Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės

Man irgi labai gražu...
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2009 10 12, 14:19)
Sveikos,
pagaliau ir as pasiuvau romanete

laaaaaaaaaaaaaaaabai netgi liux thumbup.gif

tiesiog senesnio kirpimo zmones nesupranta tokių dalykų ax.gif nemazai buvo man tokių sakančių, kad ai aš jau per sena romanetėm blink.gif atrodo nerealu bet taip yra ax.gif

pvz ir mano mamai gražu, bet ne pas ją namuose mirksiukas.gif taip kad 4u.gif
Atsakyti
Saunuole thumbup.gif Auksciau nosi, tikrai labai grazi romanete, o jei mamai nepatinka - nusikabink ir gal pas save namuose rasi kur pakabinti mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Jums ax.gif
Na tikiuosi ir mama pripras...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfetee: 12 spalio 2009 - 14:19
konfetee, nuostabi romanetė. labai graži thumbup.gif
Atsakyti
Na bet pasirodysiu, kritikos jau nebebijau  verysad.gif

blink.gif nelabai supratau o kas čia negerai?
Gal tos moterys nemačiusios romanečių? mastau.gif

Man tai labai netgi patiko. first.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Svajoju apie savus namus, kur nebūtų labai artimai kaimynų ir galėčiau pakabinti tokias pusiau permatomas romanetes.
Atsakyti
Labas, kur Klaipedoj galima nusipirkti fiksatoriaus sniureliui ?
Atsakyti
Sveikos,
pagaliau ir as pasiuvau romanete. Dziaugiuosi, kad pasiryzau, bet is kitos puses labai nusivylusi, nes siuvau romanete mamai. Vargau visa diena kol pasiuvau, nei valgiau, nei geriau, maniau, kad iki nakties jos nepabaigsiu... Na galiausiai spejau, bet kas is to. Vis vien mamai nepatiko (ji to nepasake, bet as tai supratau), o ir sese neivertino... Na jauciu po mano isvaziavimo ir visos bobelkos pamaciusios pasake, kad nesamone... Apmaudziausia, kad pirkau ta specialu garaji mechanizma, kuris tikrai nemazai kainuoja...
Na bet pasirodysiu, kritikos jau nebebijau  verysad.gif

user posted image

Man asmeniskai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na va, kalbejau telefonu su mama, tai sake buvo atejusi kaimyne (siuveja), tai teigiamai ivertino mano romanete, tai net sirdy palengvejo ax.gif
Aciukas ir Jums dar karteli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shakota @ 2009 10 12, 13:24)
RADAU lotuliukas.gif  Vistik nusprendziau nuvaziuoti i medzio centra-vyras buvo, bet nerado tos parduotuves. Tai va, nuvaziavau i medzio centra ir radau ta parduotuvele kur parduoda karnizus ir etc. ir radau tuos strypelius. 1m.-1,30 arba 1,15. Jega:)

Sveikute, gal gali placiau papasakoti kur ta prade yra, man irgi pigiau reikia nei senukuose.....ir ziedukus kur perkate Kaune po 20 ct..as irgi rosiuosi romaneciu pasiuvimui...man reikia ju ne ant vieno lango..nezinau kaip cia man gausis doh.gif
Konfetee Romanete tikrai daili bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif Laba diena,pasakysiu kaip tos srities profesionalas,labai geras darbas,jus turite siuvejos talenta,tobulinkitesir sukursite daug graziu darbu. Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
konfetee - grazus ir daug kantrybes reikalaujantis darbas. Man labai patiko audinys. O mamai reikejo pasakyti kiek lituku ji sutaupe su dukros pagalba tongue.gif o ivertins butinai - kai pastebes,kad toks langu puosimas praktiskas, o ir mamos geles dabar ant palanges matosi mirksiukas.gif
Atsakyti