Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės

QUOTE(cudo @ 2008 10 24, 21:47)
biggrin.gif  1. taip,graziau.
2.  20cm. O zideliu kiekis reike paskaiciot.Jai 1.50cm tai krastines po 18cm, o tarpa terp ju padalink, taip kad ne butu daugijau kaip 27cm  mirksiukas.gif  bus graziau = 150-18-18=114 : 5 =22.8cm  thumbup.gif

tai pirmas sniurelis ir ziedelis 18cm nuo krasto jei gerai supratau? g.gif
dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miles @ 2008 10 24, 23:06)
tai pirmas sniurelis ir ziedelis 18cm nuo krasto jei gerai supratau?  g.gif
dekui 4u.gif

Taip. biggrin.gif
Atsakyti
Prieš daridamas ŠIRMAS ar ROMANETES :

1.reike apkarpit medž.šonus (apie 1cm) buna kad tos šoneles tempe medžiaga.
2.medž.viršu nukirpt pagal siule (biške ikirpti ir po biške traukt siulite,pagal ploti)
3.kada bus apkarpitos sonai (pagal išmatavimus) ir viršas. Tada išmatot ir pagal siulite nukirpt apočia.
BUS Gražos ir tiesos širmos arba romanetes
Atsakyti
o gal atsirastu mamyte galinti pasiuti romanetes 5 metru langui? blush2.gif cia Kaune.. kaip tik reik apsisprest - ar uzuolaidos ar romanetes.. salone romaneciu baisus brangumas doh.gif
jei ka, tai i az ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2008 11 03, 01:15)
o gal atsirastu mamyte galinti pasiuti romanetes 5 metru langui?  blush2.gif  cia Kaune.. kaip tik reik apsisprest - ar uzuolaidos ar romanetes.. salone romaneciu baisus brangumas doh.gif
jei ka, tai i az  ax.gif

smile.gif 5 metrai,cia aukstis ar plotis ???
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2008 11 03, 19:11)
smile.gif  5 metrai,cia aukstis ar plotis ???

5 metrai plotis. aukstis apie 2,2. nu didelis. tipo vitrina smile.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasiūti romanetę Vilniuje ax.gif Į a. ž.
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2008 11 06, 08:44)
Gal kas gali pasiūti romanetę Vilniuje ax.gif Į a. ž.

Mane taip pat domina ši info 4u.gif Laukiu AŽ ax.gif
Atsakyti
tikrai zinau viena puikia siuveja. sakau tai drasiai. man paciai siuvo lovatiese, pagalveles ir romanetes viena siuveja. Drasiai ja rekomenduoju, ir duodu ranka nukirst, ja rekomenduosite kitoms. mano kaimyne ja atkase smile.gif zodziu , is lupu i lupas smile.gif Ji vardu Elvyra. Yra profesionali siuveja, anksciau dirbo siuvimo salonuose, dabar pati sau, turi savo klientura, nes darbuojasi puikiai. Pati atvaziuoja, issimatuoja, pataria, parenka spalvas, gali audimius nupirkti, ar jei romanetems, tai mechanizmus, ir dirba labai gera kaina. pigiau nei salonuose, nes pasirodo, salonai uzsideda 300 % antkaini audiniams. Va taip va. Tikrai liuks, viena pati sukasi kaip vijurkas. Ji Vilniuje. Elvyra 8 683 03020. Dar cia uzeikite, pamatysite jos fotografuotus darbus:
http://www_romanete_...les/Page423.htm
beje, ta zalia lovatiese - manoji smile.gif o romaneciu taip ir neprisiruosiu nufotkinti. Tai va, sakykit aciu man smile.gif juokauju smile.gif
Atsakyti
Sveiki.

Kaune galiu pasiut romanetes, sirmos,uzuolaidas
Atsakyti
ieskau kas siuna romanetes kaune 4u.gif jei galima i az su kainom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 11 19, 23:17)
ieskau kas siuna romanetes kaune 4u.gif jei galima i az su kainom 4u.gif

Paskaitykit pries tai buvusi posta
Atsakyti