Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės

QUOTE(auslialia @ 2007 12 13, 12:56)
...As iki tol nepagalvojau, kad virsutinis siulas peveriamas irgi per ziedelius, galvojau kazkaip perkisamas per medziagos kilpa, kuri skirta pagaliukui ikisti  doh.gif 
O pasirodo viskas zymiai paprasciau!  mirksiukas.gif
Tik as darysiu is dvigubos medziagos, tai mano romanete bus sunkoka ir greiciausiai as ja ne su lipucka tvirtinsiu, o ant pagaliuko su varztais, na bet cia ne esme mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

tarp kitko lipučka labai tvirtai laiko medžiagą ir kaip matei iš fotkių, pakeltas romanetas netgi ne lipučka, o tos kilputės į pagaliuką įsuktos laiko, taigi pagalvok ar verta medžiagą prikalinėti. juk lipučkos paskirtis tokia, kad bet kada galėtum greitai nusegti ir tarkim išskalbti. O prisukus, prikalus ar kitaip, jau būtų daugiau rūpesčių eksploatuojant tokį daiktą.
Bet čia tik šiaip pamąstymai, tu tiesiog įvertink ir jei esi nusprendus kitaip, tai kodėl gi ne. Kai darai ne su originaliu mechanizmu, o jį kuri iš kitų detalių, tai manau visi būdai tinkami, jei jie pritaikyti tam tikroms individualioms aplinkybėms. smile.gif Sėkmės kuriant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2007 12 13, 13:07)
tarp kitko lipučka labai tvirtai laiko medžiagą ir kaip matei iš fotkių, pakeltas romanetas netgi ne lipučka, o tos kilputės į pagaliuką įsuktos laiko, taigi pagalvok ar verta medžiagą prikalinėti. juk lipučkos paskirtis tokia, kad bet kada galėtum greitai nusegti ir tarkim išskalbti. O prisukus, prikalus ar kitaip, jau būtų daugiau rūpesčių eksploatuojant tokį daiktą.
Bet čia tik šiaip pamąstymai, tu tiesiog įvertink ir jei esi nusprendus kitaip, tai kodėl gi ne. Kai darai ne su originaliu mechanizmu, o jį kuri iš kitų detalių, tai manau visi būdai tinkami, jei jie pritaikyti tam tikroms individualioms aplinkybėms. smile.gif Sėkmės kuriant mirksiukas.gif

Aciu, greiciausiai pirksiu lipucka. smile.gif
Atsakyti
Kai nuiminėjau romanetę skalbimui, driokstelėjau kapitaliai, tai lipučkę nuo pagalio nuplėšiau su visom mėsom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 12 14, 15:42)
Kai nuiminėjau romanetę skalbimui, driokstelėjau kapitaliai, tai lipučkę nuo pagalio nuplėšiau su visom mėsom  doh.gif

tai nieko, dabar atgal priklijuok ir vinukais prikalk, nebent taviskis su tikruoju machanismu g.gif , tada gal kokiais klijais priklijuok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 12 14, 17:47)
tai  nieko, dabar atgal priklijuok ir vinukais prikalk, nebent taviskis su tikruoju machanismu  g.gif , tada gal kokiais klijais priklijuok mirksiukas.gif

tai jau sutvarkiau, parašiau tam, kad būtų aišku kaip gerai laiko lipučkė.
Atsakyti
QUOTE(reallywomen @ 2007 12 14, 17:26)
tai jau sutvarkiau, parašiau tam, kad būtų aišku kaip gerai laiko lipučkė.

as jau ipusejau bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auslialia: 15 gruodžio 2007 - 21:55
Vakar pradejau rasyti zinute ir nepabaigiau ax.gif Tai va, kai tik prisiuvau prie savo romanetes lipucka, kaip tik perskaiciau zinute apie tai, kad nukrito "su visom mesom"...Tai man gal bandyt is karto ta kita lipuckos dali prie lenteles su vinutem prikalt, jei prisaudyta ji nelabai laikosi.. doh.gif g.gif
Mano romanete beje labai sunki (dviguba)... is vidines puses bus vienos spalvos, o is lauko puses - kitokios. Medziaga - linas, o dar visos tos vyteles....
Na, jau kad nusprendziau su lipucke daryti, tai jau manau ir padarysu, o po to jums parasysiu kaip laikosi 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auslialia: 16 gruodžio 2007 - 14:27
QUOTE(auslialia @ 2007 12 16, 15:23)
Vakar pradejau rasyti zinute ir nepabaigiau  ax.gif  Tai va, kai tik prisiuvau prie savo romanetes lipucka, kaip tik perskaiciau zinute apie tai, kad nukrito "su visom mesom"...Tai man gal bandyt is karto ta kita lipuckos dali prie lenteles su vinutem prikalt, jei prisaudyta ji nelabai laikosi..  doh.gif  g.gif 
Mano romanete beje labai sunki (dviguba)... is vidines puses bus vienos spalvos, o is lauko puses - kitokios. Medziaga - linas, o dar visos tos vyteles....
Na, jau kad nusprendziau su lipucke daryti, tai jau manau ir padarysu, o po to jums parasysiu kaip laikosi  4u.gif

Mano romanetė nenukrito, o aš norėdama ją atkabinti, iš visų jėgų driogstelėjau, nes labai sunkiai ėjosi, o kas per daug, kaip žinia, tas nesveika, todėl ir nuroviau su viskuo blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Gal kas nors užsiima romanečių siuvimu? Man reikėtų ax.gif
Atsakyti
man laiko liuks smile.gif
Atsakyti
Jau susiradau bigsmile.gif
Atsakyti
as su blogom naujienom sad.gif BUVAU VAKAR SENUKUOSE (BANGINYJE) neturi nei ziedeliu, nebepjausto ir pagaliuku . sake, kad pjaustis, kai uzsakinesi pas juos mechanizma visa (o gal romanete g.gif)
o as taip norejau sventems atsinaujinti. na dar bandysiu i medzio centra nulekti, gal ten pasises... ax.gif
tiesa, o kokia virvute naudojate ir kur jos ieskoti(kokioj parduotuvej, skyriuj)? vakar visus senius ismaisiau, neradau JOKIOS virvutes panasios. busiu dekinga,jei atsakysit, o tai nebeturiu laikelio skaitineti ankstesnes temukes ax.gif
Atsakyti