Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiukas

QUOTE(getera @ 2007 06 23, 19:01)
Sveikos,

Na va ir mes jau atkeliavome iki 6 mėnesiuko. Priaugau jau 6 kg. Šią savaitę buvau pas gine, tai lyg atrodo turėsim berniuką  biggrin.gif  Sveria lėliukas apie 500 g. (plius minus 100 g. sakė) mano pirmasis irgi bernas. Su pirmu buvau priaugusi per visą nestuke.gif 20 kg. su šituo labai norėčiau tiek nepriaugti, nes labai sunki jaučiausi 9 mėn. Nors tuomet buvau ir jaunesnė ir lieknesnė, prieš pastojimą svėriau mažiau 9 kg, nei dabar. Bet.... Gimė didelis vaikinas tada, apie 4600 kg.
O dar daug kas sako, kad antri vaikai būna dar didesni už pirmus, tai tuomet nežinau kaip reiks išgimdyti  g.gif Na bet kaip bus, taip.... Pas jus matau pirmi vaikiukai, tai nelabai turbūt apie tai galvojat  schmoll.gif

Sveika 4u.gif na aš tai tikrai apie tai negalvoju. Mano lėliukas lyties nerodė, bet daugiau procentų, kad berniukas, bus vėliau matyt, gal parodys. Man jokio skirtumo, svarbu, kad sveikas būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2007 06 22, 14:58)
Kadangi atostogos, tai nieko ypatingo  ax.gif  valgyt šeimynai darau, išvažiuoju kur pasibastyti, skaityti kažką netraukia. Galvoju, kad šiom dienom reikės į kokį kiną nueiti  tongue.gif  o tu ką veiki? dar dirbi?

As mokinausi,baigesi mokslai tai sedziu namuose laika leidziu panasiai kaip tu.
Atsakyti
QUOTE(saule. @ 2007 06 24, 13:48)
As mokinausi,baigesi mokslai tai sedziu namuose laika leidziu panasiai kaip tu.

Tai baigei mokslus ar tarp kursų pertrauka bus?
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2007 06 24, 14:21)
Tai baigei mokslus ar tarp kursų pertrauka bus?

Gyvenu ne LT,gryzau i Lietuva galvojau kad trumpam o kelione uzsitese iki 2men,tai nuplauke visi mano testai-buciau baigus-dabar teks kartoti kursa,bet nieko geriau ismoksiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saule. @ 2007 06 24, 18:38)
Gyvenu ne LT,gryzau i Lietuva galvojau kad trumpam o kelione uzsitese iki 2men,tai nuplauke visi mano testai-buciau baigus-dabar teks kartoti kursa,bet nieko geriau ismoksiu  tongue.gif

o ką mokaisi?
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2007 06 24, 19:44)
o ką mokaisi?

Mokinuosi svedu kalba,buciau jau gavus kitus kursus bet kad jau taip isejo...
Atsakyti
QUOTE(saule. @ 2007 06 25, 11:39)
Mokinuosi svedu kalba,buciau jau gavus kitus kursus bet kad jau taip isejo...

Manau, kad įdomu ir gerai, reikia kuo daugiau įvairių kalbų žinovų. Aš tai muzikantė, muzikos ir teatro akademijoje ir muzikos mokykloje dirbu ax.gif Ilgas dar mum laukimas ar ne? Nesunku vaiksčioti? Man tai ne, tik kad daug to svorio priaugau, o dar ne pabaiga doh.gif reikės po to visom jėgom mesti, bet man tai nėra naujiena cool.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2007 06 26, 09:00)
Manau, kad įdomu ir gerai, reikia kuo daugiau įvairių kalbų žinovų. Aš tai muzikantė, muzikos ir teatro akademijoje ir muzikos mokykloje dirbu  ax.gif Ilgas dar mum laukimas ar ne? Nesunku vaiksčioti? Man tai ne, tik kad daug to svorio priaugau, o dar ne pabaiga  doh.gif  reikės po to visom jėgom mesti, bet man tai nėra naujiena  cool.gif

o as visada norejau mokintis muzikos mokykloj,bet...
Na nors svorio nedaug priaugau kai daugiau pavaikstau pakerta nugara ir pilvo apacia pradeda temti zemyn.As kaip uzsirasiau dabar i kursus visai liepai tai manau greit laikas praleks.O dar ta liniuote ant ekrano dienas mazina tai atrodo net nepastebesiu kai jau gimdyt reikes.
Papildyta:
manau man jau begt reikes is sitos temeles,nes jau nepagal savaiteles as cia...
Atsakyti
Sveikos
man jau 27 savaite eina.Jaučiuosi gerai,bet mažiukas labai pilve triukšmauja,ypač naktimis.Tai trukdo miegui.Kai judesiukus vos jaučiau-malonus jausmas buvo,bet dabar....tikriausiai bus sportininkas smile.gif
Iki pastojant svėriau 60 kg-dabar virš 73 kg. unsure.gif
dabar kartais tempia pilvo apačią,gerai,kad nugaros neskauda ir kojos netinsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemux @ 2007 07 01, 18:43)
Sveikos
man jau 27 savaite eina.Jaučiuosi gerai,bet mažiukas labai pilve triukšmauja,ypač naktimis.Tai trukdo miegui.Kai judesiukus vos jaučiau-malonus jausmas buvo,bet dabar....tikriausiai bus sportininkas smile.gif
Iki pastojant svėriau 60 kg-dabar virš 73 kg. unsure.gif
dabar kartais tempia pilvo apačią,gerai,kad nugaros neskauda ir kojos netinsta smile.gif

o aš 20 priaugau, tai suprantu tave, nors tu gerokai mažiau ax.gif mano spardosi, bet taip kad labai negaliu pasakyti, o naktį irgi mėgsta, bet aš ir taip labai prastai miegu, budinėju, o ir rankos tirpsta iki skausmo, tai man jo spardymai netrukdo miegoti ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
mums eina 21 savaite, uz poros dienu eisim daryt echo - labai idomu kas pilvelyje apsigyveno. Vyras nori berniuko, o man tas pats. Pirmas, tai jokio skirtumpo, svarbu kad sveikas butu.
Jauciuosi gerai, o kiek priaugau dar tikslaii nezinau, uz savaites bus aisku.
O kada laikas pradet rubelius ir kitus daiktus leliui pirkt? Kolkas manau dar anksti..
Atsakyti
Sveikutes, mamytes 4u.gif
mums jau 23 savaites, augam valandomis smile.gif
As ir kas menesi po 3 kg paskutiniu metu priaugu blush2.gif
Nuo pradzios jau 10 kg turiu...
Daktare pyksta bigsmile.gif
Del apsipirkimo, tai manau, jokiais prietarais tiket nereikia, kai uzeis noras - tai ir reikia tongue.gif
Atsakyti