Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės

QUOTE(Vyna @ 2008 09 26, 09:24)
aš iš senuku pirkau lazdeles, ten užuolaidų skyriui paprašiau, ir supjaustė, tai 20lituku už 10 lazdeliu sumokejau ir dar pirkau fiksatoriuka iš ten pat apie 10lt.

kai prieš savaitę buvau senukuose, pagaliukų jau nepardavinėjo. Man paaiškino, kad jie surenka visą mechanizmą ir duoda pagaliukus tik tuo atveju, jei pas juos siuviesi. O ermitaže pagaliukų radau, bet ilgiausi 130cm (1,89lt), o ilgesnius reikia užsakinėti.
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2008 09 26, 09:24)
aš iš senuku pirkau lazdeles, ten užuolaidų skyriui paprašiau, ir supjaustė, tai 20lituku už 10 lazdeliu sumokejau ir dar pirkau fiksatoriuka iš ten pat apie 10lt.

O kuriuose Senukuose jei ne paslaptis? Nes as tokia kaina fiksatoriaus net nemaciau, nei pagaliuku neradau g.gif
Atsakyti
veiksmas vyko, Kaune, senukuose Megoj, bet tai buvo pries kokis 3 men.tiksliai nepamenu.Lazdeliu padėtu niekur nebuvo, bet as paklausiau ar neturi, tai supjauste, bet matai sako kad dabar jau nebedaro.
Atsakyti
NA va, leidus uzsakovei idedu nuotraukyte jos romanetes ir tuo paciu atnaujinu tema 4u.gif

user posted image

Atsakyti
bigsmile.gif Sveiki.
Gal kam prireiks info mirksiukas.gif
Senukose fiksatori -6.75(prie uzuolaidu) Ten dar ira ir siulu laikiklei(kuri statosi i metal.profili apie 2 lt)
O stripeles,profelis(ant ko laikises romanetes) paklauskit pas konsultantus parodis mirksiukas.gif -- kainoja 19.50 begines metras,profelis su grandinem --50lt uz metra +mehanizmas 45litu.
Juostele romanetem ira baze 2 sandelis nuo kanditerijos puse 5 lt ir 7lt.
Tik svoriu i apacia ne kur ne radou.
Atsakyti
Sveikos Mergaitės,

Prisijungiu prie Jūsų, kadangi turiu problemą dėl sprendimų su langais. Nežinau, ar kas iš Jūsų susidūrę su naujos statybos langais smile.gif turiu omeny tai, kad jie yra žemi ir šalia yra balkono durys, ir perkelti i 4 dalis, o dar balkono durys i 3 doh.gif tad roletai visiškai netinka, nes ant kiekvieno langiuko (jų yra 7) reikėtų dėti roleto mechanizmą. Žiūrinėjausi internete ir man visai patiko mintis apie romanetes, pasidomėjus pas gamintojus buvau nemaloniai nustebinta jų kaina (nuo 300 LT už kv.m.) Galbūt kasnors pažįstat siuvėją, kuri galėtų pasiūti romanetes už prieinamesnę kainą, Klaipėdoje. Būsiu laaabai dėkinga 4u.gif Galbūt kas nors iš Jūsų turėjo panašios patirties su tokiais langais svetainėje ir radot gerų sprendimų ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nate: 06 spalio 2008 - 16:14
QUOTE(cudo @ 2008 10 06, 13:58)
bigsmile.gif  Sveiki.
Gal kam prireiks info  mirksiukas.gif
Senukose fiksatori -6.75(prie uzuolaidu) Ten dar ira ir siulu laikiklei(kuri statosi i metal.profili apie 2 lt)
O stripeles,profelis(ant ko laikises romanetes) paklauskit pas konsultantus parodis mirksiukas.gif -- kainoja 19.50 begines metras,profelis su grandinem --50lt uz metra +mehanizmas 45litu.
Juostele romanetem ira baze 2 sandelis nuo kanditerijos puse 5 lt  ir 7lt.
Tik svoriu i apacia ne kur ne radou.

kuriuose cia senukuose matei?
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 10 06, 20:04)
kuriuose cia senukuose matei?

Kur sale Bazes.
Atsakyti
sigita ohoho koks grozis thumbup.gif
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif , o jūs čia pačios siuvate tas romanetes? ax.gif ar tai įmanoma?????
Gražu thumbup.gif , norėčiau patarimo - įsistiklinome balkoną nuo grindų iki lubų, tai nežinau kaip juos "aprengti" doh.gif
Lauksiu pasiūlymų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 10 15, 00:18)
sigita ohoho koks grozis thumbup.gif

Oi aciu, aciu hi.gif hi.gif , ideja buvo uzsakoves, man tik teko ja igyvendinti.

Zaislas, bandyk siudintis romanetes, o jei turi galimybe - pabandyk vertikalias zaliuzes, turetu irgi gerai atrodyti.
Atsakyti
Zaislas, bandyk siudintis romanetes, o jei turi galimybe - pabandyk vertikalias zaliuzes, turetu irgi gerai atrodyti.
[/quote]

Bet tai labai sudėtinga? g.gif
Atsakyti