Aš tai kabinau ant paprasto ir visai gerai man
Labutis, noriu pasisiuti ramonetes, bet tvirtinti ant sienos,bet iki lubu tera tik kokia 1.5-2cm kazkur ,patarkit kaip geriau daryti.
QUOTE(Rituuukas @ 2009 06 20, 15:32)
niu mergaitės, uf jau pabaigiau siūti savo romanetę ant virtuvės lango kaip žadėjau įmetu fotkę jūsų teismui
Šaunuolė Daili romanetė. Kaip įmanoma pasiūti rankomis - sunkiai įsivaizduoju... Lenkiuosi tavo kantrybei Tiesa, o strypeliam darei įsiuvus ar juosteles siuvai? Gal nelabai įžiūriu.... Pas mane irgi savo eilės tarp kitų darbų laukia antroji romanetė. Irgi visa mėlyna
Ohoho, kaip pabrango žiedeliai Aš prieš Naujus metus mokėjau po 20 ct...
QUOTE(Vyna @ 2009 06 04, 08:21)
čia jūs kalbat apie kilpukes kur prie strypuku siuvasi, jei apie tas, tai aš pirkau sunukuose maišeli tokių žieduku, (nežinau kaip jie tiksliai vadinasi,prie visokių varščiuku radau), aišku jie visai kitokios paskirties, bet jų ten gal 50-100 ir apie 2 Lt kainuoja.Tai kuo puikiausiai viskas slankioja, žodžiu pigu ir patogu.
Aš irgi turiu maišelį metalinių žiedukų už gal 2 Lt. Jei apie metalinius kalbėjai... Ar nenusidėvi virvelė?
Ačiū METIJA kantrybės turėjau dėl to kad labai labai reikėjo romanetės ir degiau užsispyrimu ją pasiūti taip va ir pasiuvau rankutėmis, bet jau antrai tokiai intrigai nesiryžčiau turbūt
galvoju gal eis sukrapštyti pinigėlių rudeniop siuvimo mašinai, tikrai labai norėčiau gal atrasiu savyje siuvėjos talentą
Va, o strypeliams dariau įsiuvus
Žiedeliai išties brangūs
saulyte2 aš va pavyzdžiui tvirtinau romanetę prie sienos bet prie pat lubų
Tai va, gausi pasirodyti kai pasiūsi, įvertinsim tavo triūsą
galvoju gal eis sukrapštyti pinigėlių rudeniop siuvimo mašinai, tikrai labai norėčiau gal atrasiu savyje siuvėjos talentą
Va, o strypeliams dariau įsiuvus
Žiedeliai išties brangūs
[/quote]
kai pasisiusiu parodysiu
QUOTE(Rituuukas @ 2009 06 21, 14:12)
Čia vat parodysiu kaip braižiau romanetės strypelių linijas ir matysis prisiūta lipūškė viršuje
Ir pamatysit kokį pagalbininką turėjau
Soriukas už nuotraukos kokybę tikrai nekokia, bet kažką įžiūrėsit
Ir pamatysit kokį pagalbininką turėjau
Soriukas už nuotraukos kokybę tikrai nekokia, bet kažką įžiūrėsit
Saunus Jusu darbelis! O ypac rankomis, tai lenkiuosi pries Jusu kantrybe Na, bet su tokiu pagalbiniku kito rezultato ir neimanoma butu isgauti, tik superini
Ačiukas Pasaulisgrazus dabar mudu su pamočniku džiaugemės darbo vaisiais
Saulyte2 oij laukiam laukiam tavo romanetės
Saulyte2 oij laukiam laukiam tavo romanetės
Buvau vakar senukuose(Klaipedoj) ir uzuolaidu kkyriuje klausiau apie stabdziuka, bet neturi o ziedeliai po 0,45, tai ziurejau prie varztu ziedeliu, bet neradau plasmasiniu tik metaliniai, kur dar reiketu ieskoti stabdziuko ir ziedeliu,nezinau kada cia as pasisiusiu, nes draugei uzuolaidas pradejau siuti, daugiau darbo prie naktiniu bus,gal si men. bus, gausit palaukti dar.
Niu palauksim palauksim
bet matai jau po 0.45 Lt žiedeliai, o aš kai pirkau buvo 0,50Lt... blin permokėjau
bet matai jau po 0.45 Lt žiedeliai, o aš kai pirkau buvo 0,50Lt... blin permokėjau
Turguj uz ziedelius mokejau 0.20 vnt.
Niekaip nerandu virveles fiksatoriaus klaipedoj, buvau Laurestoj, bet ten paprase 20lt. uz fiksatoriu, ar tiek kainuoja jis