Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės

QUOTE(Rituuukas @ 2009 06 20, 13:32)
niu mergaitės, uf yahoo.gif jau pabaigiau siūti savo romanetę ant virtuvės lango 4u.gif kaip žadėjau įmetu fotkę jūsų teismui 4u.gif

Kokia šauni romanetė ir iš pirmo karto taip gerai gavosi good.gif good.gif Labai tvarkingai padaryta.Sakyk kokie trūkumai pačiai,su siuvimo mašina siuvai,o gal rankomis? Aš vis pasvaigstu,kad reikia pabandyt,bet ....tebemastau .... mastau.gif
Atsakyti
Ačiū Terija:) siuvau su rankomis tai daug laiko ir kantrybės pareikalavo doh.gif

aš tą medžiagą pasitiesus ant žemės milimetrais kiekviena kampuką matavausi kad lygiai kraštai išeitų doh.gif žodžiu keliais vaikščiojau lotuliukas.gif

o trūkumai tai man apačia nepatinka nes jau skubėdama siuvau ir biški nelygiai gavosi nu kiti nepastebi, bet kai pati siuvau tai žinau kur atkreipti akį lotuliukas.gif

ir dar klaidą padariau dėl žiedelių išdėstymo doh.gif biški per toli žiedelius prisiuvau nuo kraštų blush2.gif tai toj pusėj kur reik pasiimti šniūrelį romanetės sutraukimui biškeli nepatogu, reik ranką kišti už romanetės kad prigriebtum virvutę doh.gif

P.S. Nusprendžiau kad man siuvimo mašina nepakenktų thumbup.gif
Atsakyti
na tikrai daili jusu romanete, o dar ir rankomis siuta, tai net neisivaizduoju kiek kantrybes reikia tureti:). Keleta klausimu noreciau issiaiskinti.
Koki stabdziuka ir strypelius naudojot, kur pirkot ir visgi ar ziedelius naudojot ar siuvot is audinio kilputes?
Ir dar , kai idejot strypelius, ar galus uzsiuvot, kad strypelis neislystu, nezinau ar cia aiskiai as paklausiau?
Atsakyti
Dėkoju svieske 4u.gif
Labai aiškūs klausimai mirksiukas.gif pabandysiu atsakyti mirksiukas.gif

1. Strypelius pirkau iš senukų, nuėjau į užuolaidų skyriuką ir paprašiau strypelių romanetei, jie yra 3 m. ilgio, tad man supjaustė juos 1.70 m. ilgio, nes man būtent tokio reikėjo mirksiukas.gif
Pirkau 8 srypelius po 1.70 ilgio sumokėjau 34 Lt.
Sukišusi strypelius galų neužsiuvau mirksiukas.gif pokolkas ax.gif dabar stebiu kaip jie laikosi ir žuru kad po truputį taikosi išlysti doh.gif tai galvoju gal vieną šoną reiktų užsiūti, o kitą palikti, kad prireikus išskalbti galėčiau ištraukti juos mirksiukas.gif

2. Žiedelius visgi pirkau iš ten pat, paklausiau patarimo nesiuvau tų kilpučių doh.gif būčiau dar mėnesį užsiknisusi lotuliukas.gif
Pirkau 28 žiedelius ir sumokėjau 14 Lt. (1 vnt. kaina 0,50 Lt.) doh.gif brangokai doh.gif
gal reikėjo pasinaudoti Vyna patarimu ir pirkti už 2Lt. 100 vnt. kitokios paskirties žiedelius, kur yra prie varžtukų tongue.gif bet senukuose mačiau geležinius tokius tai pabijojau kad mano virvutė nusizulins į juos lotuliukas.gif

3. Stabdžiuko nenaudojau, mano mechanizmas savidarbis ir paprastas kaip du kart du lotuliukas.gif paprasčiausiai pakeliu romanetę iki norimo aukščio ir virvutę apsuku aplink rankenėlę sienoję ir puikiausiai laikosi blush2.gif

4. Na ir virvutę pirkau iš ten pat biggrin.gif Pirkau 13.60 m. sumokėjau 5.71 Lt.
(1 m. kaina 0,42 Lt.)
Atsakyti
Čia vat parodysiu kaip braižiau romanetės strypelių linijas ir matysis prisiūta lipūškė viršuje mirksiukas.gif

Ir pamatysit kokį pagalbininką turėjau thumbup.gif

Soriukas už nuotraukos kokybę blush2.gif tikrai nekokia, bet kažką įžiūrėsit blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Labai labai dekui uz issamius atsakymus smile.gif
Atsakyti
Į sveikatą 4u.gif
Ar planuoji taip pat siūti romanetę? mirksiukas.gif
Atsakyti
Rituuukas, o kiek cm nuo krasto siuvot ziedelius? Ir kas kiek cm dejot strypelius?
4u.gif
Atsakyti
Strypelius dėjau kas 20 cm. niu aš čia pagal savo lango išmatavimus dariau, norėjau kad susitraukusi romanetė netrukdytų atidaryti lango, tai man tiek ir reikėjo 20 cm. 4u.gif
O žiedelius į vieną eilę dėjau po 4 ir nuo krašto atitraukiau 15 cm. bet sakau kad reikėjo arčiau krašto dėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituuukas @ 2009 06 21, 15:37)
Į sveikatą 4u.gif
Ar planuoji taip pat siūti romanetę? mirksiukas.gif

aha planuoju vis smile.gif Noriu tokiu paprestesniu, be dideliu investiciju. Ir galvoju ant karnizo kabinti, nes dabar kabo uzuolaidos, tai galvoju karniza panaudoti.
Atsakyti
M, aišku mirksiukas.gif o kokį mechanizmą galvoji daryti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2009 06 22, 00:01)
aha planuoju vis  smile.gif  Noriu tokiu paprestesniu, be dideliu investiciju. Ir galvoju ant karnizo kabinti, nes dabar kabo uzuolaidos, tai galvoju karniza panaudoti.

As irgi jau pradejau siuti i virtuve, tik va niekaip nenusprendziu, kokiu budu ja kabinti- ar ant paprasto karnizo, ar ant specialaus g.gif
Atsakyti