O mum laikas laabai greitai bega. 3 menesiai kaip 3 dienos
tikrai beprotiskai greitai. mums jau virs 8 men. jau ropojame, isdykaujame ir neduodame mamytei pailseti, tuoj greitai ir metukai bus
Mazajam greitai bus puse metu, tai galiu pasakyti, kad nepastebejau, kaip tie menesiai prabego.
beprotiskai greitai bega laikas
O aš jau imu gailėtis, kad mažius taip greiti auga Norisi kuo ilgiau tokį bumbuliuką ant rankų nešioti.. O tuoj nebepakelsiu..
QUOTE(Edma @ 2009 10 28, 18:54)
O aš jau imu gailėtis, kad mažius taip greiti auga Norisi kuo ilgiau tokį bumbuliuką ant rankų nešioti.. O tuoj nebepakelsiu..
Atrodo ką tik visai mažytis buvo, o dabar jau duodasi po namus Taip norisi pasiguldyti šalia, apkabinti O jis pabėga Dar keli metai, ir būs savais reikalais užsiėmęs...
Tikrai labai greit laikas eina...
Belieka tik pritarti mamytėms, kad laikas bėga nerealiai greitai. Atrodo, ką tik gimdžiau pirmą vaikelį, kuriam dabar jau tuoj ketveri, o ir antrajam jau pusantrų... Tikrai nebespėju skaičiuoti metų...
Kai auginau pirmą vaiką, norėjau, kad ji viską darytų kuo greičiau, kad greičiau apsiverstų, atsisėstų, eitų, o dabar viskas priešingai. Suvokiu, kad vaikų greičiausiai daugiau neturėsiu, todėl lyg ir norėtųsi tą laiką sustabdyti ir pasidžiaugti kūdikėliu.
Kai auginau pirmą vaiką, norėjau, kad ji viską darytų kuo greičiau, kad greičiau apsiverstų, atsisėstų, eitų, o dabar viskas priešingai. Suvokiu, kad vaikų greičiausiai daugiau neturėsiu, todėl lyg ir norėtųsi tą laiką sustabdyti ir pasidžiaugti kūdikėliu.
Mums siandien puse metu, o atrodo tik buvau
QUOTE(Kalafijora @ 2009 10 29, 11:04)
Atrodo ką tik visai mažytis buvo, o dabar jau duodasi po namus Taip norisi pasiguldyti šalia, apkabinti O jis pabėga Dar keli metai, ir būs savais reikalais užsiėmęs...
Man lygiai taip pat atrodo Ak, kaip greitai bėga tas laikas Net nespėjam sužiūrėti kaip greitai auga mūsų kleckiukai
QUOTE(rasras @ 2007 03 21, 22:35)
Įdomu sužinoti, lėtai ar greitai jums eina laikas, auginant savąjį džiaugsmelį. Man iki pusės metukų tai taip gana lėtokai, bet, kai panelė pradėjo sėdėti, ropoti, vaikščioti, tai tik spėk suktis: čia rytas, o čia jau ir vakaras. Pasidalinkite savo mintimis apie laiką.
dauguma mėgsta sakyti, kad savo vaikas auga lėtai tik greitai svietimi, aš nepastebėjau kaip mano dukrytė jau ir pusę metukų turės, toj žiema o po jos jau jai ir metai bus, aš nespėju pasidžiaugti, gal dėl to kad laiku pagimdžiau ne taip kai kurios gimdo 16-19 ir tada tas vaikas nedžiaugsmas o kančia
Tikrai greitai
Greitai, nespejau pagimdyti, o jau 3 men.