bega l.greit,nespejau pasimegauti nestumu, o dabar jau ir vaikui 9men. taip greit lyg filma ziureciau , o ne su manim cia viskas
Mums irgi siandien jau menuo na tikrai greit prabego, visi sako kad dabar dar greiciau laikas beks
Kuomet vaikučiui buvo keli mėnesiai - galvojau, kad niekada neužaugs bet jau mūsų berniukui metai ir trys mėnesiai. Net pepastebėjau, kaip greitai laikas prabėgo
Man tai greitai laikas bega... cia pirmadieni cia sekmadienis... Atrodo neseniai nescias buvau, stai jau mano pupai 10 men
su pirma skaiciavau dienas,savaites,menesius nes sunkiai augo,o su antru kaip akimirka 11 men. jau prabego tuoj ir metukai nuo tos dienos kai gime
Man tai prailgsta laikas nuo pirmadienio iki penktadienio, kol viena namie, o savaitgaliai uztat prabega l greitai... Kadangi sunuciui dar tik 10 dienu, tai atrodo, kad augam labai pamazu, o kiek dar reikes ismokti, suzinoti... Laukiu pirmos sypsenos, pirmo dantuko... Dabar - pirmu kartu metas
oman atrodo kad per greit bega laikas,nes taip noris kuo ilgiau pasidziaugt visais leliuko pasiekimais
labai greit Atrodo, dar visai nesenai su pilvu vaikščiojau, o jau neužilgo ir pirmasis gimtadienis
QUOTE(Uksnė @ 2009 05 28, 00:56)
labai greit Atrodo, dar visai nesenai su pilvu vaikščiojau, o jau neužilgo ir pirmasis gimtadienis
net nebera ka pridurti
Man tai nerealiai greitai laikas prabego..gal siek tiek ilgiau ejo, kai ziema buvo...o kai jau vasara, tai visai nebespeju su dienom..atrodo pirmadienis, o ziurek jau ir penktadienis
Laikas bega labai greitai net liudna kartais jau,bet ir smagu kai matai kad kiek daug jau ismoko mano isnesiotas stebukliukas,kaip jis protingesnis ir samoningesnis tampa,labai laukiu pirmojo jo buckio man,bet turbut taip ir nepastebesiu kaip as jy gausiu,kaip ir su sypsenele pamenu kaip laukiau,kada nusisypsos,o tai ivyko taip greit ir nepastebimai
iki 3men laikas man, tarsi, stovejo vietoj, atrode kudikelis toks maziukas, taip letai auga bet nuo 4-jo men kosminiu greiciu viskas vyksta, ziurek maziukas ka tik sedet nemokejo, o dabar jau vaiksciot bando