Na ka, buvau vakar pirty Subaciaus gatveje. Man labai patiko - radau tai ko tikejausi, bet ji tikroms pirties megejoms, tokia ale sovietine. Pakankamai svaru, remontas ne euro, bet nelabai seniai darytas. Garine karsta, didele. Galima ir atsigulti kai zmoniu nedaug. As buvau per pietus, buvo tik kelios moterys. Tikrai galima ir kaukes visas pasidaryt, ir pasivanot, ir arbatos pagert (tik su savim reikia jos atsivezti
) Savaitgaliais kaina 25 litai, ir kiek supratau gali but kiek nori, nors ir parasyta prie kasos kazkas apie 2 valandas, bet moterys sake nieks neziuri. Tik geriausia su savim brangiu daiktu per daug nesivezti, nes tos spinteles nors ir rakinasi, bet rakto reikia prasyt (dar ir pasako "paieskosiu, jei rasiu tai duosiu"...) tas man buvo keista, nejaugi su mobiliakais ir masinos raktais siulo i garine varyt
Bet kuriuo atveju as esu patenkinta, planuoju lankyti! Su sportoklubinem ir viesbutinem nepalyginama - nors pastarose ir graziau viskas, bet sitoj tikrai daugiau galimybiu save palepinti
A, ir dar kaip ir visur yra ten tokiu "senbuviu" kurios tik ir laukia kol bus galimybe ka nors pamokyti kaip nereikia daryti. Kai buvau kaip tik viena ten tusinosi tokia, kas 15 minuciu vale lapus nuo grindu ir ziurejo niekinanciu zvilgsniu i visas kitas, paskui puole aiskint kad vandens neneskit mazdaug i garine
bet as tai ramiai i tokias reaguoju, taciau bukit pasiruosusios jei ka
Ir prisijunkit kas turi noro ir laiko, tikrai geras dalykas yra pirtis