Man asmeniškai kopija yra identiškas daiktas, klonas kitaip sakant. Galite nusipirkti visokiausių kopijų - paveikslų, Dolce Gabana ten visokių
O suvėrus juodai baltus bumbulus žviegti, kad tai originalu....
I idėjos.... jos sklando ore....
Visiškai pritariu Enigmos postui
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 21, 10:57)
as tai parodyciau, tik kad tema su kopijom jau istrinta
ir as pritariu enigmai.
tik nesakykit, kad niekada gyvenime nenarset po interneta, nejot i visokius rusiskus ir uzsienio saitus. as ismokau velti namuose nuo nulio . niekas man nieko nerode, iki siol abejoju , ar viska teisingai darau, bet rezultatas mane dziugina.
visa informacija apie technika ieskojau nete. tai gal pirmasis zmogus , nuveles kamuoliuka, turejo uzpatentuot si super isradima?
kiek moteryciu gamina karolius , geles ir t. t. ir viskas kazkiek panasu.
tiesiog reikia susitaikyti , kad atsiranda vis daugiau kurianciu zmoniu ir netgi pasidziaugti tuo.
mano sirdis siemet per Kaziuka tiesiog sokinejo is dziaugsmo, kai pamaciau tiek daug kurybingu zmoniu , kai maciau vaikus , parduodancius savo nuveltus karolius.
tik nesakykit, kad niekada gyvenime nenarset po interneta, nejot i visokius rusiskus ir uzsienio saitus. as ismokau velti namuose nuo nulio . niekas man nieko nerode, iki siol abejoju , ar viska teisingai darau, bet rezultatas mane dziugina.
visa informacija apie technika ieskojau nete. tai gal pirmasis zmogus , nuveles kamuoliuka, turejo uzpatentuot si super isradima?
kiek moteryciu gamina karolius , geles ir t. t. ir viskas kazkiek panasu.
tiesiog reikia susitaikyti , kad atsiranda vis daugiau kurianciu zmoniu ir netgi pasidziaugti tuo.
mano sirdis siemet per Kaziuka tiesiog sokinejo is dziaugsmo, kai pamaciau tiek daug kurybingu zmoniu , kai maciau vaikus , parduodancius savo nuveltus karolius.
QUOTE(jalta @ 2007 03 21, 13:55)
...
visa informacija apie technika ieskojau nete. tai gal pirmasis zmogus , nuveles kamuoliuka, turejo uzpatentuot si super isradima?...
visa informacija apie technika ieskojau nete. tai gal pirmasis zmogus , nuveles kamuoliuka, turejo uzpatentuot si super isradima?...
cia kalbama ne apie technikas ar kazkokiu elementu panaudojima, o apie darbo kopijavima, kai atkartojami visi kito zmogaus darbo elementai ir net spalvas na bent as turiu tai omeny kalbedama apie kopijavima
QUOTE(ENIGMA @ 2007 03 21, 11:47)
Kokios jūs įdomios....
Čia gerai. Blogai būtų jei būtume neįdomios.
QUOTE(krivai @ 2007 03 21, 12:16)
Kaip suprantu, kalba eina apie papuošalus ir dirbinius iš veltinio. Ir tų žmonių, kurie savo meną pardavinėja. Nes kaipgi būtų, jei merginos pradėtų sakyti, kad tu nėrimo raštą nusižiūrėjai ir panašią palaidinę ar servetėlę nunėrei.
O kai aš pradėjau mokytis karolius nerti, aišku, kad žiūrėjau į profesionalias kūrėjas ir bandžiau atkartoti. Bent dalį grožio sukurti. Ir, aišku, iškart prisipažindavau, kad čia to žmogaus darbas paskatino ir mane panašiai pabandyti.
O kai aš pradėjau mokytis karolius nerti, aišku, kad žiūrėjau į profesionalias kūrėjas ir bandžiau atkartoti. Bent dalį grožio sukurti. Ir, aišku, iškart prisipažindavau, kad čia to žmogaus darbas paskatino ir mane panašiai pabandyti.
Visos mes čia mokinamės, kopijavom ir rodėmės. Klaidas taisėme...Bet kai kas nors sumanydavo pardavinėti supermamoj darbelius gerbdavo savo mokytojas.
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 21, 12:27)
Niekas nežviegia
Tema buvo sukurta todėl, kad pamatėm darbelius nukopijuotus ir įvardintus, kad jie originalūs.
Toks jausmas, kad VITA V dabar turi gėdintis, kad pamatė savo darbų kopiją
Kažkam turi būti dar labiau gėda, kad įkėlė tiesiog informaciją.
O jau kas galvoja skirtingai negu ENIGMA, tai visai įdomios
Rima , čia su tavim pilnai
Tai vat aš ir turėjau omenyje, kad labai sunku rasti ribą tarp kopijos ir nekopijos...
Pvz. VITOS_V atveju, taip manau, kad supersonic berods padarė kopijas...
Bet vat Nonnos atveju aš nemanau, kad tai kopija, idėjos pasisavinimas gal; bet ne darbo kopija...
Man rodos ši diskusija pasaka be galo...
Bet vat Nonnos atveju aš nemanau, kad tai kopija, idėjos pasisavinimas gal; bet ne darbo kopija...
QUOTE(rim@ @ 2007 03 21, 15:35)
Tema buvo sukurta todėl, kad pamatėm darbelius nukopijuotus ir įvardintus, kad jie originalūs.
Klausimas- kaip tu įrodysi kad tavo darbus kažkas nukopijavo? O gal atvirkščiai ?
Primena pilstymą iš tuščio į kiaurą.... Manau čia tiesiog moralės klausimas
Jei nenori kad tavo darbus kopijuotų, kartoju KOPIJUOTŲ -nerodyk jų niekam. Bet tai ne garantija kad nepamatysi tokius pat
Verta atidžiau perskaityti Enigmos postą ir ypač tai , kad Autorių teisių objektais nelaikomos IDĖJOS.
QUOTE(murzinyte @ 2007 03 21, 14:55)
Tai nieko, tegu būna be galo
Išsakykim savo nuomonę ir kitas nuomones gerbkime
Žodžiu, mokysimės kultūringai bendrauti O tai laaabai sunku Aš tai žinokit save dabar prievartauju ir tik kas antrą postą į žmones išleidžiu
Ten tas Pvz ne iš mano posto
QUOTE(rim@ @ 2007 03 21, 16:02)
Tai nieko, tegu būna be galo
Žodžiu, mokysimės kultūringai bendrauti O tai laaabai sunku Aš tai žinokit save dabar prievartauju ir tik kas antrą postą į žmones išleidžiu
Jei Jums tai taip svarbu ir aktualu, tai kam save taip varžyti ?
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 21, 14:59)
Klausimas- kaip tu įrodysi kad tavo darbus kažkas nukopijavo? O gal atvirkščiai ?
Atsakymas i tavo klausima http://www.supermama...?...t&p=8606986
QUOTE(Rubberneck @ 2007 03 21, 14:59)
Verta atidžiau perskaityti Enigmos postą ir ypač tai , kad Autorių teisių objektais nelaikomos IDĖJOS.
padarytas darbas jau nera ideja
QUOTE(VITA_V @ 2007 03 21, 16:07)
lieka tik įrodyti kad tu pirmoji jį padarei