Man labai greitai pirmieji mažylio metai prabėgo, ir nėštumas, tiesą pasakius neprailgo (galbūt išskyrus paskutinį mėnesį ).
Taip taip,laikas bega beprotisku greiciu,cia tik dziaugemes gimimu, pirma sypsena,o jau ziurek neina nulaikyt ant ranku sukasi malasi viska paciupt i rankutes reikia ir balsu juokiasi...bet smagu tegu bega laikas kad tik taip gera miela ant sirdies butu
man irgi taaaaaaip greitai laikas bega
o taip nesinori kad mazyle uzaugtu
o taip nesinori kad mazyle uzaugtu
su dukryte atrode,lyg kas butu spragtelejes pirstais ir jau mums metai
au suneliu,speju matyti kaip jis auga,viskas daug leciau
au suneliu,speju matyti kaip jis auga,viskas daug leciau
Laikas bega beprotisku greiciu o taip norisi pasupti ir pamyluoti kuo ilgiau pasidziaugti mazu kleckiuku
Su pirmagime laikas kazkaip letai ejo, o dabar skrieja tokiais suoliais atrodo dar katik su vaiksciojau, o jau mazasis ir dantis daigina
Labai...Dėl to,augindama antrąją dukrelę,stengiuosi laiko neskubinti ir džiaugtis kūdikyste kiek įmanoma labiau...
Man labai greitai laikas bega, tik dziaugemes maza lelyte,paskuj pirmais pasiekimais o dabar jau dziaugiames kad begioja, ir gimtadienis jau neuzilgo ir net negaliu pasakyt gerai kad taip greit bega ar ne, juk paskui nieko atgal negrazinsi...
sunkiausios dienos, naktys pradzioje, kol skauda krutis, kol kankina nerimas: " gal kazka ne taip darau..." o dabar... pasiziuriu i nuotraukas ir nesitiki, kad pries metus kleckutis toks mazas buvo atrodo, metai - tiek daug, o praleke, kaip akimirka. mamos, rasykit dienorascius, filmuokit, fotografuokit. prabega, uzsimirsta, o taip smagu prisiminti sekmes visoms
man labai greit prabego puse metu,kazkaip neprailgo laikas,nes mazylis gan ramus, nereikejo naktim keltis,ir ant ranku sokdint.tai kazkaip net nejutau kaip laikas prabego...gaila...