Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

Tikrai labai greitai laikas bėga. Ir visai skirtingai negu su pirmuoju, kiekviena akimirka atrodo dar brangesnė 4u.gif
Atsakyti
Auginu pirma leliuka, bet laikas ziauriai greitai bega.
Atsakyti
mano irgi pirmagimis, ir laikas kai paziuri, bekte bega... attrodo neseniai buvau nestuke.gif , o mazyliui jau 7 men
Atsakyti
Nebuciau net pagalvojus, kad tie metukai praleks taip greit biggrin.gif Tikrai, atrodo dar vakar buvo mazulyte, o siandien jau beveik metukai wub.gif
Atsakyti
Laikas lekia beprotisku greiciu! lotuliukas.gif Kartais net stebiuosi, paziurejus i savo vaika... tik buvo pilvuke, o jau metukai ant nosies. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai greitai bega atrodo nesenai lovytej gulejo, o dabar jau begioja.
Atsakyti
Labai greit bega laikas,o,kad taip ji pristabdzius.....Gaila,kad mazyle taip greit auga wub.gif
Atsakyti
Greičiau nei galėjau pagalvoti doh.gif atrodo ką tik gimdyti važiavom, o jau vaikštynėje varinėja po kambarius unsure.gif Nežinau kaip jums, bet man net graudu kaip greitai viskas vyksta, norisi sustabdyti dienas, akimirkas, bet kad ir kaip stengiesi - nieko nespėji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saner @ 2009 11 27, 13:38)
Auginu pirma leliuka, bet laikas ziauriai greitai bega.

drinks_cheers.gif man irgi, laikas tiesiog "šuoliuoja" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgytia @ 2009 11 11, 10:52)
Tikrai labai greitai laikas bėga. Ir visai skirtingai negu su pirmuoju, kiekviena akimirka atrodo dar brangesnė 4u.gif

drinks_cheers.gif su pirma taip greitai nesoliavo schmoll.gif o dabar...atrodo tik ka dar nestuke.gif vaiksciojau, o jau neuzkalnu ir pirmasis jubiliejus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(˜“ª¤Julija¤ª“I @ 2009 12 02, 03:01)
Greičiau nei galėjau pagalvoti  doh.gif atrodo ką tik gimdyti važiavom, o jau vaikštynėje varinėja po kambarius  unsure.gif Nežinau kaip jums, bet man net graudu kaip greitai viskas vyksta, norisi sustabdyti dienas, akimirkas, bet kad ir kaip stengiesi - nieko nespėji  doh.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
net nespejau pamatyt kaip prabego pirmas menuo smile.gif o dabar jau ziuriu kad tuoj visi trys bus... rolleyes.gif
Atsakyti