Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

QUOTE(ilmuciukas @ 2009 04 10, 18:41)
Labai greitai. Norisi kad laikytu galvyte, paskui sedetu, ropotu, vaiksciotu o ziuri jau i darba reik  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš irgi apie tą pątį rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi labai greitai laikas eina atrodo tik su pilvuku rydenausi o jau sūneliui tuoj 6mėn.
Atsakyti
Labai greitai. Man taip norėtusi sušukti: sustok akimirka ! Bet laikas greitai bėga. Op ir žiūrėk tuoj ir metai prabėgo. smile.gif
Atsakyti
Mano mazei jau 9 menesiai!! tai ir atrodo kad jau nebe mazas leliukas o tikras vaikas: tai ziurek ji cia buvo virtuvej, ir tuoj nuskuode i vonia. As skraidau is paskos... ot net nebesitiki, kad kazkada buvo maziukas leliukas, kuris tik valgo ir miega ax.gif Jau reikia antro tongue.gif
Atsakyti
greitai, ne tas zodis, doh.gif
Atsakyti
mums praejo labai greitai, net pati netikiu kad uz savaites svesim 1 metukus 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
labai greitai wub.gif
Atsakyti
labai greit prabego wub.gif
Atsakyti
man irgi labai greitai wub.gif
Atsakyti
man patys sunkiausi ir leciausi buvo 3menesiai,o dabar vis pagaunu save galvojant,kad labai greit bega laikas,kad truputi leciau galetu tikseti laikrodukas,nes tai patys graziausi metai smile.gif
Atsakyti
su pirmu vaiku tai kazkaip greitai prabego , bet su antru atrodo kad sustojo laikas vis nesulaukiu kada prades sedeti pats ir vaikscioti.
Atsakyti
na kol kas nevisada arodo, kad laikas greit bega, buna savaiciu, kad viskas atrodo sustoja.tada buna sunkiausia.
Atsakyti