man ir atrodo, kad ka tik gimdziau... o jau treti metai zuikiui eina
Labaaai greitai .Mano mažiukei jau tuoj bus 4 mėnesiukai,o atrodo dar galvojau,kad 9 mėnesiukus teks vaikščioti,oooo kaip ilgai... .Bet laikas praėjo taip greitai,kad net gaila...Žiūriu,mažiukė jau taip greitai auga,nepastebėsiu, o jau tekint reiks . Kaip toj dainoj - laiko nesustabdyt, ir neatsuksi atgal ....
Taip, jau 2 mėn įeina į istoriją Super kaip greitai prabėgo laikas, apturėjau nepatogumų, kai gydytojas paklausė kokio vaikas amžiaus, tai teko mintyse net paskaičiuot (ot mamka a ne), o atrodo, tik vakar iš ligoninės į savo pataliukus atsigulėm
Skaitau ir stebiuosi -visom laikas bega greitai... O ma atrodo kitaip. Mergyte ( p.s mums jau 4.5 men) labai nerami, vis reikia kazkuo uzsiimti, vis netinka viskas, namai prikabineti zaisliuku ir balionu, kad keistume vaizdus ir t.t. Naktim nemiega. Varge, atrodo, kad ta diena niekada nesibaigs. Iki trecio menesio dienas kalendoriuje skaiciavau. Vis norejosi, greiciau, greiciau... Laukiau, kad kai bus didesne bus lengviau...
Viena karta kazkaip susimasciau - uzaugs pana, as pasensiu ir teks tik pasvajoti apie tas dienas kai grazu leliuka turejau... Su vyru vakarais pavarge pasikeisdami globojam, zaidziam, miego norisi, bet... ar tai nera vienos laimingiausiu dienu gyvenime...
Taigi ir toms, kurioms greitai bega laikas ir toms kurioms letai noriu palinketi vieno - nepraleisti bet kaip sio laikotarpio. Graziu ir idomiu dienu!!!! Nepaskeskim buityje ir laike.
Viena karta kazkaip susimasciau - uzaugs pana, as pasensiu ir teks tik pasvajoti apie tas dienas kai grazu leliuka turejau... Su vyru vakarais pavarge pasikeisdami globojam, zaidziam, miego norisi, bet... ar tai nera vienos laimingiausiu dienu gyvenime...
Taigi ir toms, kurioms greitai bega laikas ir toms kurioms letai noriu palinketi vieno - nepraleisti bet kaip sio laikotarpio. Graziu ir idomiu dienu!!!! Nepaskeskim buityje ir laike.
pirma nestumo puse laikas slinko letai, o dabar nespeju nieko, o norisi tiek daug nuveikt
man labai greitai bega,atrodo,jog nieko nespeju...
QUOTE(vaivai @ 2008 01 09, 23:19)
Ne bėga, bet šuoliuoja - nieko atrodo nespėji ......rytas -vakaras.
Gal liūdniau kai oras blogas ir negali su vaiku į kiemą išeiti, vienu žodžiu diena per trumpa ir bendravimui su uogyte ir namų ruošos darbams nudirbti.
Gal liūdniau kai oras blogas ir negali su vaiku į kiemą išeiti, vienu žodžiu diena per trumpa ir bendravimui su uogyte ir namų ruošos darbams nudirbti.
bet kaip ten bebūtų,tai gražiausias laikas.kai auginau vyresnėlius kažkaip prailgo buvimas namie,labai skubėjau į darbą,kad tik išrūkt,dabar nenoriu niekur
QUOTE(TJolke @ 2008 01 10, 13:05)
Skaitau ir stebiuosi -visom laikas bega greitai... O ma atrodo kitaip. Mergyte ( p.s mums jau 4.5 men) labai nerami, vis reikia kazkuo uzsiimti, vis netinka viskas, namai prikabineti zaisliuku ir balionu, kad keistume vaizdus ir t.t. Naktim nemiega. Varge, atrodo, kad ta diena niekada nesibaigs. Iki trecio menesio dienas kalendoriuje skaiciavau. Vis norejosi, greiciau, greiciau... Laukiau, kad kai bus didesne bus lengviau...
labai geros mintys
Man greitai laikas bega, nors kai pirma vaika auginau, laikas tiesiog stojo Taip norejosi, kad tik kuo greiciau ji uzaugtu. Laukiau, kada ismoks sedeti, kada jau prades sliauzioti ir vaiksciot, paskui laukiau kada prades sneketi
O dabar jaunesnelei tuoj bus 5 men, ji beveik dar nieko nemoka, kai tuo tarpu vyresnele jau daug tokio amziaus mokedavo O as ir nelaukiu kad ji uzaugtu Noriu kad tokia butu, tokia mazute
Vis delto, tai pats graziausias motinai laikas
oi,net nepastebejau kaip praejo metukai
cia buvo patys laimingiausi mano metai
cia buvo patys laimingiausi mano metai
oi aš tai net nejaučiu kaip laikas bėga...... atrodo dar tik buvo ką tik gimęs,o jau ir 4mėnesiukas eina
buna dienu kad atrodo akkaip sunku,o kita diena pagalvoji kaip lengvai susitvarkei(ypac kai serga)ir kaip greit ji praejo