Tikrai labai greitai laikas bėga. Ir visai skirtingai negu su pirmuoju, kiekviena akimirka atrodo dar brangesnė
mano irgi pirmagimis, ir laikas kai paziuri, bekte bega... attrodo neseniai buvau , o mazyliui jau 7 men
Nebuciau net pagalvojus, kad tie metukai praleks taip greit Tikrai, atrodo dar vakar buvo mazulyte, o siandien jau beveik metukai
Laikas lekia beprotisku greiciu! Kartais net stebiuosi, paziurejus i savo vaika... tik buvo pilvuke, o jau metukai ant nosies.
Labai greitai bega atrodo nesenai lovytej gulejo, o dabar jau begioja.
Labai greit bega laikas,o,kad taip ji pristabdzius.....Gaila,kad mazyle taip greit auga
Greičiau nei galėjau pagalvoti atrodo ką tik gimdyti važiavom, o jau vaikštynėje varinėja po kambarius Nežinau kaip jums, bet man net graudu kaip greitai viskas vyksta, norisi sustabdyti dienas, akimirkas, bet kad ir kaip stengiesi - nieko nespėji
QUOTE(saner @ 2009 11 27, 13:38)
Auginu pirma leliuka, bet laikas ziauriai greitai bega.
man irgi, laikas tiesiog "šuoliuoja"
QUOTE(jurgytia @ 2009 11 11, 10:52)
Tikrai labai greitai laikas bėga. Ir visai skirtingai negu su pirmuoju, kiekviena akimirka atrodo dar brangesnė
su pirma taip greitai nesoliavo o dabar...atrodo tik ka dar vaiksciojau, o jau neuzkalnu ir pirmasis jubiliejus
QUOTE(˜ª¤Julija¤ªI @ 2009 12 02, 03:01)
Greičiau nei galėjau pagalvoti atrodo ką tik gimdyti važiavom, o jau vaikštynėje varinėja po kambarius Nežinau kaip jums, bet man net graudu kaip greitai viskas vyksta, norisi sustabdyti dienas, akimirkas, bet kad ir kaip stengiesi - nieko nespėji
pritariu