Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės

QUOTE(olka35 @ 2009 03 29, 21:04)
reikia tada primastyt kazka pakelimui. o su mechanizmu jokio vargo. jau viskas yra.  smile.gif

tik maza smulkmenele - kaina aggressive.gif
net ir turedama pinigu nezinau, kazkaip uz 1 metra mechanizmo moketi 100 lt ar daugiau man yra ziauru. dar reikia gerai pagalvoti, o tiksliau, palaukti. gal po pusmecio ir cia kainos pasieks proto ribas. tos, kurios siunat neisizeiskit, kalbu grynai tik del paciu mechanizmu uzuolaidoms, romanetems ir t.t. kabinti.
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 29, 22:39)
tik maza smulkmenele - kaina  aggressive.gif
net ir turedama pinigu nezinau, kazkaip uz 1 metra mechanizmo moketi 100 lt ar daugiau man yra ziauru. dar reikia gerai pagalvoti, o tiksliau, palaukti. gal po pusmecio ir cia kainos pasieks proto ribas. tos, kurios siunat neisizeiskit, kalbu grynai tik del paciu mechanizmu uzuolaidoms, romanetems ir t.t. kabinti.

jei per brangus pirktinis mechanizmas - galima paciai pasigaminti. pirmojoje temoe buvo daug apie tai diskutuojama.
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2009 03 30, 09:16)
jei per brangus pirktinis mechanizmas - galima paciai pasigaminti. pirmojoje temoe buvo daug apie tai diskutuojama.

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš pasigaminau ir nesiskundžiu. Pirktinių kainos man labai nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
radau stai cia romaneciu mechanizmus tokiom kainom prekiauja (oficialiai).
tai gal kazkas gali pasiulyti mechanizmu uz dar mazesne kaina (neoficialiai) g.gif
Papildyta:
QUOTE(sigita @ 2009 03 30, 10:16)

as suprantu, kad viska paciam galima pasidaryti wink.gif
deja su siuvimu as prasilenkiu
gal kiekvienas daro tai, ka geriausiai moka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 30 kovo 2009 - 12:41
na , manau , kad cia jau pigiausias variantas. bent jau per 7 darbo su uzuolaidom metus, pigesniu mechanizmu neteko matyti. (turiu omeny kokybiskus mechanizmus.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olka35: 30 kovo 2009 - 14:49
QUOTE(olka35 @ 2009 03 30, 15:49)
na , manau , kad cia jau pigiausias variantas. bent jau per 7 darbo su uzuolaidom metus, pigesniu mechanizmu neteko matyti. (turiu omeny kokybiskus mechanizmus.)

lotuliukas.gif tikriausia, uz savikaina pardavineja lotuliukas.gif manau, kad uzsidejo antkaini ir tikrai ne 10lt. todel manau, kad kazkas gali pasiulyti ir kitokia kaina, ne parduotuvine.

o tai buna dar kazkokios romaneciu sistemos maziau kokybiskos g.gif
Atsakyti
Sveikos, kazkada as irgi perskaiciau temele ir dar pries Kaledas pasisiuvau romanetes virtuveje. Tik kaip pirmas blynas, truputi per mazus tarpus palikau tarp romaneciu, na bet siaip traukosi gan normaliai. Mes tik kai saule jas ir uzsitraukiam smile.gif
user posted image
Atsakyti
labai graziai padaryta. o tarpu tarp romaneciu nereikia , jei jos viena salia kitos.. 4u.gif
del pigesniu kokybisku mechanizmu reikia i gamintojus kreiptis. ir uzsakineti dideliais kiekiais. tai butu Vokietijoje, Ispanijoje ir t.t. bet tikrai ne Lietuvoj. siuncia jie tokius kiekius pigiau, kad net salonai po kelis kooperuojasi. nes tai nemaza ir ilgalaike investicija.
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 30, 13:47)

Papildyta:
as suprantu, kad viska paciam galima pasidaryti wink.gif
deja su siuvimu as prasilenkiu
gal kiekvienas daro tai, ka geriausiai moka smile.gif

as kalbejau ne apie siuvima, o apie pati kilnojimo mechanizma. pati tokiu naudojuosiu ir esu patenkinta.

miles - saunuole, kad pasirodei, temele au seniai reikia atgaivinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2009 03 31, 08:21)
as kalbejau ne apie siuvima, o apie pati kilnojimo mechanizma. pati tokiu naudojuosiu ir esu patenkinta.

miles - saunuole, kad pasirodei, temele au seniai reikia atgaivinti  mirksiukas.gif

o gal galetumei pasirodyti is arciau, kaip atrodo pasidarytas mechanizmas 4u.gif

Miles
, isties sauniai pasidarbuota 4u.gif o mechanizmas ar pati dareisi, ar pirkai?
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2009 02 07, 10:41)
Kai siuvau romaanete, klijente pageidavo, kad naktine romanetes dalis uzdenginetu visa langa t.y. nusileistu iki palanges. Tad mechanizmas su virvutemis yra tik ant naktines dalies. Taciau tam, kad nuleidus naktine, dienine dalis neguletu suraityta ant palanges, toj vietoj kur susijungia naktine su dienine isiuvau silkines juosteles  (jos eina vertikaliai uzuolaidos).Juosteles perveriau per dienineje uzuolaidoje esancius ziedelius ir galuose uzfiksavau stabdziukais (kokie buna striukese. Tad norint nuleisti naktine uzuolaida, pirma reikia sutraukti dienine dali iki naktines ir fiksuoti stabdziukais, o paskui nuleisti naktine.

Atsiprašau už labai kvailą klausimą, skaičiau, skaičiau, bet vis tiek man ne visai aišku (nesu aš siuvėja - gal dėl to... 4u.gif ).... dieninę iki naktinės sutraukti stabdžiukais reikia rankiniu būdu???? ar mechanizmo virvelę traukiant???? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristuks: 31 kovo 2009 - 13:36
QUOTE(Kristuks @ 2009 03 31, 14:35)
Atsiprašau už labai kvailą klausimą, skaičiau, skaičiau, bet vis tiek man ne visai aišku (nesu aš siuvėja - gal dėl to... 4u.gif ).... dieninę iki naktinės sutraukti stabdžiukais reikia rankiniu būdu???? ar mechanizmo virvelę traukiant???? 4u.gif  blush2.gif

na as sugalvojau tik rankiniu budu, kitaip man nesigavo. smile.gif

o kaip atrodo savadarbis mechanizmas daug kalbeta pirmojoje temoe, bet kai turesiu laiko pafotkinsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 31 kovo 2009 - 18:41