Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės

QUOTE(linuke_ @ 2008 02 29, 12:33)
pirmoj foto manau, kad ne dviguba romanetė, o tiesiog prisiūta kitos medžiagos juosta apačioj romanetės, ir raišteleiai suverti iki jos, kad ta juosta nesusitrauktų. Antroji irgi ko gero taip pat pasiūta

Ane g.gif
Tai keliant romanetę, pasikelia juk ir ta dieninė dalis doh.gif Man taip netinka schmoll.gif
Bet gal galima prisiūti tą dieninę dalį, kad ji nesikilnotų prie to pačio laikiklio (karnizo, ar kaip ten jį pavadinti...), o ta naktinė, kad kilnotusi g.gif
Atsakyti
Labas visoms siuvančioms, noriu jūsų konsultacijos dėl romanečių siuvimo.Noriu siūti dienines romanetes iš dviejų audinių ir nesugalvoju kaip jas tarpusavyje jungti :kantavimo juostele, dviguba siūle ar dar kaip nors kitaip? Prašau patarkit... Iš anksto dėkoju rolleyes.gif
Atsakyti
O MAN ŠIS VARIANTAS PATIKO ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dėja: 29 vasario 2008 - 14:33
QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 29, 12:38)
Ane  g.gif
Tai keliant romanetę, pasikelia juk ir ta dieninė dalis  doh.gif  Man taip netinka  schmoll.gif
Bet gal galima prisiūti tą dieninę dalį, kad ji nesikilnotų prie to pačio laikiklio (karnizo, ar kaip ten jį pavadinti...), o ta naktinė, kad kilnotusi  g.gif

nesu taip siuvusi, bet manau, kad įmanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau dar ir kaip galima tik galvoju kad ta dienine turetu gale kartu su kokiu pagaliuku ar kokiu svoriu kad kai naktine kelsi kartais nezukabintu ir dienines. Panasiai kaip cia dienines su pagaliuku:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 01 kovo 2008 - 14:04
QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 01, 14:03)
Manau dar ir kaip galima tik galvoju kad ta dienine turetu gale kartu su kokiu pagaliuku ar kokiu svoriu kad kai naktine kelsi kartais nezukabintu ir dienines. Panasiai kaip cia dienines su pagaliuku:

Va va va, taip noriu thumbup.gif Tik man reikia trumpų, nes blokiniame name langai tik iki pusės sienos.
Ir dar nežinau, kaip padarydi tvirtinimą pačios romanetės g.gif Pas mane tas mažesnysis langas yra darinėjamas, o didesnysis ne. Šiap tvirtinčiau nišoje virš paketo, bet tas darinėjamas langas juk tada neatsidarys g.gif Tai matyt reikės prie paketo kažkaip tvirtinti g.gif Vat galvoju - gręžti paketą ar su lipnia juosta, ta kur būna tašėse, batuose, tvirtinti?
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 03 01, 16:40)
Va va va, taip noriu  thumbup.gif  Tik man reikia trumpų, nes blokiniame name langai tik iki pusės sienos.
Ir dar nežinau, kaip padarydi tvirtinimą pačios romanetės  g.gif  Pas mane tas mažesnysis langas yra darinėjamas, o didesnysis ne. Šiap tvirtinčiau nišoje virš paketo, bet tas darinėjamas langas juk tada neatsidarys  g.gif Tai matyt reikės prie paketo kažkaip tvirtinti  g.gif Vat galvoju - gręžti paketą ar su lipnia juosta, ta kur būna tašėse, batuose, tvirtinti?

Aš tai siūlyčiau su specialiu mechanizmu smile.gif Toks mechanizmas, kuris kabinasi ant lango rėmo, o ant jo jau visa romanetė
Atsakyti
QUOTE(Vilytshiukė @ 2008 03 01, 15:55)
Aš tai siūlyčiau su specialiu mechanizmu smile.gif Toks mechanizmas, kuris kabinasi ant lango rėmo, o ant jo jau visa romanetė

Žinau, kad yra kažkoks mechanizmas. O kaip jis kabinasi ant rėmo? Kol kas man nesuprantama, kaip pritvirtinti tą mechanizmą prie plastikinio rėmo g.gif Reikia gręžti paketą, klijuoti prie paketo ar dar kaip nors?
Atsakyti
Sitam puslapuki nelogas roletu pakabinimo budas(mano galva), vis galvodavau kaip atrodytu ant karnizo roletai:
http://www1.macys.co...kType=EverGreen
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 02, 17:32)
Sitam puslapuki nelogas roletu pakabinimo budas(mano galva), vis galvodavau kaip atrodytu ant karnizo roletai:
http://www1.macys.co...kType=EverGreen

Gražiai atrodo. Tik aš noriu kabinti prie pat lango, lango nišoje, kad man nekabaliuotų "viduryje kambario" tos romanetės ar roletai.
Dar neapsisprendžiu ką daryti - romanetes ar roletus g.gif Norėjau romanetes, bet kad jos pasilėlusios į viršų dar dalį lango užima doh.gif , o taip nesinori... Tai gal tada geriau roletus, juk jie labiau atidengs langą g.gif
Atsakyti
O tu kabink prie sienos, bet ne nišoje o virš lango, tada galima apskaičiuoti ir pakabinti taip, kad pakėlus atidengtų visą langą, o nuleidus uždengia visą nišą. Kabinant nišoje trūkumas toks, kad jeigu kokią gėlę pastatai ant panagė, tai po to labai trukdo nuleisti tą romanetę.
O roletą tai geriausia tvirtinti prie lango rėmo, tada visiškai niekam nekliudo ir langą atidarant nereikia kilnoti.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 03 03, 08:38)
O tu kabink prie sienos, bet ne nišoje o virš lango, tada galima apskaičiuoti ir pakabinti taip, kad pakėlus atidengtų visą langą, o nuleidus uždengia visą nišą. Kabinant nišoje trūkumas toks, kad jeigu kokią gėlę pastatai ant panagė, tai po to labai trukdo nuleisti tą romanetę.
O roletą tai geriausia tvirtinti prie lango rėmo, tada visiškai niekam nekliudo ir langą atidarant nereikia kilnoti.

Aga, tai tada gaunasi, kad man reikia roletų, o ne romanečių. Aš, kabindama prie pat lango, taip noriu praplėsti erdvę kambario. O romanetės kliudys gėlėms, vadinasi darysiu roletus. Tik va kaip tada su mano norimu variantu su dviem dalim, kad dieninės kabėtų, o naktinės kilnotusi? Su romanetėm tai lyg ir aišku, kaip padaryčiau, o kaip su roletais? Gal tą dieninį pritvirtinti su lipnia juosta prie rėmo, o tada kabinti mechanizmą naktinio roleto?
Atsakyti