Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės

Aš tai kabinau ant paprasto 4u.gif ir visai gerai man blush2.gif
Atsakyti
Labutis, noriu pasisiuti ramonetes, bet tvirtinti ant sienos,bet iki lubu tera tik kokia 1.5-2cm kazkur ,patarkit kaip geriau daryti.
Atsakyti
QUOTE(Rituuukas @ 2009 06 20, 15:32)
niu mergaitės, uf yahoo.gif jau pabaigiau siūti savo romanetę ant virtuvės lango 4u.gif kaip žadėjau įmetu fotkę jūsų teismui 4u.gif

Šaunuolė 4u.gif Daili romanetė. Kaip įmanoma pasiūti rankomis - sunkiai įsivaizduoju... Lenkiuosi tavo kantrybei aciuks.gif Tiesa, o strypeliam darei įsiuvus ar juosteles siuvai? Gal nelabai įžiūriu.... Pas mane irgi savo eilės tarp kitų darbų laukia antroji romanetė. Irgi visa mėlyna smile.gif

Ohoho, kaip pabrango žiedeliai blink.gif Aš prieš Naujus metus mokėjau po 20 ct...
QUOTE(Vyna @ 2009 06 04, 08:21)
čia jūs kalbat apie kilpukes kur prie strypuku siuvasi, jei apie tas, tai aš pirkau sunukuose maišeli tokių žieduku, (nežinau kaip jie tiksliai vadinasi,prie visokių varščiuku radau), aišku jie visai kitokios paskirties, bet jų ten gal 50-100 ir apie 2 Lt kainuoja.Tai kuo puikiausiai viskas slankioja, žodžiu pigu ir patogu.

Aš irgi turiu maišelį metalinių žiedukų už gal 2 Lt. Jei apie metalinius kalbėjai... Ar nenusidėvi virvelė?
Atsakyti
Ačiū METIJA 4u.gif kantrybės turėjau dėl to kad labai labai reikėjo romanetės ir degiau užsispyrimu ją pasiūti lotuliukas.gif taip va ir pasiuvau rankutėmis, bet jau antrai tokiai intrigai nesiryžčiau turbūt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
galvoju gal eis sukrapštyti pinigėlių rudeniop siuvimo mašinai, tikrai labai norėčiau 4u.gif gal atrasiu savyje siuvėjos talentą thumbup.gif

Va, o strypeliams dariau įsiuvus 4u.gif
Žiedeliai išties brangūs verysad.gif

saulyte2 aš va pavyzdžiui tvirtinau romanetę prie sienos bet prie pat lubų mirksiukas.gif
Tai va, gausi pasirodyti kai pasiūsi, įvertinsim tavo triūsą thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

saulyte2 aš va pavyzdžiui tvirtinau romanetę prie sienos bet prie pat lubų mirksiukas.gif
Tai va, gausi pasirodyti kai pasiūsi, įvertinsim tavo triūsą thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]

kai pasisiusiu parodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituuukas @ 2009 06 21, 14:12)
Čia vat parodysiu kaip braižiau romanetės strypelių linijas ir matysis prisiūta lipūškė viršuje mirksiukas.gif

Ir pamatysit kokį pagalbininką turėjau thumbup.gif

Soriukas už nuotraukos kokybę blush2.gif  tikrai nekokia, bet kažką įžiūrėsit blush2.gif

user posted image

Saunus Jusu darbelis! O ypac rankomis, tai lenkiuosi pries Jusu kantrybe 4u.gif Na, bet su tokiu pagalbiniku kito rezultato ir neimanoma butu isgauti, tik superini mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 04 liepos 2009 - 14:26
Ačiukas Pasaulisgrazus dabar mudu su pamočniku džiaugemės darbo vaisiais drinks_cheers.gif thumbup.gif

Saulyte2 oij laukiam laukiam tavo romanetės 4u.gif
Atsakyti
Buvau vakar senukuose(Klaipedoj) ir uzuolaidu kkyriuje klausiau apie stabdziuka, bet neturi o ziedeliai po 0,45, tai ziurejau prie varztu ziedeliu, bet neradau plasmasiniu tik metaliniai, kur dar reiketu ieskoti stabdziuko ir ziedeliu,nezinau kada cia as pasisiusiu, nes draugei uzuolaidas pradejau siuti, daugiau darbo prie naktiniu bus,gal si men. bus, gausit palaukti dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 09 liepos 2009 - 15:50
Niu palauksim palauksim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
bet matai jau po 0.45 Lt žiedeliai, o aš kai pirkau buvo 0,50Lt... blin permokėjau doh.gif
Atsakyti
Megoj 50 vakar maciau rolleyes.gif
Atsakyti
Turguj uz ziedelius mokejau 0.20 vnt.
Atsakyti
Niekaip nerandu virveles fiksatoriaus klaipedoj, buvau Laurestoj, bet ten paprase 20lt. uz fiksatoriu, ar tiek kainuoja jis g.gif
Atsakyti