Labai greitai, jau tuoj bus į mėn, o atrodo dar visai neseniai su pilvu buvau
QUOTE(youste @ 2008 04 27, 15:50)
Pirma dukryte kazkaip labai ilgai augo - vis galvodavau, kada gi ji uzaugs? Tik nuo metu laikas pradejo labai greitai begti. O stai kaip antra auga, net nepastebiu - tik gime, o jau 7 men. tuoj...
Aš sutinku, kai pagimdžiau pirmąjį, tai vis skaičiuodavau kada dar vienas mėnuo prisidės, dar vienas... poto jau metukai. O dabar su dukryte net nepastebėjau, nesumeluosiu, kai gatvėj paklausė kiek laiko, sakau jau tuoj 10ėnesių ir pati negaliu patikėt. Kaip gerai kad dabar motinystės pašalpa moka iki 2 metukų, tai dar patinginiausim
taip greitai bega laikas, kad nespeji su juo . atrodo, kad dar nesenai pilvukyje spardesi, o jau beveik 5men
Man labai greitai laikas bėga nuo pat neštumo pradžios. Gavojau, kad gimus vaikeliui jis ims lėtai slinkti ir bus sunku sulaukti... tik nežinau ko? Dabar kiekvieną dieną norisi, kad laikas sustotų ir leistų nors trumpam pasidžiaugti šia akimirka
Sūneliui tuoj 10 mėnesių, o aš jau ilgiuosi to mažučio naujagimio
Sūneliui tuoj 10 mėnesių, o aš jau ilgiuosi to mažučio naujagimio
Man dienos tiesiog pralekia pro sali dabar, kai jau turim kleckiu...
Atrodo tik nesenai gimdziau, o dabar jau daugiau negu menuo... Dar siandien kai drauge pamacius mazyli pasake, kad jis labai paauges, tikrai supratau, kad laikas bega...
Atrodo tik nesenai gimdziau, o dabar jau daugiau negu menuo... Dar siandien kai drauge pamacius mazyli pasake, kad jis labai paauges, tikrai supratau, kad laikas bega...
o man iki sesiu men laaabai letai ejo laikas , o dabar nebesuziuriu
Man su pirmu vaiku laikas atrode taip greit eina, taip norejau ji sustabdyt, bet kai dabar turiu antra suprantu, kad tada laikas ejo LABAI LETAI ...
Antra karta nesupratau kaip jau pagimdziau, o ir dukrytei 5men tuoj. Siaubas
Antra karta nesupratau kaip jau pagimdziau, o ir dukrytei 5men tuoj. Siaubas
Kai laukiausi, laikas slinko labai lėtai. Galbūt todėl, kad labai laukiau, nekantravau susitikti
Kai susitikom, atrodo, kad kas butu paspaudęs greito prasukimo mygtuką Nesenai atšventėm pirmąji gimtadienį... o atrodo, tik vakar pagimdžiau Dar prisimenu visus pojūčius - ir sąrėmius, ir pirmąji apsikabinimą , ir kaip siuvo mane , ir balselį prisimenu (pirmąjį riksmą) - atrodo, kad kątik visa tai buvo...
O va jau vyras kaip pipiras!
Kai susitikom, atrodo, kad kas butu paspaudęs greito prasukimo mygtuką Nesenai atšventėm pirmąji gimtadienį... o atrodo, tik vakar pagimdžiau Dar prisimenu visus pojūčius - ir sąrėmius, ir pirmąji apsikabinimą , ir kaip siuvo mane , ir balselį prisimenu (pirmąjį riksmą) - atrodo, kad kątik visa tai buvo...
O va jau vyras kaip pipiras!
Kai laukiaus letai laikas bego,o dabar kai zirniukas jau yra,tai oi atrodo katik pabudai o jau laikas miegot.Zaibiskai tas laikas bega
Ui...staiga pagalvojau - mazylei uz poros savaiciu stuktels puse metuku... Labai greit prabego laikas.Atrodo dar katik naktimis supuodavau, o dabar stai kokia pana jau Kasdien kazkas naujo, vis uzsirasau kazka, bus labai miela paskaityti, kai mazule bus didele.Ir dabar per beveik pusmeti sukaupta medziaga taip gera pavartyti, viska prisiminti Ypac kai dar buvau
labai greitai atrodo dar mamai mazius visus sonkaulius nuspardydavo o jau ruosiames svesti pirmaji gimtadieni
Ojoj kokiu tempu, lekia laikas kaip išprotėjęs