Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės

QUOTE(driftas @ 2008 07 24, 13:10)

Tik niekaip nesugalvoju, kokie galėtų būti stabdžiukai po 40 ct.?? gal kas galėtų foto įmest?  unsure.gif

o kas čia per stabdžiukai už tokią kainą blink.gif aš tai pirkau senukuose,specialiai romanetėms - 8 su centukais kainavo, tik sniūriukas , kurį pirko sodo, daržo skyriui netiko, tai teko pirkti specialų, užuolaidų skyriui (2 romanetėm sumokėjom 8 Lt), bet viskas čiki veikia, ir kaina manau padori.
Atsakyti
Merginos, o kaip jūs padarot tas "nišas" pagaliukams? Darot iš tos pačios medžiagos, tiesiog sulanksčius, ar prisiuvat medžiagos gabaliuką iš kitos pusės, ar prisiuvat tokią specialią juostelę, į kurią paskui įsiveria tas pagaliukas? Tik jei ant viršaus prisisiuva ta juostelė, kaip paskui tuos žiedelius prie pagaliuko pritvirtinti? Skylutes medžiagoj prakirpti, ar kaip? blush2.gif Nemoku net paaiškinti, bet tikiuosi gal suprasit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2008 07 24, 13:25)
o kas čia per stabdžiukai už tokią kainą blink.gif aš tai pirkau senukuose,specialiai romanetėms - 8 su centukais kainavo, tik sniūriukas , kurį pirko sodo, daržo skyriui netiko, tai teko pirkti specialų, užuolaidų skyriui (2 romanetėm sumokėjom 8 Lt), bet viskas čiki veikia, ir kaina manau padori.

ar tie stabdžiukai kur 8 su ct. tai kaip tik tie kur laiko pakeltą romanetę?
Papildyta:
ir dar, vyna, išduokit kur savo romanečių medžiagytę pirkot bigsmile.gif o dar labiau kur matėt panašią 3 m pločio už 20 Lt bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 07 24, 13:52)
Merginos, o kaip jūs padarot tas "nišas" pagaliukams? Darot iš tos pačios medžiagos, tiesiog sulanksčius, ar prisiuvat medžiagos gabaliuką iš kitos pusės, ar prisiuvat tokią specialią juostelę, į kurią paskui įsiveria tas pagaliukas?
as tai padariau klostele is blogos puses, bet esu macius ir kad juostrele prisiuna, manau cia skonio reikalas g.gif
Tik jei ant viršaus prisisiuva ta juostelė, kaip paskui tuos žiedelius prie pagaliuko pritvirtinti? Skylutes medžiagoj prakirpti, ar kaip?
tuos ziedelius reikia prisiuti prie tos klosteles/juosteles (ziurint koki buda pasirinks) cia truputi matosi kaip prisiunamas ziedellis

o cia esu prisirinkus schemu kaip pasisiuti romenetes mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu tau labai, LINUTUKE 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 07 24, 19:34)
as tai padariau klostele is blogos puses, bet esu macius ir kad juostrele prisiuna, manau cia skonio reikalas 

aš labai dažnai siuvu ir į gerąją pusę ax.gif jei audinys tarkim su raštu.. bet čia aišku skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(driftas @ 2008 07 24, 15:14)
ar tie stabdžiukai kur 8 su ct. tai kaip tik tie kur laiko pakeltą romanetę?
Papildyta:
ir dar, vyna, išduokit kur savo romanečių medžiagytę pirkot  bigsmile.gif o dar labiau kur matėt panašią 3 m pločio už 20 Lt  bigsmile.gif  bigsmile.gif

jo, tie stabdžiukai laiko pakeltą romanetę...juos pirkau Megos senukuose užuolaidų skyriui, po stiklu pridėta ten visokių pribumbasų.Tik svarelio prie šniūriuko dar niekaip nesugalvoju, pagailėjau pinigų tikram svareliui ax.gif
sąvąją medžiagą pirkau bazėj tarp 4-5 sandėlio iš Krafto pusės,ten tokia atskira parduotuvytė užuolaidų, labai gražių ten yra, tik biški gal brangesnės nei kitur.o tų plačių medžiagų reikia iškoti visur, kur parsiduoda užuolaidos, tik tiek, kad jos nebūna pakabintos o būna sudėtos rulonuose, tai gal sunkiau pastebimos ir nesimato tikro vaizdo kaip jos atrodo pakabintos.
Atsakyti
ačiū, stabdžiukai buvo paskutinis stabdis mano romanetėms thumbup.gif
dabar tai jau siūsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo driftas: 25 liepos 2008 - 11:20
QUOTE(driftas @ 2008 07 25, 12:19)
ačiū, stabdžiukai buvo paskutinis stabdis mano romanetėms  thumbup.gif
dabar tai jau siūsiu  biggrin.gif

Sekmes 4u.gif Lauksim foto mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaitės, atsiliepkit prašau, gal kas galetų pasiūti romanetes dviems langams?? neturiu aš tokių sugebėjimų... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, nu jau auksarankes cia visos, net zodziu neturiu blink.gif As irgi jau seniai svajoju apie romanetes, bet, kad dabar tiek pinigu tikrai negaliu isleisti, kiek reiketu, paskaiciavus mano langams (iki zemes, nestandartiniai). Bandysiu gal ir as ka nors sukurpti. Tik bukit geros, pasakykit kur Kaune vios gerio, t.y. ziedeliu, virvuciu, mechanizmu, lazdeliu nusipirkti papigiai. Busiu be galo dekinga wub.gif
Atsakyti
a tai viską pirkau senukuose...tik reikia turėti biški fantazijos, kaip payzdžiui vietoj romanetėms skirtų žiedelių kurių vieneto kaina 0,6ct, pirkti visą maišelį (gal 100 vnt) poveržlių už lituką lotuliukas.gif nu ir t.t.
Atsakyti