QUOTE(Mur mur @ 2009 04 25, 18:50)
tikrai taip, audinys daug kartu sulenktas. nieko, kai jau turesiu gatvas ir ant lango, pasirodysu
na, bet profesionalios siuvejos nuomone del audinio taip pat svarbi. kartais gali patikti audinys, bet pakabinus, nusivilti. todel tinkama konsultacija del audinio, kaip jis atrodys ir pan. tikrai vertinga siaip jau man patinka, kai koki nors audini parekomenduoja kartais buna, kad nepastebi kazko paprasto, bet grazaus
na, bet profesionalios siuvejos nuomone del audinio taip pat svarbi. kartais gali patikti audinys, bet pakabinus, nusivilti. todel tinkama konsultacija del audinio, kaip jis atrodys ir pan. tikrai vertinga siaip jau man patinka, kai koki nors audini parekomenduoja kartais buna, kad nepastebi kazko paprasto, bet grazaus
man ,kaip senam vilkui ,reikia paciupineti audinuka,kad ivertinciau.Ar kokybiskas audinukas pamatysi nuo pacio pirmo siuvimo proceso uzdejus ligintuva,kai noresi islyginti,tik pradek lyginti nuo pacios maziausios padalos.nes buna pradedi lyginti maziausiu,o sulenkimo siules vistiek lieka ,tada pdydini temperatura ir oplia,audinukas suisgaranksciuoja.nors buna ir ,kad nuo pirmo suseda,kaip sakoma pasidaro rupuzetas,grazus buna ,kol nepaliestas.Na o as linkiu ,kad taip tau neatsitiktu,prigasdinau as cia tave