Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės

QUOTE(jolaxus @ 2008 02 28, 22:27)
tiesiog laaabai dailus kūrinys thumbup.gif viskas taip suderinta ir išbaigta, kad nėra nė ką pridurti thumbup.gif

taip viskas laaaabai dailu, tik man trūksta pagaliuko-svorio pačioj apačioj.. tada ištemptų tisą apatinį ažūrą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristesnamai @ 2008 02 28, 23:06)
Nutariau ir aš parodyti savo romanete 4u.gif
Kas neturi kantrybes siuti galiu pasiuti už simboline kaina ax.gif

Labai gražiai ir dailiai pasiūtos romanetės, tiktai kodėl romanetės pusė su siūlėmis pakabintos į kambario pusę, bent jau aš kabinau savo romanetes siūlėmis į langą, juk pvz. užuolaidas kabinamos blogąja puse į langą, tai, manau, tas pats taikoma ir romanetėms, bet čia tik mano tokia nuomonė wink.gif. O svorio romanetės apačioje tikrai reikėtų mastau.gif
Atsakyti
O aš tai va sumąsčiau pasisiūti dvigubas romanetes ax.gif Ar būna tokių, ar čia tik aš prisigalvojau g.gif Noriu, kad būtų dieninės, kurios pastoviai uždengtų langą ir nakčiai naktinės, kad užsitemtų. Ar yra galimybė kaži taip padaryti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 28, 23:20)
O aš tai va sumąsčiau pasisiūti dvigubas romanetes  ax.gif  Ar būna tokių, ar čia tik aš prisigalvojau  g.gif Noriu, kad būtų dieninės, kurios pastoviai uždengtų langą ir nakčiai naktinės, kad užsitemtų. Ar yra galimybė kaži taip padaryti?  ax.gif

nu nezinau, ko gero reks dvejas siuti ir skirtingose vietose pritvirtinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 02 28, 23:26)
nu nezinau, ko gero reks dvejas siuti ir skirtingose vietose pritvirtinti g.gif

O gal kaip nors įmanoma prie vieno strypelio pritvirtinti abi, tik ta dieninė nesikilnos (o gal galima ir ją padaryti kilnojamą ax.gif ), o ta naktinė kilnosis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 28, 23:29)
O gal kaip nors įmanoma prie vieno strypelio pritvirtinti abi, tik ta dieninė nesikilnos (o gal galima ir ją padaryti kilnojamą  ax.gif ), o ta naktinė kilnosis  rolleyes.gif

kaip sakoma nieko nėra neįmanomo rolleyes.gif tik ar to reikia.. man asmeniškai dvi romanetės tai jau sviestas sviestuotas cool.gif
aišku jei labai norisi tai idealiausia ant dviejų atskirų mechanizmų daryt dvi romanetes.. tada jos abi kilnosis...
kitas variantas daryt dieninę nesikilnojamčią, o naktinę pasikeliančią.. tada ant vieno mechanizmo...

įdėk lango fotkę, bus galima ką pamastyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kristesnamai @ 2008 02 28, 22:06)
Nutariau ir aš parodyti savo romanete 4u.gif
Kas neturi kantrybes siuti galiu pasiuti už simboline kaina ax.gif

labai gražu thumbup.gif
Aš irgi siuvu romanetes savo svetainei. Tai man užuolaidų salone irgi sakė, kad vytelės turi būti gerojoj pusėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 02 29, 01:06)
Labai gražiai ir dailiai pasiūtos romanetės, tiktai kodėl romanetės pusė su siūlėmis pakabintos į kambario pusę, bent jau aš kabinau savo romanetes siūlėmis į langą, juk pvz. užuolaidas kabinamos blogąja puse į langą, tai, manau, tas pats taikoma ir romanetėms, bet čia tik mano tokia nuomonė  wink.gif. O svorio romanetės apačioje tikrai reikėtų  mastau.gif

Na su romanetėmis tiek yra niuansu g.gif pvz:svoris apačioje man technologiškai neleido dėl lango atidarymo, aišku galima žiedelius prie apačios siuti ir metalinė juostelė pasikeltu, bet tada dekoro nesimatytu kai pakelta romanetė.
O dėl siūlių tai tikrai čia skonio reikalas, man asmeniškai taip labiau pagyvina. Kataloge mačiau siūlės net po 3 cm. pločio iš geros pusės, atrodo super.
Ačiū mergaitės už pastabėles, man tai labai svarbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 02 29, 07:47)
kaip sakoma nieko nėra neįmanomo  rolleyes.gif  tik ar to reikia.. man asmeniškai dvi romanetės tai jau sviestas sviestuotas  cool.gif
aišku jei labai norisi tai idealiausia ant dviejų atskirų mechanizmų daryt dvi romanetes.. tada jos abi kilnosis...
kitas variantas daryt dieninę nesikilnojamčią, o naktinę pasikeliančią.. tada ant vieno mechanizmo...

įdėk lango fotkę, bus galima ką pamastyt  rolleyes.gif

Tai vat ir aš galvoju, kad būtų geriausias variantas mano langui daryti dieninę nepasikeliamą, o naktinę pasikeliamą ant vieno mechanizmo. Tik, kaip pirmam blynui, gal per sudėtingai pasirinkau doh.gif
Esmė yra tame, kad gyvenu daugiabutyje, o ne privačiame name, kur galima apsieiti ir su vienom romanetėm (naktinėm), o dieną laikyti romanetes pakeltas. Daugiabučiame kažkaip nesinori , kad kaimynai dienos metu pro langą žiūrėtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 29, 00:20)
O aš tai va sumąsčiau pasisiūti dvigubas romanetes  ax.gif  Ar būna tokių, ar čia tik aš prisigalvojau  g.gif Noriu, kad būtų dieninės, kurios pastoviai uždengtų langą ir nakčiai naktinės, kad užsitemtų. Ar yra galimybė kaži taip padaryti?  ax.gif

Štai dvigubų romanečių nuotraukytės, tačiau, kokiu būdu jos pasiūtos, negaliu pasakyti, nes ne mano jos

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 29 vasario 2008 - 10:46
QUOTE(diudas @ 2008 02 29, 10:43)
Štai dvigubų romanečių nuotraukytės, tačiau, kokiu būdu jos pasiūtos, negaliu pasakyti, nes ne mano jos

Dėkui už vaizdelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 02 29, 10:43)

user posted image

user posted image

pirmoj foto manau, kad ne dviguba romanetė, o tiesiog prisiūta kitos medžiagos juosta apačioj romanetės, ir raišteleiai suverti iki jos, kad ta juosta nesusitrauktų. Antroji irgi ko gero taip pat pasiūta
Atsakyti