Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

smile.gif+2009 03 05, 12:53-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2009 03 05, 12:53)
kai kamavo diegliukai, tai laikas iki 3 mėn buvo sustojęs, tačiau dabar jau nebespėju skaičiuoti mėniasiadienių, čia ką tik atrodo šventėm o jau vėl švęst, va ką tik atrodo su pilvuku vaikščiojau o jau vyriokas į 7 mėn žygiuoja  wub.gif  manau nespįsim pajusti kaip tie metai pralėks... o taip norisi ilgiau pasidžiaugti mažiuku...  wub.gif  panešioti, pačiučiuoti, pabučiuoti... gi tuoj nebesugausim ir ant rankų nebenorės  wub.gif  wub.gif  wub.gif ech wub.gif  greitai bėga laikas  rolleyes.gif

O kaip su tais pilvo diegliukais kovojot? mums gal irgi letai laikas bega del sitos problemos, kiekviena diena vis espumisan ir pankoliai, masaziukai... bet jau tikiuosi, greit isaugsim ir galesim dziaugtis kiekviena diena smile.gif
Atsakyti
Man tai labai greitai bėga laikas taip norėtusi kad ilgiau mažuliukas pabūtu.
Atsakyti
man kolkas letai eina laikas smile.gif Gal nuo triju men., ir man viskas pasikeis smile.gif
Atsakyti
Ir man labai greitai eina laikas.Rodos dar ka tik vaiksciojau su pilvuku, o jau stovi, valgo kosytes, dziugina sypsenom.Tuoj metukai, smagu, kad auga sveikas, bet kartais noretusi, kad laikas pastovetu vietoj ir leistu ilgiau pasidziaugti maziuku wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
man taip pat labai greitai bėga laikas, atrodo ką tik gimė ir jau tuoj metai bus
Atsakyti
Labai greitai , net perdaug verysad.gif
Atsakyti
laikas labai greitai bega taip laukiau laukiau pagrnduko o jai jau 2men.
Atsakyti
Labas vakaras!
Kai auginau vyresniaja dukra laikas baisiai letai ejo,vis laukdavau kada menuo praeis g.gif O dabar viens du ir jau greitai 10 menesiu,o ne uzilgo ir metukus svesim... 4u.gif smile.gif 4u.gif smile.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Ir tas laikas toks malonus ,kad nesinori kad baigtusi........
Atsakyti
Laikas bega labai greitai, atrodo nesenai su pilvuku puskavom o va jau vyrukas guguoja:)
Atsakyti
laikas tiesiog praskriejo kaip viena diena.. rolleyes.gif atrodo,kad vakar tik is gimdymo namu gryzom...sakes kai bega laikas jau puse metu,negaliu patiket net blink.gif ax.gif
Atsakyti
oi laikas tikrai greitai eina, buvo toks maziukas, kai parsivezem is ligonines, o dabar jau......... smile.gif smile.gif smile.gif user posted image
Atsakyti
labai greitai..
norisi , kad ilgiau pabutu maziukas, nes nespeji atsidziaugti, kad sedi, ziurek- o jis jau ir stovi.
gal net dar vieno leliuko norisi.... biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti