Na pas mane yra tie roletai. Tai višuje yra tokia kaip kasetė. Ji pritvirtinta prie lango rėmo ir tokie lyg loveliukai iš šonų, jie prilaiko roletą, kad jis visada prie stiklo būtų, net langą darinėjant neatstoja. Tai ten sunkia įsivaizduoju, kad kaip galima du juos sutalpinti.
O romanetę, gal irgi galima prie rėmo tvirtinti, aš nebandžiau. Ypač jei su tuo pirktu mechnizmu. Aš kadangi siuvau su "savadarbiu" tai ,man pasirodė paprasčiau virš lango kabinti.
Šiaip tai gali nueiti į kokį saloną, ir paklausinėti, kaip jie tvirtintų, ar įmanoma taip padaryti, kad dieninė ir naktinė būtų. Tiesiog paklausinėti, o tai kaip jūs pritvirtinsit, ar nesugadins rėmo, kaip atrodys. Gal jie kokių pavyzdžių parodys, papasakos ką, o po to gal ir pati pasidarysi..
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 03, 14:46)
Aga, tai tada gaunasi, kad man reikia roletų, o ne romanečių. Aš, kabindama prie pat lango, taip noriu praplėsti erdvę kambario. O romanetės kliudys gėlėms, vadinasi darysiu roletus. Tik va kaip tada su mano norimu variantu su dviem dalim, kad dieninės kabėtų, o naktinės kilnotusi? Su romanetėm tai lyg ir aišku, kaip padaryčiau, o kaip su roletais? Gal tą dieninį pritvirtinti su lipnia juosta prie rėmo, o tada kabinti mechanizmą naktinio roleto?
Manau, kad bus sunku roletus dviejų dalių... Beje, apie tą kabinimo mechanizmą, tai jis nei lipdosi, nei gręžiasi. Paprasčiausiai užsikabina ant lango rėmo tokiais kaip kabliukais (nežinau ar suprantamai).
QUOTE(Vilytshiukė @ 2008 03 06, 11:37)
Manau, kad bus sunku roletus dviejų dalių... Beje, apie tą kabinimo mechanizmą, tai jis nei lipdosi, nei gręžiasi. Paprasčiausiai užsikabina ant lango rėmo tokiais kaip kabliukais (nežinau ar suprantamai).
Vat įdomu - tai kaip gi jis užsikabina Juk nėra už ko užsikabinti, nuo lango lygu iki pat nišos viršaus
Jaučiu tik parduotuvėje pamačiusi suprasiu
Arba gal kuri turit nuotraukėlę kokią su roletų kabinimo mechanizmu ant plastikinio lango (iš arti)?
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 06, 14:06)
Vat įdomu - tai kaip gi jis užsikabina Juk nėra už ko užsikabinti, nuo lango lygu iki pat nišos viršaus
Arba gal kuri turit nuotraukėlę kokią su roletų kabinimo mechanizmu ant plastikinio lango (iš arti)?
Ok. Vakare nufotografuosiu...
QUOTE(Vilytshiukė @ 2008 03 12, 15:05)
Ok. Vakare nufotografuosiu...
Laukiu nuotraukyčių
O šiandien buvau keliose vietose, tai man paaiškino, kad reikia gręžti paketą, nežino apie kažkokius negręžimo būdus, kaip galima būtų kitaip pritvirtinti
O metras mechanizmo kainuoja 170 Lt Tai man vien mechanizmas kainuos apie 400 Lt
Gal kur kitur ir kitokios kainos yra
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 12, 21:27)
Laukiu nuotraukyčių
O šiandien buvau keliose vietose, tai man paaiškino, kad reikia gręžti paketą, nežino apie kažkokius negręžimo būdus, kaip galima būtų kitaip pritvirtinti
O metras mechanizmo kainuoja 170 Lt Tai man vien mechanizmas kainuos apie 400 Lt
Laikiklis
Štai tas mechanizmas. Gal ir nelabai gerai matosi, bet jis tik pasikabina, bet niekur nesigręžia prie nieko. Varžtukais prisitvirtina nuo laikiklio kažkoks mechanizmas, ant kurio kabinasi roletas, ar romanetė. Žinoma, tai nėra tas pirktinis daikčiukas su kasete, kai nesimato medžiagos, tačiau man jis tiko Geltoniausia, gal bus lengviau apsispresti, nes šis mechanizmas kainuoja 10Lt
QUOTE(Vilytshiukė @ 2008 03 12, 23:38)
Laikiklis
Štai tas mechanizmas. Gal ir nelabai gerai matosi, bet jis tik pasikabina, bet niekur nesigręžia prie nieko. Varžtukais prisitvirtina nuo laikiklio kažkoks mechanizmas, ant kurio kabinasi roletas, ar romanetė. Žinoma, tai nėra tas pirktinis daikčiukas su kasete, kai nesimato medžiagos, tačiau man jis tiko Geltoniausia, gal bus lengviau apsispresti, nes šis mechanizmas kainuoja 10Lt
Bet tai kaip tada užsidaro langas Nieko nesuprantu...
Tokia kaina tai tikrai priverstų apsispręsti, bet vis vien niekaip nesuprantu aš tokio pritvirtinimo
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 12, 20:27)
Laukiu nuotraukyčių
Euriviloj romanečių mechanizmas kainuoja 1 m. - 70 Lt
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 13, 01:00)
Bet tai kaip tada užsidaro langas Nieko nesuprantu...
Tokia kaina tai tikrai priverstų apsispręsti, bet vis vien niekaip nesuprantu aš tokio pritvirtinimo
Langas tikrai normaliai užsidarinėja. Paprasčiausiai guma įsipaudžia, ir langas užsidaro. (nežinau kaip paaiškinti ). Bet aš tokį mechanizmą ir ant lango ir ant balkono durų pasikebinau, ir kol kas nesigailiu, kad negalinau rėmų varžtais
QUOTE(linuke_ @ 2008 03 13, 08:49)
Euriviloj romanečių mechanizmas kainuoja 1 m. - 70 Lt
Dėkui , jau radau jų adresą, reiks apsilankyti
Papildyta:
QUOTE(Vilytshiukė @ 2008 03 13, 11:11)
Langas tikrai normaliai užsidarinėja. Paprasčiausiai guma įsipaudžia, ir langas užsidaro. (nežinau kaip paaiškinti ). Bet aš tokį mechanizmą ir ant lango ir ant balkono durų pasikebinau, ir kol kas nesigailiu, kad negalinau rėmų varžtais
Jau dabar supratau Tas machanizmas kabinasi TIK ANT DARINĖJAMO LANGO
O mano tik vienas langas bus daromas, kitas nedaromas. Tai užtai ir nesupratau, kaip tą mechanizmą pakabinti ant nedaromo lango...
O tavo mechanizmas panašus į Eurivilos, na, užsikabina taip pat, kaip parodyta jų puslapyje. O kaina pas juos 70 Lt už metrą. Tai pasakyk, kur gi tu gavai už 10 Lt
Gerai, tada gal kuri žinot, kaip roletų mechanizmą pritvirtinti prie nedaromo lango ir kad nereikėtų gręžti paketo?
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 13, 14:15)
Dėkui , jau radau jų adresą, reiks apsilankyti
Papildyta:
O mano tik vienas langas bus daromas, kitas nedaromas. Tai užtai ir nesupratau, kaip tą mechanizmą pakabinti ant nedaromo lango...
O tavo mechanizmas panašus į Eurivilos, na, užsikabina taip pat, kaip parodyta jų puslapyje. O kaina pas juos 70 Lt už metrą. Tai pasakyk, kur gi tu gavai už 10 Lt
Gerai, tada gal kuri žinot, kaip roletų mechanizmą pritvirtinti prie nedaromo lango ir kad nereikėtų gręžti paketo?
Papildyta:
Na, aš už 10Lt, tai tik tuos kabliukus nusipirkau, o mechanizmą roleto Ermitaže per išpardavimą atskirai.