QUOTE(rim@ @ 2007 03 21, 10:44)
Mielos, darbštuolės
Paskutiniu metu pastebėjome tokį mus liūdinantį poelgį: užvedamos naujos temos, kuriose skelbiama apie parduodamus darbelius. Darbeliai įvardijami kaip originalūs, tačiau labai aiškiai matyti, kad tai kopijos ankščiau pardavinėjančių moteryčių.
Draugiškai priimame visas darbštuoles, dalinamės patirtimi, patariame bei pačios mokinamės. Tačiau labai piktinamės plagijavimu.
Kurkite naujus darbelius, dalinkite džiaugsmą ir šilumą, ieškokite naujų įdėjų
Gal kas manote kitaip?
QUOTE(rim@ @ 2007 03 21, 11:11)
Forume yra taisyklės, kurias reikėtų nors kartelį pasiskaityti. "NEŠVARIAI IŠSILIETI" neleisime
Ši diskusija jau "verda" seniai, tik kitose temose
QUOTE(rim@ @ 2007 03 21, 14:35)
Čia gerai. Blogai būtų jei būtume neįdomios.
Visos mes čia mokinamės, kopijavom ir rodėmės. Klaidas taisėme...Bet kai kas nors sumanydavo pardavinėti supermamoj darbelius gerbdavo savo mokytojas.
Niekas nežviegia
Tema buvo sukurta todėl, kad pamatėm darbelius nukopijuotus ir įvardintus, kad jie originalūs.
Toks jausmas, kad VITA V dabar turi gėdintis, kad pamatė savo darbų kopiją
Kažkam turi būti dar labiau gėda, kad įkėlė tiesiog informaciją.
O jau kas galvoja skirtingai negu ENIGMA, tai visai įdomios
QUOTE(rim@ @ 2007 03 21, 15:02)
Tai nieko, tegu būna be galo
Išsakykim savo nuomonę ir kitas nuomones gerbkime
Žodžiu, mokysimės kultūringai bendrauti
O tai laaabai sunku
Aš tai žinokit save dabar prievartauju ir tik kas antrą postą į žmones išleidžiu
Ten tas
Pvz ne iš mano posto
QUOTE(rim@ @ 2007 03 21, 15:11)
Savikontrolė- va taip va pavadinsiu
Apie svarbumą ir aktualumą - tavo nuomonė
Plagiatas, kopija...
Ir vėl juokinate
rim@, man visad įdomu ir gera diskutuoti su žmonėmis kurie turi savo nuomonę ir ją gina, tiksliais argumentais, tuo tarpu būtent Jūsų postuose argumentų nebuvo, tik pašaipos arba bendro turinio pastebėjimai, bei labai įtikinama pirmoji žinutė - galėtų tapti ir šūkiu.
Tai štai, vakar ilgai diskutavom su vyru šia tema
Plagiatu arba kopija yra daiktas ar kitas vertę turintis kūrinys arba meno kūrinys kuris yra pakeistas labai mažu procentu ir mažai skiriasi nuo originalo, bei platinamas be autoriaus sutikimo.
Ar turite nors viena autorines teises į kūrinius, darbus ???
Tad iš to seka išvada, kad tai gali būti reprodukcija, ir niekas daugiau O geros reprodukcijos gerai ir kainuoja.
Tad jūs galite pilstyti viena ant kitos tokias pamazgas, kad visoms bus neskanu, tačiau dar kart atkreipsiu jūsų dėmesį nei viena neesate AUTORIUMI.
O labai įsigilinus nei viena neesame padarę kažką naujo, viskas yra kopijuota, arba (šiuo atveju ypač kurios gina savo autorines teises ) pavogtos idėjos ir nusavintos.
Labai gaila, kad iš kitokią nuomonę turinčių atstovių neišgirdau, nei vieno argumento , kuris tikslingai, bei remiantis protingumo ir teisingumo principais mane įtikintu.