Mes siandien pirma karta ragausim:)
mes jau valgėm želė ir labai patiko mazgei , aišku nepiktnaudžiaujam, gal kokius du kartus yra gavus , o kiek žinau kitos mamytės vaikam pirmo gimtadienio proga želė tortus daro, ir dar lyg želė tinka alergiškiems vaikučiams
Labai patinka,ypac TW zele ziede
Duodam, labai megstam daznai aisku nagauna, bet jau kai pamato...
kazkokia gydytoja yra sakiusi, kad zelatina esanti zele gerai, augant tvirtejant kauliukams
kazkokia gydytoja yra sakiusi, kad zelatina esanti zele gerai, augant tvirtejant kauliukams
Aš ir kartais duodu savo mažei Patinka net labai
Na,aš daviau kelis kartus,nelabai ji valgo,o varškės su žele gabaliukais išvis į burna neima, tai daugiau aš jai tos žele ir nekišau,nevalgo ir nereikia
Maniškė ragavo, kiek ten buvo tų želė "pėdsakų" gimtadienio torte.
O šiaip aš tik už namuose gamintą želė - iš natūralių sulčių, jogurto, varškytės, gal trupučio grietinėlės (bet bus labai riebu).
Natūrali želatina yra gaminama iš jaučio kanopų kremzlių (ar kažko panašaus). Tai nebent želė gali netikti tiems vaikams, kuriuos išberia vien išgirdus žodį "karvė".
O ta sintetinė net man pačiai dvokia...
O šiaip aš tik už namuose gamintą želė - iš natūralių sulčių, jogurto, varškytės, gal trupučio grietinėlės (bet bus labai riebu).
Natūrali želatina yra gaminama iš jaučio kanopų kremzlių (ar kažko panašaus). Tai nebent želė gali netikti tiems vaikams, kuriuos išberia vien išgirdus žodį "karvė".
O ta sintetinė net man pačiai dvokia...
padariau ,paciai ir reikejo suvalgyti nepatiko maniskiam kol kas
Kol kas desrtu mes nevalgom.... paaugsim ir paragausim