Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiukas

Sveikos busimos mamytes,
Vakar jau mano maziukui suejo 24 savaites nestuke.gif . Man labai smagu, kai laikas greitai bega, nes kudikis vis labiau auga ir vis smarkiau spardosi. Vakar mano mazius ypatingai aktyvus buvo, jau savo vyreliui sakiau, kad bus tikras futbolistas.
Per si laikotarpi priaugau 6 kg, valgau tikrai nemazai, nes ir mano mamyte skaniais patiekalais palepina ir uosve, tai kaip gi atsisakysi. Siaip savijauta tikrai nebloga, kartais jauciu nuovargi, o rimtesniu problemu neturiu, pilvukas tik auga kaip ant mieliu thumbup.gif .
As tai dar kolkas dirbu, bet jau rugpjucio 17 d, turiu iseiti dekretiniu, tai net nesinau, ka cia reiks veikti, nes namuose negaliu ilgai issedeti. Kokia jus veikla dabar uzsiimat?Kaip leidziat laisvalaiki?Kaip jusu pilvukai auga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aelituke @ 2007 07 06, 03:29)
As tai dar kolkas dirbu, bet jau rugpjucio 17 d, turiu iseiti dekretiniu, tai net nesinau, ka cia reiks veikti, nes namuose negaliu ilgai issedeti. Kokia jus veikla dabar uzsiimat?Kaip leidziat laisvalaiki?Kaip jusu pilvukai auga? smile.gif

As tai planuoju dirbt tol kol galesiu, turbut beveik iki paskutines savaites. Nu kaip sveikata leis, bet kolkas jauciuosi puikiai. nestuke.gif
Atsakyti
Mes irgi jau 6 men. augam 4u.gif Judesiukus pradejau jausti 16 sav. Labai jau spardesi mano mazius, o dabar jau pradedu nerimauti, nes pastarosiomis savaitemis kazkaip nurimo. Tik vakarais duoda zinia, kad yra, o po to visa diena tyla. schmoll.gif Galvoju dar karta nueiti pas gydytoja, nors ji sake, kad viskas gerai. g.gif
Priaugau apie 6 kg, bet pilvas nepasakyciau, kad laaabai didelis, tik kai uzsidedu nesciosios kelnaites pasimato labiau nestuke.gif
Atsakyti
As tai irgi pradejau galvoti, kad galbut reiktu dar padirbeti ir bikiuka veliau pasiimti dekretines nestuke.gif , nes pakui atsibos namuose sedeti, beto dirbant ir laikas greiciau eina.
O kodel tu saulyte nusprendei dirbti iki paskutines savaites? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aelituke @ 2007 07 09, 13:39)
As tai irgi pradejau galvoti,  kad galbut reiktu  dar padirbeti ir bikiuka veliau pasiimti dekretines nestuke.gif , nes pakui atsibos namuose sedeti, beto dirbant ir  laikas greiciau eina.
O kodel tu saulyte nusprendei dirbti iki paskutines savaites? biggrin.gif

Ar verta imt vėliau dekretines nei numatyta? Juk skirtas laikas pailsėti nuo darbo, o kad darbe ilgiau būsit niekas nepagirs ir jei kas atsitiktų nuo per didelio krūvio ar pervargimo g.gif ar verta?
Atsakyti
as taip pat pagalvojau imti veliau dekretines.Nes cia, Anglijoj, skaiciuoja laika nuo isejimo, tai kuo veliau iseisiu, tuo ilgiau jose buti galesiu(nezinau, gal Lietuvoj irgi - nesusiduriau su tuo). Tai pamaniau, kad paskui bus geriau, nes dabar juk netureciau ka veikti praktiskai...Jau tik kiek daugiau nei menesiukas iki atostogu liko! thumbup.gif
Papildyta:
agnita, musu pilvukai, ziuriu, tik 2 dienom skiriasi!
Kaip jautiesi? Ar labai labai nescia jautiesi? Nes man tai visai siaip nieko kol kas...Pilvukas nemazas nestuke.gif , bet dar labai dideliu sunkumu (kaip prisiskaiciau buna) neturiu. Tik kartais nugara paskausta, miegoti daugiau noriu. Bet siaip tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2007 07 09, 21:14)
as taip pat pagalvojau imti veliau dekretines.Nes cia, Anglijoj, skaiciuoja laika nuo isejimo, tai kuo veliau iseisiu, tuo ilgiau jose buti galesiu(nezinau, gal Lietuvoj irgi - nesusiduriau su tuo). Tai pamaniau, kad paskui bus geriau, nes dabar juk netureciau ka veikti praktiskai...Jau tik kiek daugiau nei menesiukas iki atostogu liko! thumbup.gif
Papildyta:
agnita, musu pilvukai, ziuriu, tik 2 dienom skiriasi!
Kaip jautiesi? Ar labai labai nescia jautiesi? Nes man tai visai siaip nieko kol kas...Pilvukas nemazas nestuke.gif , bet dar labai dideliu sunkumu (kaip prisiskaiciau buna) neturiu. Tik kartais nugara paskausta, miegoti daugiau noriu. Bet siaip tai  thumbup.gif

palyginti normaliai jaučiuosi, gulint jau sunkiau nuo vieno ant kito šono apsiversti ax.gif tirpsta rankos visą laiką, nors dabar jau mažiau nei buvo ir beria ax.gif , o šiaip gerai 4u.gif
Atsakyti
Mano maziukas kartais nemalonius jausmus sukelia.Kartais i ta pacia vieta keliata stipriu smugiu gaunu ir pasijauciu kaip musama
Tyrimai visi geri,svoris nebeauga taip greitai kaip per 3 pirmus menesius:) ir taip uztenka lasinuku:)
Na o pilvukas jau 103 cm:)
Atsakyti
sveikos, man sestadieni bus 26 savaites, cia ta liniuote mano kazkaip atsilieka nezinau daktare kitaip sako.

jau labai laukiu leliaus...

paskaitau nestumo kalendoriu, tai jauciuosi kaip buciau kokia 28 savaite nescia, visi blogumai jau prasideje... o dar apsirgau sad.gif skauda gerkle ir kosau nerealiai, tai deja deja tenka gert sirupa nuo kosulio nes negaliu naktim miegot per ta kosuli...

pergyvenu del vaiko, nes atrodo kad jis aprimes kazkoks, gal ji veikia tokia bloga mano savijauta?

pilvas jau dielis, atrodo ne dienom o valandom dideja!
Atsakyti
O mamai mano tai gerai, po dvieju dienu bus 6 mėnesiai ax.gif lieka vis maziau ir maziau bigsmile.gif juda nearealiai, net ant pilvo matosi kaip spiria bigsmile.gif o buvau paskaicius jej tylu galima išgirste vaikelio sirdele plakant rolleyes.gif taip ir padariau, nieko neišgirdau nes spardė i ausi hihihi.gif apimtis pilvo 104cm blink.gif
Atsakyti
Labas visoms nestuke.gif
As (o tiksliau mes smile.gif) tik tik ikopem i sesta menesiuka.
Echo daremes 2 kartus. Pilvukas auga spraciau siuo metu nei anksciau ir jau turim 92 cm. Nors echo metu ismatavo visus matmenis, taciau svorio nepasake, ir atsakymo lapelyje jis taip pat nera irasytas.
ABDC ar kai ten tos raides issideste parasyta kad 08.10 buvo 14.1 cm - tai itariu cia matmenukas nuo pakausio i sedynes.
Judesiukus retkarciais jauciu pavienius stiprius, ir nuolatinius bumpsejimus keleta kartu per diena, ypac turbut jam nepatogioj padety, o gal kad labiau suspausta ar kazkas panasiai tai geriau jauciu (pvz vairuojant arba prie kompo kai sedziu). Ir aisku tokius nuolatinius pasivartumus, pakutenimus.. biggrin.gif wub.gif
Pykinimai ir blogumai jau sumazejo ir beveik isnyko. Del zemo spaudimo turejau problemu su galvos skausmu, bet nezinau ar nuo to ar ne (suderinau mityba siek tiek) paskutinem dienom tpu tpu tpu neskauda.
Vakarais patinsta gerokai ciurnos. ilgai bunat vienoj padety buna sunkiau issitiesiti eiti ar kitka daryti ypac per pilva. Na bet skaitau viskas pas mane normoje.
Keleta kg numeciau is karto nuo nestumo pradzios, tai dabar is tu 5 kg numestu tik 2 ataugau atgal. biggrin.gif sakau gera dieta tas nestumas. biggrin.gif
Na ir visi mano pojuciai pradedant sestaji menesiuka. Ziuresim kaip bus toliau....
tikimes kad gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rebelle)
tik tik ikopem i sesta menesiuka

teoriskai tai si savaite paskutine 5 menesio ir pirma 6-ojo. Tai kaip dar gal ir anksti labai girtis biggrin.gif
na bet o kas man? lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif ax.gif bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti