QUOTE(Metija @ 2009 01 26, 01:24)
Aš jau anksčiau mačiau šį grožį Labai patiko... tik kaip ir Akvilytė, kaip tai įgyvendinti neįkertu Ar jos abi pilnai susitraukia?
Aš brandinau mintį daryti ant platesnio pagalio ir bandyti dviem eilėm įsukti kilpeles taip padarant tarsi du mechanizmus (ant pirktinio tai jau niekaip neišeitų pagal mano galvojimus ). Vieną traukyti iš vienos pusės, kitą iš kitos... nežinau, gal ir nusigrybauju ir neįsivaizduoju ar tai pavyktų... Juk traukant gali labai trukdyti viena kitai...
Aš brandinau mintį daryti ant platesnio pagalio ir bandyti dviem eilėm įsukti kilpeles taip padarant tarsi du mechanizmus (ant pirktinio tai jau niekaip neišeitų pagal mano galvojimus ). Vieną traukyti iš vienos pusės, kitą iš kitos... nežinau, gal ir nusigrybauju ir neįsivaizduoju ar tai pavyktų... Juk traukant gali labai trukdyti viena kitai...
Cia buvo Uzsakoves mintis. Ji pageidavo, kad naktine uzuolaida kilnotusi, o dienine butu fiksuota. Taciau dieninei uzuolaidai taip pat prisiuvau kilpeles, per jas perveriau silkines, juosteles, o galuose po stabdziuka(toks kaip striukese buna). Tad dienine uzuolaida imanoma "surinkti i virsu" iki naktines, stabdziuku pagalba. Tai vienas sudetingiausiu mano darbu, naktine uzuolaida buvo su pamusalu.
O dvigubas mechanizmas visai idomi ideja reikes kada pabandyti