Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

O mum laikas laabai greitai bega. 3 menesiai kaip 3 dienos doh.gif
Atsakyti
tikrai beprotiskai greitai. mums jau virs 8 men. jau ropojame, isdykaujame ir neduodame mamytei pailseti, tuoj greitai ir metukai bus biggrin.gif
Atsakyti
doh.gif Mazajam greitai bus puse metu, tai galiu pasakyti, kad nepastebejau, kaip tie menesiai prabego.
Atsakyti

beprotiskai greitai bega laikas verysad.gif
Atsakyti
O aš jau imu gailėtis, kad mažius taip greiti auga verysad.gif Norisi kuo ilgiau tokį bumbuliuką ant rankų nešioti.. O tuoj nebepakelsiu..
Atsakyti
QUOTE(Edma @ 2009 10 28, 18:54)
O aš jau imu gailėtis, kad mažius taip greiti auga  verysad.gif Norisi kuo ilgiau tokį bumbuliuką ant rankų nešioti.. O tuoj nebepakelsiu..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Atrodo ką tik visai mažytis buvo, o dabar jau duodasi po namus doh.gif Taip norisi pasiguldyti šalia, apkabinti ax.gif O jis pabėga doh.gif Dar keli metai, ir būs savais reikalais užsiėmęs...unsure.gif
Tikrai labai greit laikas eina...
Atsakyti
Belieka tik pritarti mamytėms, kad laikas bėga nerealiai greitai. Atrodo, ką tik gimdžiau pirmą vaikelį, kuriam dabar jau tuoj ketveri, o ir antrajam jau pusantrų... rolleyes.gif Tikrai nebespėju skaičiuoti metų...
Kai auginau pirmą vaiką, norėjau, kad ji viską darytų kuo greičiau, kad greičiau apsiverstų, atsisėstų, eitų, o dabar viskas priešingai. Suvokiu, kad vaikų greičiausiai daugiau neturėsiu, todėl lyg ir norėtųsi tą laiką sustabdyti ir pasidžiaugti kūdikėliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keiti: 29 spalio 2009 - 10:32
Mums siandien puse metu, o atrodo tik nestuke.gif buvau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalafijora @ 2009 10 29, 11:04)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Atrodo ką tik visai mažytis buvo, o dabar jau duodasi po namus doh.gif Taip norisi pasiguldyti šalia, apkabinti ax.gif O jis pabėga doh.gif Dar keli metai, ir būs savais reikalais užsiėmęs...unsure.gif
Tikrai labai greit laikas eina...

Man lygiai taip pat atrodo ax.gif Ak, kaip greitai bėga tas laikas doh.gif Net nespėjam sužiūrėti kaip greitai auga mūsų kleckiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasras @ 2007 03 21, 22:35)
Įdomu sužinoti, lėtai ar greitai jums eina laikas, auginant savąjį džiaugsmelį. Man iki pusės metukų tai taip gana lėtokai, bet, kai panelė pradėjo sėdėti, ropoti, vaikščioti, tai tik spėk suktis: čia rytas, o čia jau ir vakaras. Pasidalinkite savo mintimis apie laiką.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

dauguma mėgsta sakyti, kad savo vaikas auga lėtai tik greitai svietimi, aš nepastebėjau kaip mano dukrytė jau ir pusę metukų turės, toj žiema o po jos jau jai ir metai bus, aš nespėju pasidžiaugti, gal dėl to kad laiku pagimdžiau ne taip kai kurios gimdo 16-19 ir tada doh.gif tas vaikas nedžiaugsmas o kančia
Atsakyti
Tikrai greitai rolleyes.gif
Atsakyti
Greitai, nespejau pagimdyti, o jau 3 men. doh.gif
Atsakyti