Įkraunama...
Įkraunama...

Želė

Mes siandien pirma karta ragausim:)
Atsakyti
Duodam smile.gif Patinka. Bet su saiku ax.gif
Atsakyti
mes jau valgėm želė ir labai patiko mazgei thumbup.gif , aišku nepiktnaudžiaujam, gal kokius du kartus yra gavus , o kiek žinau kitos mamytės vaikam pirmo gimtadienio proga želė tortus daro, ir dar lyg želė tinka alergiškiems vaikučiams g.gif
Atsakyti
Labai patinka,ypac TW zele ziede thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Duodu, maniškis labai mėgsta smile.gif
Atsakyti
Duodam, labai megstam smile.gif daznai aisku nagauna, bet jau kai pamato... bigsmile.gif
kazkokia gydytoja yra sakiusi, kad zelatina esanti zele gerai, augant tvirtejant kauliukams smile.gif
Atsakyti
Aš ir kartais duodu savo mažei smile.gif Patinka net labai biggrin.gif
Atsakyti
dariau savo pyplio pirmojo gimtadienio proga. Labai patiko! bet dariau ne sintetines, o is saldytu uogu ir grietineles sluoksnio.
Atsakyti
Na,aš daviau kelis kartus,nelabai ji valgo,o varškės su žele gabaliukais išvis į burna neima, tai daugiau aš jai tos žele ir nekišau,nevalgo ir nereikia smile.gif
Atsakyti
Maniškė ragavo, kiek ten buvo tų želė "pėdsakų" gimtadienio torte.

O šiaip aš tik už namuose gamintą želė - iš natūralių sulčių, jogurto, varškytės, gal trupučio grietinėlės (bet bus labai riebu).

Natūrali želatina yra gaminama iš jaučio kanopų kremzlių (ar kažko panašaus). Tai nebent želė gali netikti tiems vaikams, kuriuos išberia vien išgirdus žodį "karvė".

O ta sintetinė net man pačiai dvokia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 24 sausio 2008 - 13:14
padariau ,paciai ir reikejo suvalgyti lotuliukas.gif nepatiko maniskiam kol kas
Atsakyti
Kol kas desrtu mes nevalgom.... smile.gif paaugsim ir paragausim
Atsakyti