o mano maziukei eina ketvirtas menuo,bet man kazkodel letai
Kotrynai balndzio18 bus puse metukų man labai greit laikas praėjo.Atrodo ka tik buvo toke mazuliukė greitai laikas eina tarytum sapne
Su pirma dukryte ilgai laikas ejo. O su antra, metai prabego,tai net nepastebejau
man kazkaip iki penkiu menesiu laikas slinko, o dabar tiesiog lekia
siaubas,kaip greit
QUOTE(gielux @ 2007 04 02, 08:23)
Su pirma dukryte ilgai laikas ejo. O su antra, metai prabego,tai net nepastebejau
Vat ir man tas pats, tik su dviem sūneliais Su pirmu lėtai skaičiavom mėnesiukus, pirmi trys išvis kaip amžinybė, o antram vaikiukui jau du mėnesiai..nesuprantu, kur jie dingo, pralėkė staigiai
Niu man laikas tai bėgte bėga Atrodo ką tik iš gimdymo namų grįžom, o ketvirtadienį jau pusė metukų
Oi mamytes nespėju skaiciuoti dienu ir as.Cia rytas- čia vakaras. čia pirmadienis,čia vel savaitgalis.Jau pradėjau galvoti kad senstu,nors 25 turiu
Laikas žiauriai greitai bėga, mes su vyru vieną vakarą kalbėjom, kad kai vaikai atsiranda supranti kad jau sensti
Kai pagalvoji vaikui tuoj metai sueis, tada darželis, mokykla ir t.t.
Kai pagalvoji vaikui tuoj metai sueis, tada darželis, mokykla ir t.t.
QUOTE(Sirana @ 2007 03 23, 23:16)
Man su pirmu vaiku laikas leciau bego, kiek pamenu, o dabar tai tiesiog suoliais dienos lekia, net nepastebiu...
Ir as darbo dar visai nelaukiu...
Ir as darbo dar visai nelaukiu...
Labai pritariu su pirmu lėčiau laikas ėjo o dabar lekia nesustoja ir vaikelio palikt nesinori ir apie darbą galvoti