Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

Labai greit doh.gif
Atsakyti
Neitiketinai greitai smile.gif
Atsakyti
Tik vakar iš gimdymo namų atvežėm, o rytoj jau 10 mėn.Matyt lkad dėl to kad antras vaikas, be to pavasarį, vasarą laikas greičiau bėga. Su pirmu vaiku laikas ėjo žymiai lečiau, be to pirmagimis gimęs rudenį.
Atsakyti
Labai greitai smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
labai daug čia jūsų auginančių mažylius,todėl manau,kad kuri nors atsakysit,kokia pašalpa už vaiko priežiūros atostogas yra mokama :100 proc nuo popierinio atlyginimo,ar kiek buvo gauta į rankas ?Atlyginimas popieriuje 2000

Atsakyti
Man pirmasis pusmetis slinko gan lėtai g.gif Kadangi pirmas vaikutis, tai viskas nauja, viskas baisu, neaišku blink.gif Daug streso buvo. O dabar, kai mažasis šypsosi, bendrauja, ropoja, bando stotis, kasdien atranda kažką naujo, tai laikas lekte lekia doh.gif Ir aš turbūt jau įgudau, įpratau būti mama blush2.gif
Atsakyti
Na labai greit doh.gif Tik spek gaudyti tuos pirmuosius: sypsnius, daikto paemima, apsivertima, atsisedima, ropojima ir.t.t.
Atsakyti
Vaje kaip greitai...tiek greitai 2 metai praejo su pirmaja, tiek db va eina 4 menuo su antruoju blink.gif nespeju nieko..atrodo noriu kad kuo leciau jie augtu...bet mano norams nelemta issipildyti ax.gif greitai labai greitai vaikai auga wub.gif
Atsakyti
man tai pirmas men taip letai ejo, dar nieko nemokejau, nemokejau susitvarkyt su vaiku kai pradedavo rekt nezine is ko, sunku budavo nakty atsikelt, greit pavargdavau, net verkdavau,kol ystojau y vezias. o dar.... ax.gif ax.gif po tu svenciu ziuriu kad katik vykom pas daktare, o dar tuo vel reiks, nepajusim kaip vasara ir puses metuku ta vasara greit praeis ir jau metukai doh.gif tikrai laikas greit lekia mirksiukas.gif
Atsakyti
Niekada nemaniau, kad taip greitai gali begti laikas.... Nespejau ne mirkteleti, o mazylei jau pirmasis gimtadienis ant nosikes doh.gif
Atsakyti
Greiciausia prabege (na, beveik parbege) metai mano gyvenime smile.gif
Atsakyti
Man tai taip idomiai... Laikas bega greit, bet toks ispudis, kad vaikas jau seniai su mumis smile.gif
Atsakyti