QUOTE(diudas @ 2008 05 13, 10:55)
Aš savo romanetę siuvausi iš lininės tankesnės medžiagos, tai gana gerai ji sulaiko šviesą ir siūti iš jo buvo labai lengva, neslidinėja. Na bet tikroms naktinėms romanetėms, manau, kad tinka bet kuri naktinėms užuolaidoms naudojama medžiaga
va čia tai žmonės protingi, iš lininės medžiagos, tvarkingai, o aš mat profė griebiausi slidžios tokios ir dar perskaičiau kad šonus reikia paslėpta siūle atsiųti, tai pravargau, ne tas žodis, per vakara sugebėjau tik 1 romanetę atsiūti.Žinoma norėjau kaip geriau, bet nepasakyčiau kad taip ir gerai gavosi, būtų užtekę ir paparastai atlenkti ir atsiūti Pasidemonstruosiu kai jau baigsiu savo pirma stambų darbą.
keliam i virsu aktualia tema bandysin siuti pirmaja romanete
perskaiciau visa 2 dali, bet liko neaiskus toks klausimas: Kaip romanetes virsuje reikia lipucka tvirtinti, prisiuti ar priklijuoti. Nes man cia klausimas iskilo, parduotuveje pardaveja romanetems igrudo priklijuojama, kaip lipdukas. O dabar sedziu ir mastau, o tai kaip bus kai skalbti reikes ... nauja lipucka pirkti ar kaip... Ir dar, ar yra skirtumas katra lipuckos puse kur tvirtinti - su kabliukais prie "karnizo" ar su siuliukais?
nesijuokit, as gyvai nesu macius is arti ne vienos romanetes, tik is nuotrauku arba is toli, taigi kol kas truputi grybauju.
perskaiciau visa 2 dali, bet liko neaiskus toks klausimas: Kaip romanetes virsuje reikia lipucka tvirtinti, prisiuti ar priklijuoti. Nes man cia klausimas iskilo, parduotuveje pardaveja romanetems igrudo priklijuojama, kaip lipdukas. O dabar sedziu ir mastau, o tai kaip bus kai skalbti reikes ... nauja lipucka pirkti ar kaip... Ir dar, ar yra skirtumas katra lipuckos puse kur tvirtinti - su kabliukais prie "karnizo" ar su siuliukais?
nesijuokit, as gyvai nesu macius is arti ne vienos romanetes, tik is nuotrauku arba is toli, taigi kol kas truputi grybauju.
QUOTE(smagus_vasaros_lietus @ 2008 06 06, 16:01)
keliam i virsu aktualia tema bandysin siuti pirmaja romanete
Tai jei ta kontaktinė juostelė "lipučka" , kurią tau pardavėja pasiūlė, priklijuojama, tai tos lipučkos tą pusę su kabliukais priklijuoji prie romanetės karnizo, o tą pusę su siūliukais prisiuvi prie romanetės medžiagos. O kai nori skalbti taigi tą romantę atklijuoji su lipučkos viena puse ir skalbi ir vėl tada pakabini priklijavus prie romanetės karnizo. Ir nereikia jokių naujų lipučkų.
O pas mane šiaip tai buvo karnizas su jau pritvirtinta viena lipučkos puse ant karnizo, o kitą pusę beliko tik prisiūti prie romanetės.
Sveikos siuvejeles
bandysiu pasirodyt kas man isejo su tom romanetem
Noriu padekot cia rasiusiom, nes jusu pavyzdys mane ir ikvepe siuvimui. Tai stai, rezultatas:
Mechanizmas savadarbis ir siaip - visiska chaltura
Medziagyte kazkada buvo pirkta Humanoj kaip 2 gatavos uzuolaidos, bet jos man buvo arba per trumpos, arba per ilgos. Gulejo nenaudojamos, radau sena kaina-12lt.
Tai va, toliau samata butu tokia:
balkiukas-6lt (liko)
ziedeliai -naudojau poverzles - 18ct
Kabliukai i balkiuka - apie 1lt
svareliai apacioje - naudojau sriegi - 3lt
pagaliukai i kiseneles - naudojau medinius-12lt (liko 8 po 0,5m)
dvipuse lipni juostele - 6lt
du stabdziukai -40ct
Taigi, in total: 34-35lt. Be medziagos, dvi romanetes.
Tiesa, neskaiciavau sniuriuko, nes jo turejau, taigi nzn, kiek jis galetu kainuot.
bandysiu pasirodyt kas man isejo su tom romanetem
Noriu padekot cia rasiusiom, nes jusu pavyzdys mane ir ikvepe siuvimui. Tai stai, rezultatas:
Mechanizmas savadarbis ir siaip - visiska chaltura
Medziagyte kazkada buvo pirkta Humanoj kaip 2 gatavos uzuolaidos, bet jos man buvo arba per trumpos, arba per ilgos. Gulejo nenaudojamos, radau sena kaina-12lt.
Tai va, toliau samata butu tokia:
balkiukas-6lt (liko)
ziedeliai -naudojau poverzles - 18ct
Kabliukai i balkiuka - apie 1lt
svareliai apacioje - naudojau sriegi - 3lt
pagaliukai i kiseneles - naudojau medinius-12lt (liko 8 po 0,5m)
dvipuse lipni juostele - 6lt
du stabdziukai -40ct
Taigi, in total: 34-35lt. Be medziagos, dvi romanetes.
Tiesa, neskaiciavau sniuriuko, nes jo turejau, taigi nzn, kiek jis galetu kainuot.
aistukas nu ir ka, visai neblogai rodosi jos ant to lango ,o man audinys tai , truputi pamisus del dryziuku esu
Kur Klaipėdoj galima nusipirkti nebrangiai ramonečių mechanizmą?
Sveikos,
O gal galetumete dar rekomenduoti kas graziai ir nelabai brangiai siuva romanetes, apart Eurivilos.
Dekoju!
O gal galetumete dar rekomenduoti kas graziai ir nelabai brangiai siuva romanetes, apart Eurivilos.
Dekoju!
as ir ieskau kas siuvate romanetes mergaites? nes langai jau trys metai niekuom nedangstyti ...
Aciu uz pagyrimus, mergaites.
Linutuke, mane ir dryzeliai labai"veza"
O sunkiausia man buvo pasiuti dvi VIENODAS! romanetes. Su pirmaja jokio vargo, bet va antra tokia pacia...
Linutuke, mane ir dryzeliai labai"veza"
O sunkiausia man buvo pasiuti dvi VIENODAS! romanetes. Su pirmaja jokio vargo, bet va antra tokia pacia...