Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės

QUOTE(aistukas @ 2008 06 10, 17:41)
Sveikos siuvejeles 4u.gif

bandysiu pasirodyt kas man isejo su tom romanetem blush2.gif

Noriu padekot cia rasiusiom, nes jusu pavyzdys mane ir ikvepe siuvimui. Tai stai, rezultatas:
user posted image

Mechanizmas savadarbis ir siaip - visiska chaltura ax.gif
Medziagyte kazkada buvo pirkta Humanoj kaip 2 gatavos uzuolaidos, bet jos man buvo arba per trumpos, arba per ilgos. Gulejo nenaudojamos, radau sena kaina-12lt.
Tai va, toliau samata butu tokia:
balkiukas-6lt (liko)
ziedeliai -naudojau poverzles - 18ct
Kabliukai i balkiuka - apie 1lt
svareliai apacioje - naudojau sriegi - 3lt
pagaliukai i kiseneles - naudojau medinius-12lt (liko 8 po 0,5m)
dvipuse lipni juostele - 6lt
du stabdziukai -40ct

Taigi, in total: 34-35lt. Be medziagos, dvi romanetes.

Tiesa, neskaiciavau sniuriuko, nes jo turejau, taigi nzn, kiek jis galetu kainuot. wub.gif

atrodo kruopsciai pasiuta thumbup.gif . O kaip balkiuka prie sienos tvirtinai? As jau irgi pasiuvau, tik nesumastau kaip ta lentute prie sienos prikabinti. Gal su dvpuse lipnia juosta laikytu? Sienos grezti nelabai noriu, nemoku, o ir grazto neturiu. doh.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif

As tvirtinau grezimo budu, MB du graztus "zagubilino" kol betona iveike doh.gif
Nemanau, kad yra kokia kita galimybe, deja, nesilaikys, juk cia apkrovimas visas tam balkiui tenka, kai keli romanete.Na, isivaizduoji turbut. As tai nelabai matau kitokia galimybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukas: 11 birželio 2008 - 23:43
QUOTE(lakunozmona @ 2008 04 26, 17:18)
Isirenginejam namucius.priejo laikas prie langu.Pasidairem kai kur...ir ne kaip pasijautem.Skaiciau kitame forume apie siuvima,siuvimasi salonose ir ttt.Gal yra tokiu,kurios siuvosi ir galeciau palyginti kainas su mums pateiktom viename salone.
sudetingu romaneciu( durstytos is skirtingu audiniu, su kantais) - 60Lt/m2, vientisos romanetes - 46Lt/m2
romaneciu surinkimas, montavimas, kabinimas - 45Lt/m
romaneciu mechanizmai priklausomai nuo romanetes ilgio: 145-155Lt/m.

gal galit rekomenduoti romaneciu siuveja Kaune arba Vilniuje.Buciau labai dekinga

Jei dar neradai tai kreipkis
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2008 06 12, 01:37)
aciu 4u.gif

As tvirtinau grezimo budu, MB  du graztus "zagubilino" kol betona iveike doh.gif
Nemanau, kad yra kokia kita galimybe, deja, nesilaikys, juk cia apkrovimas visas tam balkiui tenka, kai keli romanete.Na, isivaizduoji turbut. As tai nelabai matau kitokia galimybe.

priklijavau su dvipuse lipnia juosta. pagal aprasima 10cm juostos 1kg atlaiko, 1,5m uzklijavau biggrin.gif tai turetu iki 15kg laikyti... kol kas nenukrito. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smagus_vasaros_lietus @ 2008 06 16, 16:57)
priklijavau su dvipuse lipnia juosta. pagal aprasima 10cm juostos 1kg atlaiko, 1,5m uzklijavau  biggrin.gif  tai turetu iki 15kg laikyti... kol kas nenukrito.  ax.gif

Kiek laiko jau naudojates? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 06 16, 19:11)
Kiek laiko jau naudojates? 4u.gif

5d. blush2.gif
Atsakyti
na super jus visos darbstuoles thumbup.gif 4u.gif ...

seniai jau noriu tokio dalyko ant lango, bet kai su MB apsilankeme salonuose tai lengvas shokas istiko suzinojus ju kainas doh.gif ...brrrrrr schmoll.gif ...pati siutis nedrystu, su mano siuvimo gabumais nelabai kas gautusi jauciu blush2.gif ...norejau paklausti gal kas nors is jusu uzsiima romaneciu siuvimu uz litukus ax.gif ir kiek visas sitas malonumas man atsieitu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2008 06 19, 20:34)
na super jus visos darbstuoles thumbup.gif  4u.gif ...

seniai jau noriu tokio dalyko ant lango, bet kai su MB apsilankeme salonuose tai lengvas shokas istiko suzinojus ju kainas doh.gif ...brrrrrr schmoll.gif ...pati siutis nedrystu, su mano siuvimo gabumais nelabai kas gautusi jauciu blush2.gif ...norejau paklausti gal kas nors is jusu uzsiima romaneciu siuvimu uz litukus ax.gif  ir kiek visas sitas malonumas man atsieitu biggrin.gif

as siunu jei domina parasyk susitarsim
Atsakyti
mamos gal galite rekomenduoti kokia siuveja-dizainere kad pasiutu uzuolaidas is jau turimos medziagos. Ir aplamai gal galit pasakyti kokios vidutines kainos uz uzuolaidu ( ne romaneciu ) pasiuvima. Pas mane labai daug langu, ir visur kabinsiu uzuolaidas, tai visumoje tarp dieniniu ir naktiniu gavosi apie 48 metrus audinio. Tai vat dabar reikia surasti kazka kas man visa tai pasiutu ir pakabintu. Cia Vilniuje. Bukite geros, gal kokius kontaktus zinote patikimu gerai siunanciu siuveju.
Atsakyti
Rodau savo pirmą bandymą:user posted image
Atsakyti
Puikus, tiesiog nuostabus tas tavo pirmasis bandymas thumbup.gif
Atsakyti
Uz wub.gif fantastiska bandyma drinks_cheers.gif
Labai grazu wub.gif
O kur pirkote medziaga ir kiek mokejot uz 1 m? ax.gif Ieskau panasios fakturos ir rasto, tik kremines medziagytes blush2.gif
Atsakyti