Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės

QUOTE(linuke_ @ 2008 04 03, 13:41)
Tai ką taip išeina, kad čia tik man vienai gražiai ir lygiai nepasikelia romanetės  g.gif

Jei keliant skersuojasi, tai tada nelygiai tos virvelės sustumdytos, na kaip čia pasakius g.gif , prie mechanizmo viršaus yra tų virvelių tokie laikikliai, ir jie stumdosi, taigi reikia taip sustumdyti juos atlaisvinus, kad virvelės eitų tiesiai ir tada romanetė keliasi lygiai. Aš taip pat kai pasisiuvau ir pakabinau, tai pamačiau, kad keliant romanetę skersuojasi, tai taip išsigandau, galvojau, viskas, sugadinau, blogai pasiuvau, o pasirodo, kad reikia tik viską lygiai sureguliuoti mechanizme. Taigi aš tas virveles sureguliavau jau su pakabinta romanete ir taip pat reikia sulyginti virvelių ilgius, juos taip pat lyginau ant pakabintos romanetės. Na, nežinau ar aš čia aiškiai viską paaiškinau ?
Atsakyti
QUOTE(kristesnamai @ 2008 03 25, 21:18)
Naulita randasi Vytenio 42 A, prie pat Doklo parduotuves 4u.gif

O gal galite surašyti kokių detalių iš viso reikia?
Nes esu tik dariusi primityvias tokias ant šniurelių, be jokių fiksatorių. Žiūrinėjau tas visas detales Dekorviloje, na žinau, kad reikia tų ratukų, šniurelio su burbuliukais ax.gif , ir dar visokių detalių, vat tų visokių tiksliai ir nežinau kokių reikia. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 04 03, 16:23)
Jei keliant skersuojasi, tai tada nelygiai tos virvelės sustumdytos, na kaip čia pasakius g.gif , prie mechanizmo viršaus yra tų virvelių tokie laikikliai, ir jie stumdosi, taigi reikia taip sustumdyti juos atlaisvinus, kad virvelės eitų tiesiai ir tada romanetė keliasi lygiai. Aš taip pat kai pasisiuvau ir pakabinau, tai pamačiau, kad keliant romanetę skersuojasi, tai taip išsigandau, galvojau, viskas, sugadinau, blogai pasiuvau, o pasirodo, kad reikia tik viską lygiai sureguliuoti mechanizme. Taigi aš tas virveles sureguliavau jau su pakabinta romanete ir taip pat reikia sulyginti virvelių ilgius, juos taip pat lyginau ant pakabintos romanetės. Na, nežinau ar aš čia aiškiai viską paaiškinau ?

Aš kiek supratau, tai kai virvelė vyniojasi ant to strypelio, kuris sukasi, jinai susivynioja ne vienodai, t.y. iš pradžių šniūrelių ilgiai būna vienodi, bet vyniojantis virvelėms viena susivynioja storiau. Nu kaip čia pasakius, nukrypsta tarkim į vieną pusę, o kita vyniojasi tolygiau, ir apsisukimo ratas gaunasi mažesnis. Nemoku paaiškinti blush2.gif Tai vat iš pradžių abi virvelės vienodos, o paskui viena sutrumpėja, nes kaip ir daugiau apsivynioja blush2.gif
Atsakyti
Isirenginejam namucius.priejo laikas prie langu.Pasidairem kai kur...ir ne kaip pasijautem.Skaiciau kitame forume apie siuvima,siuvimasi salonose ir ttt.Gal yra tokiu,kurios siuvosi ir galeciau palyginti kainas su mums pateiktom viename salone.
sudetingu romaneciu( durstytos is skirtingu audiniu, su kantais) - 60Lt/m2, vientisos romanetes - 46Lt/m2
romaneciu surinkimas, montavimas, kabinimas - 45Lt/m
romaneciu mechanizmai priklausomai nuo romanetes ilgio: 145-155Lt/m.

gal galit rekomenduoti romaneciu siuveja Kaune arba Vilniuje.Buciau labai dekinga
Atsakyti
QUOTE(vaidele30 @ 2007 03 02, 23:06)
http://img404.images...cture183ji4.jpg
bandau įkelt savo romaetę blush2.gif
http://img183.images...cture184fy4.jpg
manau įkėliau, laukiu vertinimų blush2.gif  4u.gif

QUOTE(vaidele30 @ 2007 03 04, 18:36)
Čia dar vienas mano darbelis, širmutės mergaitės kambaryje 4u.gif
http://img69.imagesh...cture185fl7.jpg

Labai super tavo romanetes thumbup.gif
Atsakyti
Nu, merginos, aš jum turbūt įkyrėsiu su savo tais romanečių mechanizmais blush2.gif nu bet vis tiek man jie nepatinka verysad.gif Labai prašau atsiliepti tų, kas pirko mechanizmus Euriviloje 4u.gif Jau pradedu nerimauti, kad be reikalo pataupiau blush2.gif Apžiūrėjau romanečių mechanizmus pas kaimynką, tai pas ją kitokie ir jai susikelia lygiai gražiai pati romanetė. Pabandysiu aprašyti savo ir jos mechanizmus.
Tai va - manasis:
Virvutė susivynioja ant metalinio vamzdelio. Ir jinai besivyniodama susivynioja nevienodo storio, todėl daugiau suvyniojus jų ilgiai tampa skirtingi ir skirtingai keliasi romanetės galai.
O pas kaimynką:
Virvutė platesnė, tokia kaip siauras kaspinėlis ir jis gražiai susivynioja ant tokių kaip ratukų. Aš įsivaizduoju, kad tas kaspinėlis gražiai tvarkingai susisuka ritinėliu ir todėl virvutė trumpėja vienodai.
Nebeišmanau, kaip man susiremontuoti savo romanetes, nes pasisiuvau, o naudoti jas nelabai patogu, nes susikelia kreivai verysad.gif Ir kartais kliūva tas šniūrelis doh.gif Negi pas visas kitas gerai veikia, o tik aš nemoku jų sutvarkyti help.gif help.gif help.gif Gaila fotiko gero neturiu, negaliu nufotkinti iš arti to mechanizmo verysad.gif
Jau galvoju, kad geriau būčiau paprastai pati pasigaminusi mechanizmą unsure.gif
Atsakyti
Aš mechanizmus pirkau Euriviloje ir pas mane mechanizmas toks kaip ir pas tave - virvutė susivynioja ant vamzdelio ir viskas kuo puikiausiai susikelia. Ir man šiaip keista kaip gali nevienodai susivynioti, jeigu ant to pačio vamzdelio tos visos virvutės sukasi, bent jau pas mane taip. Juk vamzdelio abu galai vienodą apsisukimų skaičių padaro. Mano nuomone, arba virvutės nevienodai sulygintos, arba jos susiskersavusios ir jas reikia ant to vamzdelio lygiai į šonus sustumdyti. Na, nežinau, kai pati nematau, kas iš tikrųjų yra, bet kaip minėjau anksčiau, pas mane iš pradžių taip pat nelygiai kėlėsi, užteko viską sureguliuoti ir sulyginti. Arba gal būt pas tave ta virvutė, kai vyniojasi pradeda lipti ant jau susivyniojusios ir taip jos pasidaro nevienodo ilgio, nes pas mane virvutė ant vamzdelio vyniojasi šalia jau užsivyniojusios.

Gal vistik pabandyk nufotografuoti kaip visa tai atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 06 gegužės 2008 - 15:22
Nu va, pasirodo pas mane virvutė ne tiesiai ant vamzdelio vyniojasi, o ant tokių plastmasinių rievelių. Bet Kaip minėjau pas mane taip pat iš pradžių kreivai kėlėsi, tai aš atlaisvinau tuos sukimo mechanizmo varžtukus ir pastumdžiau visą tą sukimosi mechanizmą taip, kad virvutės eitų statmenai ir tada vėl priveržiau (nuotraukoje geltoni varžtai).
O mechanizmą prieš metus pirkau iš Eurivilos po 70 Lt už metrą ir jokių nusiskundimų neturiu. Gal dabar jie suprastino savo kokybę ? Manau, gal pabandyk išsisaiškinti Euriviloje ?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 06 gegužės 2008 - 19:19
Taip taip, pas mane virvutė vyniojasi ne ant vamzdelio, o pati ant savęs.
Tik jau ko gero matau savo klaidą - aš ir viršuje prisiuvau tuos rutuliukus, gal jie ir neleidžia virvutei gražiai susivynioti g.gif Reikės namie nuimti tuos rutuliukus ir tada pabandyti bigsmile.gif Ačiū labai 4u.gif
O mano mechanizmas toks pats rolleyes.gif
Atsakyti
Na tai ir vel as cia biggrin.gif
Nuemiau kur virsuje buvau prisiuvusi ratukus ir dabar romanetes veikia kuo geriausiai didis.gif
nuosirdziai dekoju diudui, kad nepatingejo ir idejo savo foto notworthy.gif
dabar tikrai galiu visom rekomenduoti Eurivilos mechanizmus, nes jie pigus ir gerai veikia good.gif
ir apskritai, ka as daryciau be SM blink.gif cool.gif saunuoles jus mergaites ax.gif
Atsakyti
O kokią medžiagą perkate naktinėms romanetėms?ir siūnant gal būt reikia dėti dvigubą medžiagą, kad nepraleistų šviesos g.gif kaip Jūs siuvate?ir dar kur perkate lazdeles romanetėms?
Atsakyti
Aš savo romanetę siuvausi iš lininės tankesnės medžiagos, tai gana gerai ji sulaiko šviesą ir siūti iš jo buvo labai lengva, neslidinėja. Na bet tikroms naktinėms romanetėms, manau, kad tinka bet kuri naktinėms užuolaidoms naudojama medžiaga
Atsakyti