Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės

QUOTE(PUka @ 2007 09 11, 09:46)
o aš jau sakau kreipsiuos jei namuose užsiimi, vis gal pigiau nei salone  ax.gif ... jei dirbai tai vis tik nusimanai, gal gali rekomenduoti kur kokybiškai siūna  4u.gif

Na kaip pigiau butu tik darbas,medziaga tai tektu siaip is ju pirkt arba i gariunus vaziuot is ten jie ir veza ax.gif ,o siaip brangiausia tai kainuoja mehanizmas ,metro kaina apie 150 doh.gif

Jei nori kad butu pigiau tai eik i Fideja,o jei kaina nelabai gasdina tai eik i Opulensa (bet siaip tai jie dabar kainas susikele)Kokibe daug maz vienoda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seksimeske: 11 rugsėjo 2007 - 12:08
QUOTE(seksimeske @ 2007 09 11, 13:07)
Na kaip pigiau butu tik darbas,medziaga tai tektu siaip is ju pirkt arba i gariunus vaziuot is ten jie ir veza  ax.gif  ,o siaip brangiausia tai kainuoja mehanizmas ,metro kaina apie 150 doh.gif

Jei nori kad butu pigiau tai eik i Fideja,o jei kaina nelabai gasdina tai eik i Opulensa (bet siaip tai jie dabar kainas susikele)Kokibe daug maz vienoda smile.gif

Ačiū už patarimus, reiks apsilankyti ir ten ir ten ... nes keturiu kambariai plius virtuvė doh.gif
Atsakyti
[quote=seksimeske,2007 09 10, 14:05]
Siaip ne ta puse i kambario puse pakabinai mirksiukas.gif
Papildyta:

kodel ne ta puse g.gif , o tai kokia puse reikiejo, pamusalu i kambari?, kasko nesupratau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 14 rugsėjo 2007 - 11:10
Romaneciu strypeliu ta siule turi but kambario pusej ,o ne i langa mirksiukas.gif (nemoku kitaip paaiskint,tikiuos supratai)
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 09 16, 10:21)
Romaneciu strypeliu ta siule turi but kambario pusej ,o ne i langa mirksiukas.gif (nemoku kitaip paaiskint,tikiuos supratai)

nebutinai schmoll.gif
Atsakyti
Na as esu dirbus toki darba ,ir kiek teko siut tik tai taip,beje gali paziuret ir i katalogus mirksiukas.gif ,man dabar toks jausmas lyg blogoji puse butu i kambario puse atsukta,nu man negrazu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2007 09 16, 11:54)
Na as esu dirbus toki darba ,ir kiek teko siut tik tai taip,beje gali paziuret ir i katalogus mirksiukas.gif ,man dabar toks jausmas lyg blogoji puse butu i kambario puse atsukta,nu man negrazu schmoll.gif

ir as dirbus mirksiukas.gif ir vienareiksmio atsakymo but negali.. man asmeniskai i kuria puse siut pagaliuku, diktuoja audinys.. ir tikrai daug darius kad pagaliukai i langa o ne i kambari... ir apskritai tai skonio rteikalas, bet siuo atveju tai tikrai reikejo siut pagaliukais i lauka. 4u.gif
Atsakyti
nu su profais nesigincysiu biggrin.gif tai mano pirmos ir vieninteles romanetes, bet kaip siuvau man atrode, kad kaip tik butent i lango puse ir turi buti tie pagaliukai, be to jei rimtai nelabai matau skirtuma, cia nusitatymas, man pvz kaip siuvejai paskutiniu metu labai krenta i akis apmetyros siules drabusiuose gerojoj pusei, nu atrodo lyg isvirksciai zmogus maike apsirenges, taip kad tikrai manau skonio reikalas smile.gif , kai nezinai kaip turi buti - buna grazu taip kaip yra 4u.gif
Atsakyti
O gal kuriai mamulei teko surinkinti romanečių mechanizmą? Sukomplektuotą mechanizmą nusipirkau, o ten detalių krūva... kažkiek išsiaiškinau pati. Bet kaip tas virveles suvarstyti? Gal galėtumėt įdėti nuotraukų, kur matytusi, kaip ten viskas susideda. Būčiau labai dėkinga...
Atsakyti

Na nežinau, iš kur jus tokią romanečių mechanizmo kainą imat (150 Lt), nes aš Euriviloje pirkau mechanizmą ir mokėjau už metrą 75 Lt
Papildyta:
QUOTE(Ausrinka @ 2007 10 23, 10:06)
O gal kuriai mamulei teko surinkinti romanečių mechanizmą? Sukomplektuotą mechanizmą nusipirkau, o ten detalių krūva... kažkiek išsiaiškinau pati. Bet kaip tas virveles suvarstyti? Gal galėtumėt įdėti nuotraukų, kur matytusi, kaip ten viskas susideda. Būčiau labai dėkinga...

Tas virveles paprasčiausiai reikia perverti per žiedelius, kuriuos prisiuvi prie medžiagos toje vietoje, kur veriasi listelės. O prie pačio paskutinio romanetės žiedelio (romanetės apačioje), tą virvelę pririši, kad ji neatsilaisvintų pagal išleistos romanetės ilgį. Nežinau ar aš čia aiškiai parašiau g.gif , tad jeigu bus neaišku per savaitgalį nufotografuosiu ir įdėsiu nuotrauką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 31 spalio 2007 - 16:47
QUOTE(diudas @ 2007 10 31, 16:54)
Na nežinau, iš kur jus tokią romanečių mechanizmo kainą imat (150 Lt), nes aš Euriviloje pirkau mechanizmą ir mokėjau už metrą 75 Lt
Papildyta:

Kaina parasiau kokia ima pas mus uzuolaidu salonai mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal galit patarti 4u.gif
Noriu pasisiūti romanetes, bet nežinau kokio pločio ir ilgio reikia siūti. T.y. man įdomu, ar medžiaga nuo tų visų svorių kiek pasitempia ir susiaurėja g.gif blush2.gif Kažkuri mamytė rašė, kad tuos pagaliukus reikia dėti 1-1,5 cm trumpesnius, tai, sakau, gal tiek reikia daryti platesnes, nei, kad noriu g.gif
Papildyta:
QUOTE(diudas @ 2007 10 31, 16:54)

O čia įeina visos detalės, t.y. tie pagaliukai, virvelės, žiedeliai?
Atsakyti