As net nespejau susivokti, o jau praejo 6 menesiai. Kiekviena akimirka su vaiku - palaima. O kaip sustabdyti ta laika ...
Labai greitai bėga laikas, tuoj švęsim 1 gimtadienį
Greitai bėga tikriausiai dėl to, kad mano mažylė labai rami ir gera nuo pat gimimo, su ja jokių rūpesčių
Greitai bėga tikriausiai dėl to, kad mano mažylė labai rami ir gera nuo pat gimimo, su ja jokių rūpesčių
bega begalo greit, vaikas auga akyse, o taip noretusi suletint ta laika
Sendien mums puse metuku negaliu patiket, kaip prabego laikas greit,nors ir buvo mazas neramus,prikankino mamyte,bet vistiek greit laikas praejo visai noreciau,kad truputi leciau eitu... nes kitaip nepastebesiu kaip mano maminukas uzauks..
QUOTE(knopke26 @ 2009 04 04, 17:28)
Laba diena,
o as esu is tu kurioms laika bega labai labai letai. Vaikiukas neramus, esu pervargusi tai dienos slenka siaubingai letai. Laukiu bent jau tu triju menesiu.
o as esu is tu kurioms laika bega labai labai letai. Vaikiukas neramus, esu pervargusi tai dienos slenka siaubingai letai. Laukiu bent jau tu triju menesiu.
Cia del to taip letai, nes dar vaikiukas labai mazas. Uzeikit i sia tema po kokio pusmecio ar metuku, tada tikiu, kad nuomone pasikeis
Daugumai moteru pirmieji menesiai ilgi ir sunkus, veliau viskas tik geryn ir greityn
labai greit prabego metukai... o pradzioj ir dukryte nebuvo rami.su pienuku turejom bedu pirmaji menesi,tai tiek privargom. pasiziurejus,nes ir nuotrauku is pirmojo menesio yra labai mazai... nes buvo tiesiog ne tas galvoj...
Man auginant dvynukus lb greitai bėga! Nespėjau, net susivokti, o jau 5 mėnesiukai prabėgo..
Laikas bega siaubingai greitai
Labai greitai. Norisi kad laikytu galvyte, paskui sedetu, ropotu, vaiksciotu o ziuri jau i darba reik