Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės

Labadiena,visai neseniai prisiregistravau sidirbu su uzuolaidiniais audiniais jau 13 metu,siuvu ir romanetes ir lovatieses vienu zodziu viska kas susija su uzuolaidiniais audiniais.Galiu ir patarti visais klausimais,ir atvaziuoti sumodeliuoti pigiau,pasiuti.ramanetem,sirmom reikia audinio kuris neskersuotu,tinka ir siauras ji galima versti, per strypeli sujungti,daugiau informacijos galiu suteikti elektroniniu pastu dainera@adaja.lt rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
labai reikia Jusu pagalbos. Kur rasti pigiai romaneciu mechanizma Vilniuje? viena mamyte man pasake, kad nelabai brangiai yra "Laurestoje". Bet as ieskojau to salono ir isvis neradau jo. Na gal dar kazkur pigiau bus smile.gif
Atsakyti
sveiki,Kaune zinau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dainera @ 2009 09 29, 16:46)
sveiki,Kaune zinau. 4u.gif

o kur? as is Eurivilos uzsakinejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituuukas @ 2009 06 29, 11:26)
Va, o strypeliams dariau įsiuvus 4u.gif
Žiedeliai išties brangūs verysad.gif 

saulyte2 aš va pavyzdžiui tvirtinau romanetę prie sienos bet prie pat lubų mirksiukas.gif
Tai va, gausi pasirodyti kai pasiūsi, įvertinsim tavo triūsą thumbup.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(saulyte2 @ 2009 07 09, 16:47)
Buvau vakar senukuose(Klaipedoj) ir uzuolaidu kkyriuje klausiau apie stabdziuka, bet neturi o ziedeliai po 0,45, tai ziurejau prie varztu ziedeliu, bet neradau plasmasiniu tik metaliniai, kur dar reiketu ieskoti stabdziuko ir ziedeliu,nezinau kada cia as pasisiusiu, nes draugei uzuolaidas pradejau siuti, daugiau darbo prie naktiniu bus,gal si men. bus, gausit palaukti dar.

Žiedelius Klaipėdoj nusipirkau po 0.15-0.20 Lt (?nepamenu tiksliai)- "Vėjo verpstėj", prie seno turgaus rankdarbių parduotuvėj mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,Kaune ziedeliai po 0,20 mirksiukas.gif centu
Atsakyti
QUOTE(dainera @ 2009 09 30, 11:59)
sveikos,Kaune ziedeliai po 0,20  mirksiukas.gif centu

Kur tiksliau, nes Megos senukuose maciau po 0.50 doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ir as siunu romanete:)Susigundziau pamaciusi jusu darbelius:) Bet susiduriaus su problema:( labai jau brangus tie pagaliukai kur kas 30 cm. ikist reikia... Metras 3lt., o man reikia 10 metru.. Ka jus dejot? Kokius pagaliukus?Kur pirkote? Buciau labai dekinga uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(Shakota @ 2009 10 08, 17:30)
Sveikos,

Ir as siunu romanete:)Susigundziau pamaciusi jusu darbelius:) Bet susiduriaus su problema:( labai jau brangus tie pagaliukai kur kas 30 cm. ikist reikia... Metras 3lt., o man reikia 10 metru.. Ka jus dejot? Kokius pagaliukus?Kur pirkote? Buciau labai dekinga uz atsakyma

taip pabrango g.gif anksciau senukuose nusipirkti galima buvo daug pigiau.
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2009 10 08, 18:58)
taip pabrango  g.gif  anksciau senukuose nusipirkti galima buvo daug pigiau.

RADAU lotuliukas.gif Vistik nusprendziau nuvaziuoti i medzio centra-vyras buvo, bet nerado tos parduotuves. Tai va, nuvaziavau i medzio centra ir radau ta parduotuvele kur parduoda karnizus ir etc. ir radau tuos strypelius. 1m.-1,30 arba 1,15. Jega:)
Atsakyti
Sveikos,
pagaliau ir as pasiuvau romanete. Dziaugiuosi, kad pasiryzau, bet is kitos puses labai nusivylusi, nes siuvau romanete mamai. Vargau visa diena kol pasiuvau, nei valgiau, nei geriau, maniau, kad iki nakties jos nepabaigsiu... Na galiausiai spejau, bet kas is to. Vis vien mamai nepatiko (ji to nepasake, bet as tai supratau), o ir sese neivertino... Na jauciu po mano isvaziavimo ir visos bobelkos pamaciusios pasake, kad nesamone... Apmaudziausia, kad pirkau ta specialu garaji mechanizma, kuris tikrai nemazai kainuoja...
Na bet pasirodysiu, kritikos jau nebebijau verysad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2009 10 12, 14:19)
Sveikos,
pagaliau ir as pasiuvau romanete. Dziaugiuosi, kad pasiryzau, bet is kitos puses labai nusivylusi, nes siuvau romanete mamai. Vargau visa diena kol pasiuvau, nei valgiau, nei geriau, maniau, kad iki nakties jos nepabaigsiu... Na galiausiai spejau, bet kas is to. Vis vien mamai nepatiko (ji to nepasake, bet as tai supratau), o ir sese neivertino... Na jauciu po mano isvaziavimo ir visos bobelkos pamaciusios pasake, kad nesamone... Apmaudziausia, kad pirkau ta specialu garaji mechanizma, kuris tikrai nemazai kainuoja...
Na bet pasirodysiu, kritikos jau nebebijau  verysad.gif

Man tai labai gražu wub.gif o tos bobelos turbūt neišmano,kas yra gražu biggrin.gif ir kiek darbo įdėjai.ŠAUNUOLĖ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo witalyli: 12 spalio 2009 - 13:26