Mums pirmasis gimtadienis už poros savaitėlių, bet net nepastebėjau kaip tas laikas pralėkė...atrodo, kad ką tik gimė, na gal kokie du mėnesiukai praėjo...o pasirodo, beveik visi metai
..na sustabdyt to laiko gal ir nesinori...Vis einam pirmyn. Vis kiti atradimai. Tenka daznai sakyti: "..ir kur ta ramioji musu mergaite dingo?"
Greit ir mums metukai. Sis Kaledinis laikotarpis man totalus grizimas mintimis i perioda, kai buvau su pilvu. Pernai buvo ypatinga nuotaika: laukiausi ir kvepejo pabaiga. Dabar ir vel ypatinga nuotaika: pirmosios kaledos musu pupai! Gimdziusios drauges sako, kad kai po metu ateina ta diena, kai jau gimdai: neatitrauki akiu nuo laikrodzio. Tada buvo tas, tas ir anas...
Greit ir mums metukai. Sis Kaledinis laikotarpis man totalus grizimas mintimis i perioda, kai buvau su pilvu. Pernai buvo ypatinga nuotaika: laukiausi ir kvepejo pabaiga. Dabar ir vel ypatinga nuotaika: pirmosios kaledos musu pupai! Gimdziusios drauges sako, kad kai po metu ateina ta diena, kai jau gimdai: neatitrauki akiu nuo laikrodzio. Tada buvo tas, tas ir anas...
mums taip pat labai greitai eina laikas atrodo nesenai vasara gimdziau, buvo tokia mazute, o jau greit puse metuku bus
man laikas tai labai greitai bega, atrodo dar tik nesenai pilvuka turejau o jau po keliu dienu maziukui bus 6 menesiai , nepajusiu kaip ir metukai sueis
man tai labai greitai pralėkė tie 5 mėn
Kazkaip vyresneli kai auginau, kai maziukas buvo tas laikas lyg ne taip greit prabego, o dabar siaubingai greit ir vyresnelis kazkaip greit uzaugo, kiek cia truks ir i mokykla o mazoji irgi juk tuoj va sedet prades, o tuoj jau begios su broliu, kiek cia truks
Man laikas prabego be proto greit , taip noretusi pristabdyt ji ir dar nors truputi pasidziaugt mazu kudikeliu
suneliui neuzilgo metai,o man taip liudna,per greitai jie prabego
su pirma laikas ejo labai letai,o antras auga per greitai
pirmi menesiukai praleke akimirksniu, maniau kiti eis leciau, bet se tau kad nori jau tuo 8men, o as dar pilnumoj neisijauciau i mamos vaidmeni, man viskas atrodo tik tik nesenai prasidejo
pirmi 4,5 men. buvo sunkesni,nes maniske buvo nenuorama,bet tik dienom. O po to laikas skriete atrodo skrieja,net nepastebi kaip menesiai slenka