Iki 4 men skaiciavau kiekviena diena, nes laikas ejo letai ir sunkiai,o dabar jau lekia tikrai, tuoj bus tikras vyras nespesiu normaliai pasidziaugti
Kartais atrodo - greitai, kartais - letai Kaip visada - laukiu penktadienio, ir nemegstu pirmadienio O jeigu apimt pusmeti, tada greitai prabego
Man tai žiauriai greit laikas prabėga, čia rytas, čia vakaras. Ir visos dienos vienodos.Tik tiek , kad savaitgalį ir sesytė, ir tėtukas namuose, tai daugiau p[ramogų sugalvojam.
QUOTE(lendra @ 2008 04 25, 13:25)
Kartais atrodo - greitai, kartais - letai Kaip visada - laukiu penktadienio, ir nemegstu pirmadienio O jeigu apimt pusmeti, tada greitai prabego
Man lygiai tas pats Ziauriai nemegstu pirmadieniu
Mano pirmasis vaikutis lapkritinukas,tai tie trys,keturi menesiai kažkoks košmaras buvo ,vaikis neramus buvo, į lauką mažai išeidavom,bet kai sušilo lauke oras,tai kažkaip laukia ilgiau užsibūdavom ir laikas greičiau eit pradėjo
Pirma dukryte kazkaip labai ilgai augo - vis galvodavau, kada gi ji uzaugs? Tik nuo metu laikas pradejo labai greitai begti. O stai kaip antra auga, net nepastebiu - tik gime, o jau 7 men. tuoj...
Man greitai bega laikas, mano vaikui 9men, o atrodo tik vakar is gimdymo namu
Mano pirmagimis buvo labai neramus. Jį auginant laikas slinko labai iš lėto. Skaičiuodavau ne dienas, o valandas Auginant antrąjį, laikas lekia kosminiu greičiu. Atrodo nė nespėjau pasidžiaugti kūdikiškomis savo mažylio dienomis.
Labai greitai bėga laikas. Atrodo ką tik gimdžiau ir štai, jau šeši mėnesiukai mažei.
jei sėdėtumėm namuose tikriausiai laikas taip nelėktų.
mes baisiai užimtos. nuo pirmo mėnesio visur kartu keliaujam, reikalus tvarkom.
o kur dar baseinas ir kitos pramogos. MAMA NEPRIVALO SĖDĖTI NAMUOSE. JI TIKRAI GALI BŪTI SOCIALIAI AKTYVI. TIK KAD DAUGIAU BŪTŲ VIETŲ KUR PERVYSTYT IR PAMAITINT.
jei sėdėtumėm namuose tikriausiai laikas taip nelėktų.
mes baisiai užimtos. nuo pirmo mėnesio visur kartu keliaujam, reikalus tvarkom.
o kur dar baseinas ir kitos pramogos. MAMA NEPRIVALO SĖDĖTI NAMUOSE. JI TIKRAI GALI BŪTI SOCIALIAI AKTYVI. TIK KAD DAUGIAU BŪTŲ VIETŲ KUR PERVYSTYT IR PAMAITINT.
Man atrodo, kad ka tik gimdziau ..... o jau 4 mem
Labai greitai
Labai greitai
Laaabai greitai Atrodo katik su pilvuku vaiksciojau,o dabar jau dukrytei neuzilgo metukai
Kai pirmagimį auginau- slinko labai lėtai, nes buvom ką tik į Vilnių gyvent atvykę. Draugių mažai- vis viena ir viena per dienas. Kol tėtis grįžta.
Dabar gi SM dėka susiradau bendraminčių mamyčių- taigi bendravimo poreikį patenkinu visiškai, o kai aplink pilna draugių- tai susigalvojam veiklos. Ir kartais pagalvoju- nebuvo kolkas nei vienos nuobodžios dienos auginant mažiukę.. Kartais net norisi, kad tas laikas eitų šiek tiek lėčiau...
Dabar gi SM dėka susiradau bendraminčių mamyčių- taigi bendravimo poreikį patenkinu visiškai, o kai aplink pilna draugių- tai susigalvojam veiklos. Ir kartais pagalvoju- nebuvo kolkas nei vienos nuobodžios dienos auginant mažiukę.. Kartais net norisi, kad tas laikas eitų šiek tiek lėčiau...