Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

Man labai greitai pirmieji mažylio metai prabėgo, ir nėštumas, tiesą pasakius neprailgo (galbūt išskyrus paskutinį mėnesį ax.gif ).
Atsakyti
Taip taip,laikas bega beprotisku greiciu,cia tik dziaugemes gimimu, pirma sypsena,o jau ziurek neina nulaikyt ant ranku sukasi malasi viska paciupt i rankutes reikia ir balsu juokiasi...bet smagu tegu bega laikas kad tik taip gera miela ant sirdies butu
Atsakyti
man irgi taaaaaaip greitai laikas bega doh.gif verysad.gif
o taip nesinori kad mazyle uzaugtu schmoll.gif wub.gif
Atsakyti
man ir greitai laikas bega unsure.gif atrodo neseniai nestuke.gif buvau, o dabar jau koks vyrukas thumbup.gif . gaila truputi, kad taip greitai viskas vyksta ax.gif . tikrai cia rytas, cia vakaras verysad.gif.
Atsakyti
su dukryte atrode,lyg kas butu spragtelejes pirstais ir jau mums metai blink.gif
au suneliu,speju matyti kaip jis auga,viskas daug leciau wub.gif
Atsakyti
Laikas bega beprotisku greiciu o taip norisi pasupti ir pamyluoti kuo ilgiau pasidziaugti mazu kleckiuku wub.gif
Atsakyti
Su pirmagime laikas kazkaip letai ejo, o dabar skrieja tokiais suoliais blink.gif atrodo dar katik su nestuke.gif vaiksciojau, o jau mazasis ir dantis daigina wub.gif
Atsakyti
Labai...Dėl to,augindama antrąją dukrelę,stengiuosi laiko neskubinti ir džiaugtis kūdikyste kiek įmanoma labiau...
Atsakyti
Man labai greitai laikas bega, tik dziaugemes maza lelyte,paskuj pirmais pasiekimais o dabar jau dziaugiames kad begioja, ir gimtadienis jau neuzilgo smile.gif ir net negaliu pasakyt gerai kad taip greit bega ar ne, juk paskui nieko atgal negrazinsi... blush2.gif
Atsakyti
sunkiausios dienos, naktys pradzioje, kol skauda krutis, kol kankina nerimas: " gal kazka ne taip darau..." o dabar... pasiziuriu i nuotraukas ir nesitiki, kad pries metus kleckutis toks mazas buvo biggrin.gif atrodo, metai - tiek daug, o praleke, kaip akimirka. mamos, rasykit dienorascius, filmuokit, fotografuokit. prabega, uzsimirsta, o taip smagu prisiminti thumbup.gif sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
man labai greit prabego puse metu,kazkaip neprailgo laikas,nes mazylis gan ramus, nereikejo naktim keltis,ir ant ranku sokdint.tai kazkaip net nejutau kaip laikas prabego...gaila...
Atsakyti
labai lėtai bėgo laikas
Atsakyti