ir mum laikas lekia, tuoj nespesi apsidairyt ir mazylis mano jau bus uzauges... liudna daros, kad kai kuriu akimirku negali sustabdyt...
jej dienos bega ne valandom o sekundem ,nespejau ne apsidairyt o tuoj mazyliukui ir metukai ziauriai laikas bega ziauriai anksciau taip niekad nera buve
Na o man kazkaip keistai...atrodo laikas labai greit bega, o is kitos puses letai....labai laukiu kol maziukas prades kazka naujo daryti (sliauzioti, vaikscioti) ir tas atrodo dar taip negreitai bus....
Na taip kol vaikelis dar tik miega, valgo ir kakoja su laiko begimu probliamos nera, bet tik jis pradejo sedet, ropot, o po to ir vaiksciot, laikas pradeda begte begti. Dabar kai turim du mazylius jis mums dvigubai greiciau lekia
O kaip norisi ji sustabdyt... kaip sakoma: "sustok akimirka zavinga
O dar sakoma nesupuok, nemiluok vaiko nes pripras, o as tik ir noriu kad priprastu, juk vaikai greit uzaugs, nebepamiluosiu kai noresiu...
O kaip norisi ji sustabdyt... kaip sakoma: "sustok akimirka zavinga
O dar sakoma nesupuok, nemiluok vaiko nes pripras, o as tik ir noriu kad priprastu, juk vaikai greit uzaugs, nebepamiluosiu kai noresiu...
Ziauriai greitai bega laikas.Cia mazyte buvo,dabar jau metukai
O va man kazkaip gana letai lekia tas laikas...gal todel,kad laukiu nesulaukiu kada maziukui pasibaigs pilvuko diegliai
bet zinoma ziurint nuotraukas tai ojojoj...atrodo toooks maziukas,o keiciasi kas svaitele
bet zinoma ziurint nuotraukas tai ojojoj...atrodo toooks maziukas,o keiciasi kas svaitele
QUOTE(aliand @ 2009 06 08, 20:33)
ir as taip manau, kol dar leidzias reik myluot ir nesiot
man gimus pirmajam vaikui laikas ilgai "ejo" pirmus menesius, o po to vis greiciau ir greiciau, o gimus antrajam jau net nebejauciu kaip sparciai jis lekia, atrodo tik pergyvenau kaip reiks tiek laiko palikt savo maziuka ir vykti i ligonine, o cia jau tuoj ir i darzeli leist reikes mazasis jau tuoj sedet prades, nutariau, kad antras vaikas, o dar taip greit vistik turi daug ir pliusu, ne taip kaip visi gazdina kad tai tik minusai
kolkas laikas lekia tik menesius skaiciuojam
Oj,laikas kaip vejas-prapute,pakedeno plaukus ir fsio.Tik spek skaiciuot menesius!Ir,mano atveju,tai labai dziugina,dabar daug daugiau geru emociju,maziau asaru ir jai ir man del diegliuku visokiu
Pirmasis menuo auginant dukriuka slinko kazkaip letai. Gal del to, kad visa seima dar tik pratinomes prie mazojo zmogucio, daugiau laiko nei paprastai leidome namuose Bet dabar tai laikas lekia suoliais. Tik speju skaiciuoti, kad mazajai jau trys, jau keturi, jau artejam prie penkto menesiuko....