Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

ir mum laikas lekia, tuoj nespesi apsidairyt ir mazylis mano jau bus uzauges... liudna daros, kad kai kuriu akimirku negali sustabdyt... blush2.gif
Atsakyti
jej dienos bega ne valandom o sekundem biggrin.gif ,nespejau ne apsidairyt o tuoj mazyliukui ir metukai wub.gif ziauriai laikas bega ziauriai 4u.gif anksciau taip niekad nera buve blink.gif
Atsakyti
Na o man kazkaip keistai...atrodo laikas labai greit bega, o is kitos puses letai....labai laukiu kol maziukas prades kazka naujo daryti (sliauzioti, vaikscioti) ir tas atrodo dar taip negreitai bus.... ax.gif
Atsakyti
Na taip kol vaikelis dar tik miega, valgo ir kakoja tongue.gif su laiko begimu probliamos nera, bet tik jis pradejo sedet, ropot, o po to ir vaiksciot, laikas pradeda begte begti. Dabar kai turim du mazylius jis mums dvigubai greiciau lekia verysad.gif
O kaip norisi ji sustabdyt... verysad.gif kaip sakoma: "sustok akimirka zavinga mirksiukas.gif
O dar sakoma nesupuok, nemiluok vaiko nes pripras, o as tik ir noriu kad priprastu, juk vaikai greit uzaugs, nebepamiluosiu kai noresiu... bigsmile.gif
Atsakyti
Ziauriai greitai bega laikas.Cia mazyte buvo,dabar jau metukai doh.gif
Atsakyti
O va man kazkaip gana letai lekia tas laikas...gal todel,kad laukiu nesulaukiu kada maziukui pasibaigs pilvuko diegliai blush2.gif
bet zinoma ziurint nuotraukas tai ojojoj...atrodo toooks maziukas,o keiciasi kas svaitele wub.gif
Atsakyti
Man laikas slenka labai letai ax.gif . Gal, kad dukryte labai nerami pas mane, naktim labai blogai miega, pati viena nemegsta uzsiimti. Labai laukiu kol prades vaiksciot
Atsakyti
QUOTE(aliand @ 2009 06 08, 20:33)
O dar sakoma nesupuok, nemiluok vaiko nes pripras, o as tik ir noriu kad priprastu, juk vaikai greit uzaugs, nebepamiluosiu kai noresiu... bigsmile.gif

drinks_cheers.gif ir as taip manau, kol dar leidzias reik myluot ir nesiot wub.gif wub.gif
Atsakyti
man gimus pirmajam vaikui laikas ilgai "ejo" pirmus menesius, o po to vis greiciau ir greiciau, o gimus antrajam jau net nebejauciu kaip sparciai jis lekia, atrodo tik pergyvenau kaip reiks tiek laiko palikt savo maziuka ir vykti i ligonine, o cia jau tuoj ir i darzeli leist reikes biggrin.gif mazasis jau tuoj sedet prades, nutariau, kad antras vaikas, o dar taip greit vistik turi daug ir pliusu, ne taip kaip visi gazdina kad tai tik minusai lotuliukas.gif
Atsakyti
kolkas laikas lekia tik menesius skaiciuojam smile.gif
Atsakyti
Oj,laikas kaip vejas-prapute,pakedeno plaukus ir fsio.Tik spek skaiciuot menesius!Ir,mano atveju,tai labai dziugina,dabar daug daugiau geru emociju,maziau asaru ir jai ir man del diegliuku visokiu rolleyes.gif
Atsakyti
Pirmasis menuo auginant dukriuka slinko kazkaip letai. Gal del to, kad visa seima dar tik pratinomes prie mazojo zmogucio, daugiau laiko nei paprastai leidome namuose g.gif Bet dabar tai laikas lekia suoliais. Tik speju skaiciuoti, kad mazajai jau trys, jau keturi, jau artejam prie penkto menesiuko.... 4u.gif
Atsakyti