Įkraunama...
Įkraunama...

Kopija ar originalas?

jai 12 m, tai nepakaltinama lotuliukas.gif
Atsakyti
nu kai man buvo 12 metų, tai aš kitų žmonių darbų nuotraukų nevogiau ir nesakiau, jog čia mano schmoll.gif
Atsakyti
ir aš doh.gif
Atsakyti
va tokiais atvejais ir praverčia tas užrašėlis ant nuotraukos .... nors jį panaikitni irgi nėra sunku g.gif Ale tikrai, nemalonu...ir kaip čia taip išsiaiškinai apie tokį atvejį?
Atsakyti
yra kas raportuoja lotuliukas.gif aš irgi praneščiau pamačiusi rolleyes.gif
Atsakyti
Ale gerai turėt tokį raportuotoją lotuliukas.gif
nepergyvenk dėl šio įvykio, suprantu, kad nemalonu mirksiukas.gif , bet jei tai vaiko darbas, tai tikrai, kad nepakaltinama... unsure.gif
A, ir tikiuosi tarstelėjai ten porą žodelių, tame forume? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
O as cia dabar tik siaip:
Bet va esu Izraelyje, ir radau tokia faina parduotuvele prekybos centre su pilna visokiou karoliuku ir kristaliuku ir svarovskiu ir visa ko kito ko reikia papuosalams kurti. Na nemazai visko prisipirkau, parode man ten elementarius dalykus kaip papuosaliukus mazdaug uzbaigti ir t t. Na bet norejau pasakyti, kad ten buvo ir labai daug pagaminta papuosaliuku su svarovskiais ir labai labai graziu. Tai va kazkaip pagalvojau, kad butu fainai juos nufotografuoti ir gal Moonlight mums galetu panasius daryti ar tokius pacius, nes tai jos stichija. Va tada butu super, nes jie labai grazus ir manau ji padarytu tikrai pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 07 balandžio 2007 - 14:41
QUOTE(naca @ 2007 04 07, 14:36)
yra kas raportuoja lotuliukas.gif aš irgi praneščiau pamačiusi rolleyes.gif

Būt gerai kad ir man kas raportuotų ax.gif
Kažkaip man SM panašėje į seimą lotuliukas.gif
Atsakyti

 ! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
Be pykcio ir asmenishkumu
QUOTE(DOSETH @ 2007 03 20, 22:59)
Kažkas rašė reikia džiaugtis kad tave kopijoja, visiškas absurdas, nemačiau nei vieno meninko laimingu veidu. Mane kopijuoja cool.gif

Jei tave kopijuoja - reishkia, tamsta esi "MEISTRAS". Vienoks ar kitoks, bet meistras.
Klausimas, kokiu tikslu kopijuoja?
Klasikinis piesimas paremtas - KOPIJAVIMU, valandu valandas spoksai i garsius kurinius bandydamas perkelt ju tobulas linijas i popieriu. Koks pradinis tikslas? Ivaldyt technologija. Galutinis tikslas - kurejas, t.y. zmogus gerai ivaldes technologijas, ju deka KURIANTIS.
Jei nesupranti, kaip koks gaminys pagamintas, pabandyk padaryti jo kopija 1:1, garantuoju, labai daug ismoksi, daug suprasi. Klausimas, ar panaudosi isisavintas technologijas ar panaudosi nukopijuota gamini?
As esu uz technologiju paskelbima ir isviesinima. Kuo daugiau zmoniu zino technologijas, tuo daugiau kila ideju, vienos idejos skatina kitu atsiradima, atsiranda kokybe, galop kokybe nori nenori pasiekia aukstumas.
Deja, piknaudziavimo isvengti neimanoma. Skaudu.
p.s. esu tik uz savo isisavintu technologiju isviesinima, isivaizduoju, kaip turetu jaustis zmogus, kurio gaminio technologija paskelbia kitas meistras ir staiga is visu pasaliu pasipila pigesnes kopijos.
QUOTE(linada @ 2007 03 21, 11:57)
aš manau kad kopijavimas tada, kai pamatai darbą ir sakai...oooo čia tos ir anos, aš ją atpažįstu....o pasirodo, kad ne. va tai ir yra kopija.

tiksliausias rastas kopijavimo apibudinimas. Tiesiai sviesiai, savo zodziais.
Nieko kito negaliu padaryti, tik laisva forma pasirasyti po siais zodziais, kvieciu panasiais pasielgti kitas SMo auksarankes.
VIESAI PASIZADU KOMERCINIAMS TIKSLAMS NEBEGAMINTI KOPIJU.
peace.

QUOTE(MAGPIE @ 2007 03 21, 14:59)
Klausimas-  kaip tu įrodysi kad tavo darbus kažkas nukopijavo? O gal atvirkščiai ?

tai matosi. Jei jau padarei kopija, butu grazu ivardinti tikraji autoriu, ar bent jau idejos saltinius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 06 vasario 2008 - 12:09
g00te- Tavo pasisakymai verti dėmesio mirksiukas.gif

Kopijavimas kopijavimui nelygus ax.gif

Vienam atrodo, jei nuo jo "nujojo" tik pačią atlikimo technologiją, tai jau kopijavimas, kitam atrodo kopijavimas, kai identiškai pagamina (liežuvis neapsiverčia šiuo atveju parašyti žodį sukuria doh.gif )

Vis tik kopija - tai kai identiškai padaromas daiktas ar objektas neišieškant kitų galimybių ar sprendimų. Ir SM - tai labai puiki vieta, kur visi sulenda "pavogti" idėjas, deja, niekas nuo to neapsaugotas. g.gif

Ir vis tik jei Jusų kūrinius kas nors nukopijavo ir paviešino kaip savus, bet kokiu tai jau reklama Tikrajam Autoriui mirksiukas.gif o žmonės visada atsirenka ir visada atsirinks pagal kokybę ir mintį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 vasario 2008 - 12:27
QUOTE(irmulia @ 2008 02 06, 12:26)
Ir vis tik jei Jusų kūrinius kas nors nukopijavo ir paviešino kaip savus, bet kokiu tai jau reklama Tikrajam Autoriui  mirksiukas.gif  o žmonės visada atsirenka ir visada atsirinks pagal kokybę ir mintį  biggrin.gif

Taip, tai yra REKLAMA.
bet zmones NEATSIRENKA, jei atsirinktu, visa Kinija ir puse Azijos bankrutuotu.

as nebesiulau diskusijos, ziu kiek psl pridiskutuota.
Tiesiog, kas pritariat Linados kopijos apibudinimui, viesai ar tyliai, pasizadam tokiu kopiju nedaryt ir gal situacija nors siek tiek pasikeis, nors cia, nors dabar, atsiras viena kopija maziau ir vienu originalu daugiau?
Atsakyti