Labadiena,visai neseniai prisiregistravau sidirbu su uzuolaidiniais audiniais jau 13 metu,siuvu ir romanetes ir lovatieses vienu zodziu viska kas susija su uzuolaidiniais audiniais.Galiu ir patarti visais klausimais,ir atvaziuoti sumodeliuoti pigiau,pasiuti.ramanetem,sirmom reikia audinio kuris neskersuotu,tinka ir siauras ji galima versti, per strypeli sujungti,daugiau informacijos galiu suteikti elektroniniu pastu dainera@adaja.lt
sveiki,Kaune zinau.
QUOTE(dainera @ 2009 09 29, 16:46)
sveiki,Kaune zinau.
o kur? as is Eurivilos uzsakinejau
QUOTE(Rituuukas @ 2009 06 29, 11:26)
Va, o strypeliams dariau įsiuvus
Žiedeliai išties brangūs
saulyte2 aš va pavyzdžiui tvirtinau romanetę prie sienos bet prie pat lubų
Tai va, gausi pasirodyti kai pasiūsi, įvertinsim tavo triūsą
Žiedeliai išties brangūs
saulyte2 aš va pavyzdžiui tvirtinau romanetę prie sienos bet prie pat lubų
Tai va, gausi pasirodyti kai pasiūsi, įvertinsim tavo triūsą
QUOTE(saulyte2 @ 2009 07 09, 16:47)
Buvau vakar senukuose(Klaipedoj) ir uzuolaidu kkyriuje klausiau apie stabdziuka, bet neturi o ziedeliai po 0,45, tai ziurejau prie varztu ziedeliu, bet neradau plasmasiniu tik metaliniai, kur dar reiketu ieskoti stabdziuko ir ziedeliu,nezinau kada cia as pasisiusiu, nes draugei uzuolaidas pradejau siuti, daugiau darbo prie naktiniu bus,gal si men. bus, gausit palaukti dar.
Žiedelius Klaipėdoj nusipirkau po 0.15-0.20 Lt (?nepamenu tiksliai)- "Vėjo verpstėj", prie seno turgaus rankdarbių parduotuvėj
sveikos,Kaune ziedeliai po 0,20 centu
QUOTE(dainera @ 2009 09 30, 11:59)
sveikos,Kaune ziedeliai po 0,20 centu
Kur tiksliau, nes Megos senukuose maciau po 0.50
Sveikos,
Ir as siunu romanete:)Susigundziau pamaciusi jusu darbelius:) Bet susiduriaus su problema:( labai jau brangus tie pagaliukai kur kas 30 cm. ikist reikia... Metras 3lt., o man reikia 10 metru.. Ka jus dejot? Kokius pagaliukus?Kur pirkote? Buciau labai dekinga uz atsakyma
Ir as siunu romanete:)Susigundziau pamaciusi jusu darbelius:) Bet susiduriaus su problema:( labai jau brangus tie pagaliukai kur kas 30 cm. ikist reikia... Metras 3lt., o man reikia 10 metru.. Ka jus dejot? Kokius pagaliukus?Kur pirkote? Buciau labai dekinga uz atsakyma
QUOTE(Shakota @ 2009 10 08, 17:30)
Sveikos,
taip pabrango anksciau senukuose nusipirkti galima buvo daug pigiau.
QUOTE(sigita @ 2009 10 08, 18:58)
taip pabrango anksciau senukuose nusipirkti galima buvo daug pigiau.
RADAU Vistik nusprendziau nuvaziuoti i medzio centra-vyras buvo, bet nerado tos parduotuves. Tai va, nuvaziavau i medzio centra ir radau ta parduotuvele kur parduoda karnizus ir etc. ir radau tuos strypelius. 1m.-1,30 arba 1,15. Jega:)
Sveikos,
pagaliau ir as pasiuvau romanete. Dziaugiuosi, kad pasiryzau, bet is kitos puses labai nusivylusi, nes siuvau romanete mamai. Vargau visa diena kol pasiuvau, nei valgiau, nei geriau, maniau, kad iki nakties jos nepabaigsiu... Na galiausiai spejau, bet kas is to. Vis vien mamai nepatiko (ji to nepasake, bet as tai supratau), o ir sese neivertino... Na jauciu po mano isvaziavimo ir visos bobelkos pamaciusios pasake, kad nesamone... Apmaudziausia, kad pirkau ta specialu garaji mechanizma, kuris tikrai nemazai kainuoja...
Na bet pasirodysiu, kritikos jau nebebijau
pagaliau ir as pasiuvau romanete. Dziaugiuosi, kad pasiryzau, bet is kitos puses labai nusivylusi, nes siuvau romanete mamai. Vargau visa diena kol pasiuvau, nei valgiau, nei geriau, maniau, kad iki nakties jos nepabaigsiu... Na galiausiai spejau, bet kas is to. Vis vien mamai nepatiko (ji to nepasake, bet as tai supratau), o ir sese neivertino... Na jauciu po mano isvaziavimo ir visos bobelkos pamaciusios pasake, kad nesamone... Apmaudziausia, kad pirkau ta specialu garaji mechanizma, kuris tikrai nemazai kainuoja...
QUOTE(konfetee @ 2009 10 12, 14:19)
Sveikos,
Man tai labai gražu o tos bobelos turbūt neišmano,kas yra gražu ir kiek darbo įdėjai.ŠAUNUOLĖ