Ateis laikas kai ir as savo rankom pasiusiu romanetes
Tik vis dar nelabai suprantu ko reikia pilnam mechanizmui? nes surinkta pirkti tikrai brangu
Pavydziu auksarankems
QUOTE(Rituuukas @ 2009 06 20, 15:32)
niu mergaitės, uf jau pabaigiau siūti savo romanetę ant virtuvės lango kaip žadėjau įmetu fotkę jūsų teismui
Vaje, kaip grazu, gal galetum aprasyti visa procesa?
labas visoms romanečių myletojoms , man iškilo sunkumų su balastais arba svoriais romanetėms. "Senukai" apie pusmetį neprekiauja pigesnia metaline juostele, o kitos rūšies labai brangiai kainuoja.
Kur jūs perkate šį romanetės elementą ?
Kur jūs perkate šį romanetės elementą ?
QUOTE(konfetee @ 2009 07 28, 13:37)
O as dar norejau paklaust ar imanoma padaryt savadarbi mechanizma su grandinele, o ne su sniureliais?
Ir ar pacia apatine kloste reikia irgi kelt, ar ja tiesiog padaryt truputi trumpesne ir prie jos ziedeliu netvirtint? Na as nezinau ar supratot
Ir ar pacia apatine kloste reikia irgi kelt, ar ja tiesiog padaryt truputi trumpesne ir prie jos ziedeliu netvirtint? Na as nezinau ar supratot
Mane irgi labai tas domina... Ir dar ar stabdziuka galima pritaikyti, gaminant savadarbi mechanizma ir kur stabdziuka galima rasti pirkti?
sveikos auksarankes, audziu as jau seniai minti apie romanetes, bet neturiu laiko nei isigilinti i jusu kalbeles, nei turiu siuvimo masinos ir mazasis dabar labai daug laiko uzima, gal nuskambes keistai, norejau paklausti gal kuri igudusi mamyte galetu mums pasiuti paprastas romanetes svetainei ir virtuvej, nieko labai mandro nenorim, bet ieskau aisku truputi pigiau nei kokiam salone pasiutu...esame is Vilniaus...jei ka brukstelkit i AZ..sekmes jums
gal dar kas turite kokiu paaiskinkimu, nuo ko pradeti siuti romanete?
Sveikos mergaites,
nusipirkau as ta visa mechanizma, namie issivyniojau apziuret
ir iskilo man klausimas, gal kuri zinot kaip ji prie sienos pritvirtinti, nes toks jausmas kad man truksta detaliu....
nes yra 5 stypai, tas visas virsus su lipnia juostele, stabdziu ir virvelem, o kuo prikabinti?...nebesuprantu, paaiskinkit man neismanelei...
ir iskilo man klausimas, gal kuri zinot kaip ji prie sienos pritvirtinti, nes toks jausmas kad man truksta detaliu....
nes yra 5 stypai, tas visas virsus su lipnia juostele, stabdziu ir virvelem, o kuo prikabinti?...nebesuprantu, paaiskinkit man neismanelei...
QUOTE(katcia @ 2009 09 09, 10:43)
Sveikos mergaites,
jai i siena turi buti tokie laikikliai lenkti
QUOTE(Gija* @ 2009 09 08, 16:26)
gal dar kas turite kokiu paaiskinkimu, nuo ko pradeti siuti romanete?
Vienas is pvz yra 38psl.