labai greit laikas bega,atrodo tik buvo maza,o jau vis kasdiena gudresne darosi
pirmi menesiai gal buvo sunkesni ir ilgesni atrode,o dabar laikas lekia,neuzilgo ir metukai bus
Man nuo pat lelytes parsivezimo i namus laikas eina greitai. nezinau ka as veikiu, bet atrodo tik atsikeliame, kazka paveikiame, o jau vakaras
Nežmoniškai greitai Sakoma, kad svetimi vaikai labai greitai auga, tačiau savi rodos dar greičiau Tik va gimdžiau, o jau neužilgo ir metukai bus
Man tai laikas eina letai.
kai kamavo diegliukai, tai laikas iki 3 mėn buvo sustojęs, tačiau dabar jau nebespėju skaičiuoti mėniasiadienių, čia ką tik atrodo šventėm o jau vėl švęst, va ką tik atrodo su pilvuku vaikščiojau o jau vyriokas į 7 mėn žygiuoja manau nespįsim pajusti kaip tie metai pralėks... o taip norisi ilgiau pasidžiaugti mažiuku... panešioti, pačiučiuoti, pabučiuoti... gi tuoj nebesugausim ir ant rankų nebenorės ech greitai bėga laikas
Labai greitai , o taip norisi, kad dar pabūtų mažiuku
mums,laikas bega greitai.pirma dukryte rodos dar vakar vaiksciojo isikibusi i ranka,o jau tikra mazoji dama stai ir antroji,lyg vakar butume ja isvyde o jau panaseja i maza zmoguti,o ne i kudikeli kasdien vis daugiau stebiuosi kaip mes greitai senstam
mums greitai laikas eina nuo pat pirmos dienos,atrodo dar visai nesenai parsivezem namo,o dabar dziaugiames kaip ji vaiksto,tauska,tie 10men prabego nepastebimai.
Isties laikas lb greitai bega... Tik nescia buvau, o jam jau puse metu... labiausiai nesinori sulaukti dvieju metuku ir eiti i darba, palikus ji darzelije. Darba tikrai nebloga turiu, bet kai pagalvoju, kad nebematysiu mazylio visa laika tai lb liudna pasidaro...
mums dar tik menuo bet vat man idomu kur tas menuo dingo atrodo tik vakar dar nescia buvau o lelius jau sende pustazandis pasidares....