Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės

Buvau šiandien keliuose roletų ir t.t. salonuose, tarp jų ir Euriviloj. Tai pas juos jau 80 Lt 1 m romanečių mechanizmo kainuoja.

Dabar jau mano vizija šiek tiek pasikeitė (pabendravus su protingais žmonėmis). Išlieka tas pats noras daryti dieninę užuolaidą prie pat lango tvirtinamą, o roletas ar romanetė bus tvirtinama virš nišos ant sienos. Kol kas tai pats geriausias sprendimas mano situacijoje, nes kai vienas langas darinėjamas, o kitas ne, tai iškyla visokių nesklandumų ir pan. O dabar kabės tas roletas ar romanetė sau dienos metu susukta, o vakare nusileis ir netrukdys nei palangės interjerui, nei lango atsidarymui.

Dabar tik galvoju ar yra pirkti audinių parduotuvėse spec. medžiagos roletams ar romanetėms? Nes, kaip supratau, ji yra visai kitokia, nei paprastas užuolaidinis audinys.
Na, romanetėms dar galima ir tokį paprastą panaudoti, o vat roletams nepatariama jokiu būdu.
Atsakyti
As irgi norejau is Eurivilos uzsisakyti mechanizmus, labai nustebau g.gif Pasirodo 80 lt. ne mechanizmo metras, o kvadratinis metras.
Tai atradau labai nebloga firmele NAULITA thumbup.gif ten skaiciuoja kiekviena detale atskirai, gali rinktis kiek ruleciu tau reikia ,kiek lysteliu, juosteles ir pan.
Man gavosi dar pigiau nei 80 lt. metras mechanizmo neprilausomai nuo ilgio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 14, 23:57)
Dabar tik galvoju ar yra pirkti audinių parduotuvėse spec. medžiagos roletams ar romanetėms? Nes, kaip supratau, ji yra visai kitokia, nei paprastas užuolaidinis audinys.
Na, romanetėms dar galima ir tokį paprastą panaudoti, o vat roletams nepatariama jokiu būdu.

Na, atvirai pasakius nežinau ar tikrai ten jau kitokia medžiaga. Aš pakabinau ir viskas. Nematau skirtumo. Paprasčiausiai storesnė užuolaidinė medžiaga. Gal ir klystu, bet... smile.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 14, 23:57)

roletams medziaga galima uzsisakyt ten kur gamina roletus, 1metras plocio, 2metrai aukscio kainuoja nuo 80lt, gal kur pigiau. " Dexteroje" galima isigyti ir tik medziagytes
roletam skirta medziaga yra kietesne (ne storesne o standesne) ir ji atspari saulei(neblunka)
Papildyta:
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 13, 14:15)

Gerai, tada gal kuri žinot, kaip roletų mechanizmą pritvirtinti prie nedaromo lango ir kad nereikėtų gręžti paketo?  4u.gif

tvirtink virs remo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 17 kovo 2008 - 18:49
QUOTE(kristesnamai @ 2008 03 15, 10:59)
As irgi norejau is Eurivilos uzsisakyti mechanizmus, labai nustebau g.gif  Pasirodo 80 lt. ne mechanizmo metras, o kvadratinis metras.
Tai atradau labai nebloga firmele NAULITA thumbup.gif ten skaiciuoja kiekviena detale atskirai, gali rinktis kiek ruleciu tau reikia ,kiek lysteliu, juosteles ir pan.
Man gavosi dar pigiau nei 80 lt. metras mechanizmo neprilausomai nuo ilgio 4u.gif

O kur sita firmele(NAULITA) randasi?
Atsakyti
QUOTE(Vilytshiukė @ 2008 03 13, 00:38)
Laikiklis

Štai tas mechanizmas. Gal ir nelabai gerai matosi, bet jis tik pasikabina, bet niekur nesigręžia prie nieko. Varžtukais prisitvirtina nuo laikiklio kažkoks mechanizmas, ant kurio kabinasi roletas, ar romanetė. Žinoma, tai nėra tas pirktinis daikčiukas su kasete, kai nesimato medžiagos, tačiau man jis tiko smile.gif wink.gif Geltoniausia, gal bus lengviau apsispresti, nes šis mechanizmas kainuoja 10Lt

0 kur toki mechanizma(t.y.laikiklius) butu galima nusipirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmaMO: 20 kovo 2008 - 14:25

[/quote]

as siuvauti namo romanete ir nusipirkau medziaga specialia ermitaze (kaip nekeista). aisku, ji sviesi, tad isblukimo nelabai matysis, bet pakankamai standi. mokejau 6Lt/metrui ir likau patenkinta.

taciau tai buvo jau 2-ras mano bandymas siuti romanete, pirmakart prasoviau su medziaga doh.gif
pirkau parduotuveje medziaga spec. romenetems (mokejau 50lt/m), bet ji kazkokia buvo pernelyg standi, todel kai romanele raukesi, medizagos pluostai nevisada susiraukdavo lygiai ir atrode gremezdiskai, teko siuti is naujo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 03 19, 17:03)
O kur sita firmele(NAULITA) randasi?

Naulita randasi Vytenio 42 A, prie pat Doklo parduotuves 4u.gif
Atsakyti
Pasisiuvau romanetes pagaliau ax.gif Viskas labai gerai gavosi, tik truputi ilgio nenumatavau gerai, per ilgos išėjo keliais cm doh.gif Tik man kažkaip negerai susikelia jos unsure.gif Pirkau mechanizmus Euriviloj, tai tie šniūreliai nevienodai man susikelia doh.gif ir kur romanetė ant didelio vitrininio lango, tai ir stringa kai kuriose vietose šniūreliai doh.gif Gal kuri gali pasidalinti patirtim g.gif 4u.gif Kaip man jas patobulinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 03 31, 11:30)
Pasisiuvau romanetes pagaliau ax.gif Viskas labai gerai gavosi, tik truputi ilgio nenumatavau gerai, per ilgos išėjo keliais cm  doh.gif Tik man kažkaip negerai susikelia jos  unsure.gif Pirkau mechanizmus Euriviloj, tai tie šniūreliai nevienodai man susikelia doh.gif ir kur romanetė ant didelio vitrininio lango, tai ir stringa kai kuriose vietose šniūreliai doh.gif Gal kuri gali pasidalinti patirtim g.gif  4u.gif Kaip man jas patobulinti blush2.gif

Koks mechanizmo ilgis ir kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 03 31, 10:46)
Koks mechanizmo ilgis ir kiek kainavo?

Pirkau tris: 90 cm, 120 cm ir 150 cm. 1m kainavo 70 Lt, o dabar skaičiau, kad pabrango iki 80 Lt/m.
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 03 31, 11:30)
Pasisiuvau romanetes pagaliau ax.gif Viskas labai gerai gavosi, tik truputi ilgio nenumatavau gerai, per ilgos išėjo keliais cm  doh.gif Tik man kažkaip negerai susikelia jos  unsure.gif Pirkau mechanizmus Euriviloj, tai tie šniūreliai nevienodai man susikelia doh.gif ir kur romanetė ant didelio vitrininio lango, tai ir stringa kai kuriose vietose šniūreliai doh.gif Gal kuri gali pasidalinti patirtim g.gif  4u.gif Kaip man jas patobulinti blush2.gif

Tai ką taip išeina, kad čia tik man vienai gražiai ir lygiai nepasikelia romanetės g.gif
Atsakyti