Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės

Labas visoms

Na ir grožius jūs čia kuriat thumbup.gif Gaila, kad aš pati nebent kelnes galiu atlenkti blush2.gif Gali kuri norėtų ir galėtų pagelbėti man, t.y. pasiūti romanetes. Jei reikėtų tai galiu suspirkti visus mechanizmus, aišku, jei tiksliai pasakysit ko reikia.

Lauksiu į AŽ

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
sveikos, gal zinot kur kaune pigiau medziagos romanetems nusipirkti? o gal kuri siuvot rankomis, o ne su masina, nes masinos neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 09 23, 20:16)
sveikos, gal zinot kur kaune pigiau medziagos romanetems nusipirkti? o gal kuri siuvot rankomis, o ne su masina, nes masinos neturiu  doh.gif

Aš visai nebrangiai pirkau Savanorių pr., kur yra prieš Juzę maždaug. Reikia įsukti į tokį kiemelį, ten yra daugiau parduotuvių ir audinių parduotuvė II aukšte. Dar bazėse yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 09 23, 20:16)
sveikos, gal zinot kur kaune pigiau medziagos romanetems nusipirkti? o gal kuri siuvot rankomis, o ne su masina, nes masinos neturiu  doh.gif

siuti rankomis bus labai ilgai doh.gif
Atsakyti
Ar galima romanetėms naudoti audinį į kurio sudėtį įeina linas, medvilnė ir sintetika? Galvoju ar nesiglamžys man labai... g.gif
Atsakyti
sveikos rodausi ir as pirmas blynas - vienos paros kurinys - tiesa dar nebaigtas blush2.gif user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(blondynka @ 2008 09 23, 19:16)

na jei daug laiko turi, tai viskas imanoma lotuliukas.gif bet manau,kad tas daigstymas greit atsibostu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianuka: 25 rugsėjo 2008 - 12:53
QUOTE(Dianuka @ 2008 09 25, 14:57)
sveikos rodausi ir as pirmas blynas - vienos paros kurinys - tiesa dar nebaigtas blush2.gif

Gražus kūrinukas thumbup.gif Tik norėtųsi iš arčiau didesnę foto panagrinėti ax.gif O ko dar joms trūksta? Nes rašėt, kad dar nepabaigtos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 25 rugsėjo 2008 - 13:09
Sveikos,
labai daug grozybiu prikurusios. Ir as siuvu vaikams romanete. Tik va, dabar uzstrigau ties klausimu, kaip virvute tvirtinama prie zieduku? O gal jos is vis nereikia tvirtint, tik tada nesuprantu, kaip pats mechanizmas pakelimo laikosi?
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 09 25, 13:08)
Gražus kūrinukas  thumbup.gif Tik norėtųsi iš arčiau didesnę foto panagrinėti  ax.gif O ko dar joms trūksta? Nes rašėt, kad dar nepabaigtos..

bandau idet nuoroda,gal taip geriau matysisMy Webpage

My Webpage
nbaigtos dienines,nes liko nuo romaneciu medziagos tai pakarpysiu ir prisiusiu,gal ne taip nykiai atrodys, atsiprasau uz nuotrauku kokybe,nes fotografuota su telefonu,spalvos siek tiek zalesnes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianuka: 25 rugsėjo 2008 - 13:24
QUOTE(Opa @ 2008 09 25, 14:13)
Sveikos,
labai daug grozybiu prikurusios. Ir as siuvu vaikams romanete. Tik va, dabar uzstrigau ties klausimu, kaip virvute tvirtinama prie zieduku? O gal jos is vis nereikia tvirtint, tik tada nesuprantu, kaip pats mechanizmas pakelimo laikosi?

Virvutė pririšama prie apatinio žieduko kiekvienoje eilėje, o per kitus žiedukus perveriama. O viršuje veriama į įsuktas į medinę lentelę kilputes. (čia jei siūnama be specialaus mechanizmo).
Atsakyti
Sveikos, aciu uz atsakymus, dabar galvoju, gal del romaneciu ir siuvimo masina prigriebti biggrin.gif bet uztektu man mini tokios, kaip buna, gal naudojates kuri tokia? vakar Senukuose apziurejau romanetes ir tuos mechanizmus po stiklu, tai tas fiksatoriu apie 45 lt kainuoja, brangokai. kazkuri cia minejo, kad labai gerai ir su zaliuziu mechanizmu daryti, o jis atskirai perkamas nera brangus. kaip cia is tikruju? O pagaliukus plastikinius dedat ar medinius? kurie pigiau ir geriau? g.gif
Atsakyti
aš iš senuku pirkau lazdeles, ten užuolaidų skyriui paprašiau, ir supjaustė, tai 20lituku už 10 lazdeliu sumokejau ir dar pirkau fiksatoriuka iš ten pat apie 10lt.
Atsakyti