Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės

Buvo buvo tokių biggrin.gif , tik žinok, kad toks audinys žyyyyyymiai brangesnis, nei be rašto ar paprastesniais rašteliais.
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 04 21, 16:13)
kaip gaila, kad jus ne Vilniuje  ax.gif  dar siandien noreciau pas jus siutis jau vien del zmogiskumo. romanetes, del per brangiu mechanizmu, atkrenta. pabus tas langas ir be uzuolaidos (kuri laika). dabar siuciausi paprastas uzuolaidas (kitam langui).
vakar nusipirkau karniza, na, bet buvau apsalusi nuo tokios vienos nemalonios konsultantes, kosmaras  blink.gif  tokios pasiputusios, tokios netaktiskos nezinau, kaip ja ir laiko  unsure.gif
as kaip kliente tikslinuosiu, kazko nesuprantu, o akivaizdu, kad ji mato ir nesistengia padeti, ir i kai kuriuos klausimus net neatsako, mazdaug nesupratau, arba kai atsako, baisu buvo ko ir perklausti. kad pati imtusi iniciatyvos papasakotu galimus variantus ir pan., deja. pasijutau kalta, kad ponios laika trukdau. tai palaukiau, kol kita konsultante atsilaisvino ir su ja suderinom, ir bent karniza nusipirkau. vien del pirmo nemalonaus aptarnavimo nusprendziau, kad is DEKORVILOS[B] paciu uzuolaidu nepirksiu, o turejau tokiu ketinimu.

Aciu ax.gif pas mus panasiai dizaineres irgi daro ,jai salone zmogus nori nusipirkti ,tik audinuko,tai net nenori klientui patarti ,kiek jo reiketu pirkti.
unsure.gif cool.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
VAIKU MIEGAMASIS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo atnala: 24 balandžio 2009 - 20:06
thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(olka35 @ 2009 04 24, 21:55)

ax.gif mano siutas darbelis ax.gif
Atsakyti
taip ir supratau. thumbup.gif
o tas audinys is lauko puses kartais ne baltas? jei taip, tai papasakok , kaip is lauko, ar gerai ziurisi. zmones klausia, o as su dvipusiais audiniais daugiausia dirbu. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olka35: 25 balandžio 2009 - 07:12
QUOTE(olka35 @ 2009 04 25, 08:11)
taip ir supratau.  thumbup.gif
o tas audinys is lauko puses kartais ne baltas? jei taip, tai papasakok , kaip is lauko, ar gerai ziurisi. zmones klausia, o as su dvipusiais audiniais daugiausia dirbu. blush2.gif

Taip ,tai dazyta medvilne ir ju antros puses buna baltos,bet galima deti pamusala,siuo atveju pamusalo nera,jos daugiau atlieka naktine funkcija,o nakti is kitos puses nieks nevaikscioja tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif
doh.gif kaip as nepagalvojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va reiks ir man prisiruošt kaip nors sau pasisiūt 4u.gif
Čia tiek daug idėjų ir kaip viską siūt tikrai labai gera tema thumbup.gif
Atsakyti
atnala - grazu wub.gif kiek is nuotraukos galima matyti, tai labai kruopstu smile.gif

as siandien nulekiau iki gariunu, ir zinoma, issirinkau ir nusipirkau audini rolleyes.gif dabar eisiu ieskoti, kas pasiutu i uzuolaidu temele smile.gif
aguoneliu kiek maciau, nelabai patiko, tai issirinkau stai toki audinuka:
user posted image
Atsakyti
[quote=Mur mur,2009 04 25, 15:49]
atnala - grazu wub.gif kiek is nuotraukos galima matyti, tai labai kruopstu smile.gif

as siandien nulekiau iki gariunu, ir zinoma, issirinkau ir nusipirkau audini rolleyes.gif dabar eisiu ieskoti, kas pasiutu i uzuolaidu temele smile.gif
aguoneliu kiek maciau, nelabai patiko, tai issirinkau stai toki audinuka:

ax.gif ax.gif ax.gif aciu ,aciu rolleyes.gif

cia kaip suprantu ,kad pas tave guli audinukas daug kartu perlenktas,tai vaizdelis susidubliaves,svarbiausia ,kad tau patinka,man todel ir patinka dirbti su klientais kurie patys sau isirenka audinukus,juk skonis kiekvieno toks skirtingas.
sekmes tada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(atnala @ 2009 04 25, 17:29)
cia kaip suprantu ,kad pas tave guli audinukas daug kartu perlenktas,tai vaizdelis susidubliaves,svarbiausia ,kad tau patinka,man todel ir patinka dirbti su klientais kurie patys sau isirenka audinukus,juk skonis kiekvieno toks skirtingas. 
sekmes tada mirksiukas.gif

tikrai taip, audinys daug kartu sulenktas. nieko, kai jau turesiu gatvas ir ant lango, pasirodysu biggrin.gif
na, bet profesionalios siuvejos nuomone del audinio taip pat svarbi. kartais gali patikti audinys, bet pakabinus, nusivilti. todel tinkama konsultacija del audinio, kaip jis atrodys ir pan. tikrai vertinga 4u.gif siaip jau man patinka, kai koki nors audini parekomenduoja ax.gif kartais buna, kad nepastebi kazko paprasto, bet grazaus ax.gif
Atsakyti