Man irgi labai gražu...
QUOTE(konfetee @ 2009 10 12, 14:19)
Sveikos,
pagaliau ir as pasiuvau romanete
pagaliau ir as pasiuvau romanete
laaaaaaaaaaaaaaaabai netgi liux
tiesiog senesnio kirpimo zmones nesupranta tokių dalykų nemazai buvo man tokių sakančių, kad ai aš jau per sena romanetėm atrodo nerealu bet taip yra
pvz ir mano mamai gražu, bet ne pas ją namuose taip kad
Saunuole Auksciau nosi, tikrai labai grazi romanete, o jei mamai nepatinka - nusikabink ir gal pas save namuose rasi kur pakabinti
konfetee, nuostabi romanetė. labai graži
nelabai supratau o kas čia negerai?
Gal tos moterys nemačiusios romanečių?
Man tai labai netgi patiko.
Svajoju apie savus namus, kur nebūtų labai artimai kaimynų ir galėčiau pakabinti tokias pusiau permatomas romanetes.
Labas, kur Klaipedoj galima nusipirkti fiksatoriaus sniureliui ?
Sveikos,
pagaliau ir as pasiuvau romanete. Dziaugiuosi, kad pasiryzau, bet is kitos puses labai nusivylusi, nes siuvau romanete mamai. Vargau visa diena kol pasiuvau, nei valgiau, nei geriau, maniau, kad iki nakties jos nepabaigsiu... Na galiausiai spejau, bet kas is to. Vis vien mamai nepatiko (ji to nepasake, bet as tai supratau), o ir sese neivertino... Na jauciu po mano isvaziavimo ir visos bobelkos pamaciusios pasake, kad nesamone... Apmaudziausia, kad pirkau ta specialu garaji mechanizma, kuris tikrai nemazai kainuoja...
Na bet pasirodysiu, kritikos jau nebebijau
pagaliau ir as pasiuvau romanete. Dziaugiuosi, kad pasiryzau, bet is kitos puses labai nusivylusi, nes siuvau romanete mamai. Vargau visa diena kol pasiuvau, nei valgiau, nei geriau, maniau, kad iki nakties jos nepabaigsiu... Na galiausiai spejau, bet kas is to. Vis vien mamai nepatiko (ji to nepasake, bet as tai supratau), o ir sese neivertino... Na jauciu po mano isvaziavimo ir visos bobelkos pamaciusios pasake, kad nesamone... Apmaudziausia, kad pirkau ta specialu garaji mechanizma, kuris tikrai nemazai kainuoja...
Na bet pasirodysiu, kritikos jau nebebijau
Man asmeniskai
QUOTE(Shakota @ 2009 10 12, 13:24)
RADAU Vistik nusprendziau nuvaziuoti i medzio centra-vyras buvo, bet nerado tos parduotuves. Tai va, nuvaziavau i medzio centra ir radau ta parduotuvele kur parduoda karnizus ir etc. ir radau tuos strypelius. 1m.-1,30 arba 1,15. Jega:)
Sveikute, gal gali placiau papasakoti kur ta prade yra, man irgi pigiau reikia nei senukuose.....ir ziedukus kur perkate Kaune po 20 ct..as irgi rosiuosi romaneciu pasiuvimui...man reikia ju ne ant vieno lango..nezinau kaip cia man gausis
Konfetee Romanete tikrai daili
Laba diena,pasakysiu kaip tos srities profesionalas,labai geras darbas,jus turite siuvejos talenta,tobulinkitesir sukursite daug graziu darbu. Sveikinu
konfetee - grazus ir daug kantrybes reikalaujantis darbas. Man labai patiko audinys. O mamai reikejo pasakyti kiek lituku ji sutaupe su dukros pagalba o ivertins butinai - kai pastebes,kad toks langu puosimas praktiskas, o ir mamos geles dabar ant palanges matosi