Įkraunama...
Įkraunama...

Romanetės

Aš kai siuvau, nusipirkau Pasidaryk pats mūrininko virvę. Tiesiog man labai tiko -pagal spalvą. Tada buvo antrame aukšte prie kasų. Dabar jie ten persitvarkė, tai gal ir kitaip sudėliota. Nors gal ji kiek ir per stora. Jei romanetė platesnė, daugiau tų virvelių, tai gal ir netiktų. Mano buvo siauram langui, maždaug kaip balkono durys.
Dar kažką panašaus esu mačius Pasidaryk pats sodinikų skyriuj. Ten atskiras įėjimas, arčiau kapinių iš šono. Tai ten ta balta virvelė špulikėmis buvo. Bet jau seniau mačiau, dabar neteko būti.
Atsakyti
QUOTE(ryyd @ 2007 12 22, 09:26)
as su blogom naujienom sad.gif BUVAU VAKAR SENUKUOSE (BANGINYJE) neturi nei ziedeliu, nebepjausto ir pagaliuku . sake, kad pjaustis, kai uzsakinesi pas juos mechanizma visa (o gal romanete g.gif)
o as taip norejau sventems atsinaujinti. na dar bandysiu i medzio centra nulekti, gal ten pasises... ax.gif
tiesa, o kokia virvute naudojate ir kur jos ieskoti(kokioj parduotuvej, skyriuj)? vakar visus senius ismaisiau, neradau JOKIOS virvutes panasios. busiu dekinga,jei atsakysit, o tai nebeturiu laikelio skaitineti ankstesnes temukes ax.gif

maždaug mėnuo atgal supjaustytų pagaliukų radau ERMITAŽE, užuolaidų skyriuje, ten antrame aukšte. Buvo kelių skirtingų ilgių pagaliukų, jei idealaiai tinkančio ir nėra, tai galima bent kiek ilgėlesnį nusipirkus jį patrumpinti.
o virvučių visokiausių būna tarp sodo prekių, aš pirkau tokios plonos baltos virvelės visą "špūlę" STATYBŲ ALĖJOJE, ten parduotuvės gale, netoli vazonų lentynų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 22 gruodžio 2007 - 15:20
Labukas, darbštuolės,
darbeliai Jūsų fantastiški, todėl ir aš užsimaniau išmėginti savo jėgas ir fantaziją biggrin.gif . Norėjau pasiteirauti, ar kuri nors bandėte tvirtinti ant pačio plastikinio lango rėmo? Gal kokių idėjų turite kaip nesugadinus lango rėmo pritvirtinti romanetę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilytshiukė @ 2008 01 18, 15:23)
Labukas, darbštuolės,
darbeliai Jūsų fantastiški, todėl ir aš užsimaniau išmėginti savo jėgas ir fantaziją  biggrin.gif . Norėjau pasiteirauti, ar kuri nors bandėte tvirtinti ant pačio plastikinio lango rėmo? Gal kokių idėjų turite kaip nesugadinus lango rėmo pritvirtinti romanetę? g.gif

Na nesu aš bandžiusi, bet šovė tokia mintis rolleyes.gif Gal galima romanetę pakabinti ant tokio tipo kabliukų, na kaip būna pakabos ant durų kabinamos, kad gręžti į duris nereiktų, ant durų viršaus kabinasi. Tikiuosi supratot mano mintį blush2.gif
Papildyta:
http://www.select.no...118003027392902
va įmetu nuorodą apie ką kalbu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke_: 18 sausio 2008 - 16:12
QUOTE(Vilytshiukė @ 2008 01 18, 15:23)
Labukas, darbštuolės,
darbeliai Jūsų fantastiški, todėl ir aš užsimaniau išmėginti savo jėgas ir fantaziją  biggrin.gif . Norėjau pasiteirauti, ar kuri nors bandėte tvirtinti ant pačio plastikinio lango rėmo? Gal kokių idėjų turite kaip nesugadinus lango rėmo pritvirtinti romanetę? g.gif

kazin ar be varstuku apseisi, pas mus roletas tiesiai prie lanko pritvirtintas su varstukais ir zaliuzes taip pat, aisku gali bandyti su dvipusia lipnia juosta, bet nezinau ar svori atlaikus g.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2008 01 18, 17:18)
Na nesu aš bandžiusi, bet šovė tokia mintis rolleyes.gif Gal galima romanetę pakabinti ant tokio tipo kabliukų, na kaip būna pakabos ant durų kabinamos, kad gręžti į duris nereiktų, ant durų viršaus kabinasi. Tikiuosi supratot mano mintį blush2.gif
Papildyta:

Labai ačiū Linukės už patarimus. Jau pasigaminau biggrin.gif Vis dėlto vyras įtikino, kad be varžtukų niekaip... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilytshiukė @ 2008 01 21, 09:17)
Labai ačiū Linukės už patarimus. Jau pasigaminau  biggrin.gif Vis dėlto vyras įtikino, kad be varžtukų niekaip... smile.gif

tai pasirodyk , nesislepk mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, nusprendžiau vis tik ir aš pasirodyti blush2.gif dar vasarą savo siūtas romanetes iš lininės medžiagos

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 01 21, 17:52)
Na, nusprendžiau vis tik ir aš pasirodyti  blush2.gif dar vasarą savo siūtas romanetes iš lininės medžiagos

user posted image

nors ir labai mazyte foto, bet atrodo graziai wub.gif sveikinu, gera sdarbelis 4u.gif
Atsakyti

nors ir labai mazyte foto, bet atrodo graziai wub.gif sveikinu, gera sdarbelis 4u.gif
[/quote]

nuotrauka išsididina ant jos paspaudus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 01 21, 16:52)
Na, nusprendžiau vis tik ir aš pasirodyti  blush2.gif dar vasarą savo siūtas romanetes iš lininės medžiagos
[/url]

LABAI GRAZIOS, O SPALVA TAI wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 21 sausio 2008 - 21:18