Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

Na pirmi trys menesei kaskaip letai ejosi, bet dabar tikrai spek tik suktis ir jau i darba reiks eiti o kaip nesinori. Odar kaip nenori tai jis dar greiciau bega doh.gif
Atsakyti
Man su pirmu vaiku laikas leciau bego, kiek pamenu, o dabar tai tiesiog suoliais dienos lekia, net nepastebiu...
QUOTE(INGUTE. @ 2007 03 23, 22:02)
.... jau i darba reiks eiti o kaip nesinori. Odar kaip nenori tai jis dar greiciau bega  doh.gif

drinks_cheers.gif Ir as darbo dar visai nelaukiu... schmoll.gif
Atsakyti
jei dar tik 2men ie 2sav, o man ji jau visas vaikas. O ne kūdikis wub.gif Žiūrėjom su MB filmuotą mdžiagą kai visi trys dar "gyvenom" ligoninėje. Tokia mažytė, tokia ramutė wub.gif O dabar jau gyvybinga, bendraujanti. Net veidukas pasikeites wub.gif Negaliu patikėt kad žmogelis gali taip greitai, taip stiprei pasikeist wub.gif
O dienelės lekia. Nespėju pasidžiaugt 1dieniu, žiūrėk jau 5dienis doh.gif
Atsakyti
Labai greit bėga laikas o dabar kai dienos ilgesnės kai daugiau lauke gali pabūt tai net bijau pagalvot apie darbą. manau neskubėsiu pabūsiu truputį ilgiau, vistiek neuždirbsiu visų pasaulio pinigų, o mažylio kūdikystė bus tik vienąkart mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virugie: 24 kovo 2007 - 15:56
QUOTE(virugie @ 2007 03 24, 15:55)
Labai greit bėga laikas o dabar kai dienos ilgesnės kai daugiau lauke gali pabūt tai net bijau pagalvot apie darbą. manau neskubėsiu pabūsiu truputį ilgiau, vistiek neuždirbsiu visų pasaulio pinigų, o mažylio kūdikystė bus tik vienąkart mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Tikrai kūdikystė greit baigsis,o juk tai pats gražiausias periodas gyvenime wub.gif
Atsakyti
Skrenda laikas. Jau pusmetis g.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
tikrai baisiai lekia tas laikas. Kol neturėjau vaikiuko tai kiti sakydavo, kad nusibos namie sėdėti. Na bet man tai tikrai nenusibodo ir visai aš į darbą nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
man kai auginau pirmą vaiką tai laikas slinko kažkaip lėtai g.gif .atrodo laukdavau nesulaukdavau kada pradės sėdėti,vaikščioti,kalbėti ir t.t rolleyes.gif .dabar auginu jau trečią.neseniai jai suėjo treji,tai pagalvojau kaip greitai tas laikas prabėgo doh.gif,net nespėjau pamatyt.
Atsakyti

Laikas lekia atrodo nesenai buvo leliukas,o jau va mergina gerokai virs metu wub.gif
Atsakyti
Laikas lekia atrodo nesenai buvo leliukas,o jau va mergina gerokai virs metu

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Iki 2 men, man laikas bego laabai letai, sakydavau kad tik greiciau paaugtu doh.gif Dbr mum jau 7 men, tai laikas bega kaip pasiutes, speju tik suktis blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man sie 7 men prabego nu daugu daugiausiai kaip menuo , niu labai jau greit lekia tikrai
Atsakyti