Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

QUOTE(mrs.ieva @ 2008 07 23, 08:01)
laikas ziauriai greitai bega.. sustok akimirka zavinga  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
iki 3men ilgai ejo,o db begte bega wub.gif
Atsakyti
jo, nerealiai greitai, va atrodo dar visai neseniai su didziausiu pilvu vaiksciojau, o dbr jau mano dukriukui ne uz kalnu metukai.. doh.gif doh.gif dziugu matyt augancia dukryte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jekateris @ 2008 04 27, 16:05)
Man greitai bega laikas, mano vaikui 9men, o atrodo tik vakar is gimdymo namu ax.gif

QUOTE(neringasaud @ 2008 07 04, 14:54)
Laikas beprotiškai greitai lekia, taip vaikiukai auga, o mes senstam doh.gif
Atrodo prasideda diena, kalnus žadi nuversti, o nieko galiausiai nespėji padaryti, taip ir bėga dienos, savaitės ir mėnesiai verysad.gif
o mažajam artėja 10 mėnesiukas, kaip greitai doh.gif  laikui bėgant tokiais tempais, reikia ruoštis įsimintinam įvykiui- 1 metukų gimtadieniui wub.gif  happybday.gif
O kai pagalvoju, jog vyresniam sūnui bus septyni, išvis verkti noris  verysad.gif

QUOTE(ssaulutee @ 2008 12 15, 12:48)
jo, nerealiai greitai, va atrodo dar visai neseniai su didziausiu pilvu vaiksciojau, o dbr jau mano dukriukui ne uz kalnu metukai.. doh.gif  doh.gif dziugu matyt augancia dukryte 4u.gif

drinks_cheers.gif su visom mamytem sutinku, laikas bega beprotiskai greitai... cia ziurek rytas -cia nepajunti kaip vakaras jau... mano maziukui jau 4 men, o atrodo tik vakar suzinojau kad laukiuosi ir taip laukiau kad greiciau tos 14 sav pirmu prabegtu, kad pilvukas rysketu, osiandien va jau vyrukui 4 men wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pritariu visoms.... Laikas labai greitai bėga... Net nepastebėjau kaip mano dukriukui tuoj bus trys mėnesiai... smile.gif
Atsakyti
O man pirmi menesiai buvo gana leti, nes labai sunku man buvo, ypac dar del to, kad nebuvo kam padeti, patarti verysad.gif gal dar ir pogimdybine depresija prisidejo. Bet va veliau jau kai apsipratau, tai laikas pagreitejo, ir atrodo, kuo toliau, tuo greiciau jis lekia. Todel dabar bet kokia proga stengiuos vis dazniau priglausti savo vaikiuka prie saves, norisi kuo daugiau jausti ta artuma wub.gif , nes laikui begant to bus vis maziau verysad.gif
Atsakyti
man pirma men laikas ejo laaabai letai, o va po to ziauriai greit blink.gif
Atsakyti
Laikas ziauriai greit praleke, net gaila, kad jau daugiau nei 4 men mano zirniukams ax.gif Atrodo visai nesenai apie nestuma suzinojau (pernai pries Kaledas), o jau kartu su zirniukais sios Kaledos doh.gif
Atsakyti
mums irgi laikas labai greitai bega,nors maziukuj dar tik 4menuo ,bet atrodo va katik{kaip jau daugelis rase }suzinojom apie nestuma,kai matem ji per exoskopija atrode ,kad taip letai bega laikas verysad.gif .o cia jau didelis musu maziukas wub.gif
Atsakyti
O as nepasakyciau, kad man laikas greitai bega smile.gif Pirmi menesiai isvis buvo sustoje cool.gif , o dabar irgi laukiu kiekvieno menesiuko, nors laikas truputi eina greiciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IgLi: 18 gruodžio 2008 - 14:07
na mano mergytei beveik 3men...ir kaikas man beg labai greitai net nespeju sureaguoti doh.gif
Atsakyti
laikas zaibiskai lekiamano Sypsniukui tuoj 10 men.o atrodo taip nesenai buvau laukime, kada angelelis mus aplankys wub.gif
Atsakyti