Įkraunama...
Įkraunama...

Želė

Maniškių žele patikimas/nepatikimas banguoja ne dienom, o valandom biggrin.gif Tai skanu, tai - nebe. Atsibodo jau bandyt, tai nebedarau. Bet gal rekės vėl pabandyti, kad jau prisiminiau biggrin.gif
Atsakyti
Bandziau kaip tik per Velykas ir zele ir saltienos bet atsisake grieztai biggrin.gif matyt gal dar nepribrendo tokiems skanumynams smile.gif
Atsakyti
Žele valgo, o šaltienos iš tolo purtosi biggrin.gif
Atsakyti
Neduodu,nes patys nesam megejai smile.gif .Bet manau savos gamybos zele,gal ir nera blogai retkarciais.
Atsakyti
Kartais mėgsta, kartais - ne
Atsakyti
Manoji biški šaltienos kur be taukų ir daugiau mėsos tai suvalgys gabaliuką. O salžios tai su grietinėle ir uogom pasmaližiavom pora kartu jau.
Atsakyti
Kad zele nera sveikas maistas, be to, po gimdymo karta jos paskanavau ir mano mazaja isbere (per MP), tad dabar nei pati valgau, nei vaikui duodu, kol dar tokia mazute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2010 05 01, 13:24)
Kad zele nera sveikas maistas, be to, po gimdymo karta jos paskanavau ir mano mazaja isbere (per MP), tad dabar nei pati valgau, nei vaikui duodu, kol dar tokia mazute ax.gif

jie zele is pakeliu, tai tikrai kad nelabai sveika, nes ten vien sintetika.
as labai retai darau, bet visada is zelatinos, naminiu sulciu ar vaisiu dedu, kartais su naturaliu ekologisku jogurtu. Vago pasigardziuodama. Beje ir saltiena namine megsta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 06 11, 15:04)
jie zele is pakeliu, tai tikrai kad nelabai sveika, nes ten vien sintetika.
as labai retai darau, bet visada is zelatinos, naminiu sulciu ar vaisiu dedu, kartais su naturaliu ekologisku jogurtu. Vago pasigardziuodama. Beje ir saltiena namine megsta  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
maniske irgi labai megsta namine mamos paruosta zele. Tikrai nieko blogo joje, jei is savu produktu darai.
Atsakyti
o mano nevalge, su ta zele plaukus issitepe lotuliukas.gif
Atsakyti
megsta ir valgo su mielu noru thumbup.gif jai zino kad dar yra taai neatstoja kol nesuvalgo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elingami: 20 birželio 2010 - 18:31
duodu,jei daryta namie su kompotu.
Atsakyti