Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

labai greit laikas bega,atrodo tik buvo maza,o jau vis kasdiena gudresne darosi wub.gif
Atsakyti
pirmi menesiai gal buvo sunkesni ir ilgesni atrode,o dabar laikas lekia,neuzilgo ir metukai bus smile.gif
Atsakyti
Man nuo pat lelytes parsivezimo i namus laikas eina greitai. nezinau ka as veikiu, bet atrodo tik atsikeliame, kazka paveikiame, o jau vakaras doh.gif
Atsakyti
Nežmoniškai greitai doh.gif Sakoma, kad svetimi vaikai labai greitai auga, tačiau savi rodos dar greičiau lotuliukas.gif Tik va gimdžiau, o jau neužilgo ir metukai bus wub.gif
Atsakyti
Man tai laikas eina letai. smile.gif
Atsakyti
kai kamavo diegliukai, tai laikas iki 3 mėn buvo sustojęs, tačiau dabar jau nebespėju skaičiuoti mėniasiadienių, čia ką tik atrodo šventėm o jau vėl švęst, va ką tik atrodo su pilvuku vaikščiojau o jau vyriokas į 7 mėn žygiuoja wub.gif manau nespįsim pajusti kaip tie metai pralėks... o taip norisi ilgiau pasidžiaugti mažiuku... wub.gif panešioti, pačiučiuoti, pabučiuoti... gi tuoj nebesugausim ir ant rankų nebenorės wub.gif wub.gif wub.gif ech wub.gif greitai bėga laikas rolleyes.gif
Atsakyti
Labai greitai doh.gif , o taip norisi, kad dar pabūtų mažiuku wub.gif
Atsakyti
mums,laikas bega greitai.pirma dukryte rodos dar vakar vaiksciojo isikibusi i ranka,o jau tikra mazoji dama doh.gif stai ir antroji,lyg vakar butume ja isvyde 4u.gif o jau panaseja i maza zmoguti,o ne i kudikeli blush2.gif kasdien vis daugiau stebiuosi bigsmile.gif kaip mes greitai senstam blush2.gif
Atsakyti
Pamenu kai tik gimė abu su vyru sakėme kad tik geičiau praeitu metai paaugtu lelius o dabar nebepastebime kaip greit jis auga kiek daug kas dien naujo išmoksta netveriam abu džiausgsmu ir kartais prisijuokiame iki ašarų. pagalvojame taiop neseniai parsivežėme o jau septintas mėnesis į pabaiga ax.gif

user posted image
Atsakyti
mums greitai laikas eina nuo pat pirmos dienos,atrodo dar visai nesenai parsivezem namo,o dabar dziaugiames kaip ji vaiksto,tauska,tie 10men prabego nepastebimai.
Atsakyti
Isties laikas lb greitai bega... verysad.gif Tik nescia buvau, o jam jau puse metu... labiausiai nesinori sulaukti dvieju metuku ir eiti i darba, palikus ji darzelije. Darba tikrai nebloga turiu, bet kai pagalvoju, kad nebematysiu mazylio visa laika tai lb liudna pasidaro... blush2.gif
Atsakyti
mums dar tik menuo bet vat man idomu kur tas menuo dingo g.gif atrodo tik vakar dar nescia buvau o lelius jau sende pustazandis pasidares....
Atsakyti