Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiukas

Labas visom. Man jau 25 savaitės, taigi panašiai kaip ir jum 4u.gif
Atsakyti
labas, agnita, ziuriu, mes vienodo amziaus pilviukus auginam. Kaip jautiesi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2007 06 18, 23:16)
labas, agnita, ziuriu, mes vienodo amziaus pilviukus auginam. Kaip jautiesi? 4u.gif

gerai, karčiai nevargina, man patinka, tik rankos be galo tirpsta, bet praeis, juk laikina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2007 06 19, 13:03)
gerai, karčiai nevargina, man patinka, tik rankos be galo tirpsta, bet praeis, juk laikina  4u.gif

na, tai šaunu. thumbup.gif Kaip pas tave - stipriai mažiukas spardosi? Gal žinai, ką turesi? 2.gif
Aš tai žiauriai laukiu, bet kartu ir bijau. Gimdymas ir visa kita, kažkaip kraupu man... O tavo čia pirmas? Man tai taip, tai viskas taip nauja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 19 birželio 2007 - 20:29
QUOTE(premium @ 2007 06 19, 21:28)
na, tai šaunu. thumbup.gif Kaip pas tave - stipriai mažiukas spardosi? Gal žinai, ką turesi? 2.gif
Aš tai žiauriai laukiu, bet kartu ir bijau. Gimdymas ir visa kita, kažkaip kraupu man... O tavo čia pirmas? Man tai taip, tai viskas taip nauja...

Mano irgi pirmas tongue.gif tiksliai nežinau kas bus, nes nerodė savo lyties, paslaptingas mirksiukas.gif bet sakė, kad daugiau procentų jog berniukas. Spardosi, bet negaliu pasakyti, kad labai, kiek ten jo jėgos, juk mažiukas. Aš irgi daug visko bijau, bet viskas praeis, nes kitaip ir būt negali. Svarbiausia, kad sveikas būtų, genetinių tyrimų nesidariau, nes pagalvojau, kad nėra prasmės, kas iš to. Galvoju, kad jau reikia pradėti žiūrėt ką nusipirkti mažiukui, laikas bėga greitai 4u.gif o kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2007 06 18, 18:17)
sveika, taip, man cia pirmas vaikutis, tai man taip pat viskas nauja ir nepatirta dar. Pas mane irgi kartais daugiau spardosi, kartais, atrodo, itartinai ramus buna, cia turbut taip turi buti. Pirkti tai nieko dar nepirkau - vis atidedu velesniam laikui si dziaugsma. Gal kai atostogu iseisiu, nes dar darbuojuosi, ne pilna darbo diena, bet uztenka...O tu nuo kada nedirbi, laukiu nesulaukiu tu atostogu, bet net neapsisprendziu kada eit...

Sveikute,kaip laikosi pilvukas?senokai buvau prisedus prie interno.As tai dziaugiuosi nestumu nes nedirbu-vaiksciojau i mokykla kalba mokintis,dabar jau mokslai pasibaige tai stumiu laika namuose,tik va vel mokslai prasides rugpjucio 22,o man terminas rugsejo 8d.tai nezinau kaip savijauta ar leis eit i mokyklele.Ar nepavargsti dirbti?
Papildyta:
QUOTE(agnita @ 2007 06 18, 18:48)
Labas visom. Man jau 25 savaitės, taigi panašiai kaip ir jum  4u.gif

Sveika prisijungus agnita!!! 4u.gif
Atsakyti
labas, na, mes augam gerai, galetu tik svoris nustoti man augęs, nes jau gana, manau. beje, o tu daug kg jau priaugai? As tai žiauriai manau, jau per 10 perkopiau...Ir dar juk ne pabaiga...
Dirbti nepavargstu labai, tik dabar jau pradejo nugarą skaudeti. Dirbu tik pusė dienos. Laukiu dekretinių, bet nutariau išeiti tik rugpjūčio vidury, nes daug kas gąsdina, kad iš nuobodulio numirsiu. Bet gal prieš tai dar paimsiu neišnaudotas atostogas, tai išeiti gausis anksčiau.
Vakar lankiausi pas savo gyd. , tai sako viskas gera.thumbup.gif
Tai ka tu veiki dienomis, kuo mėgsti užsiimti dabar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 21 birželio 2007 - 19:52
QUOTE(premium @ 2007 06 21, 18:48)
labas, na, mes augam gerai, galetu tik svoris nustoti man augęs, nes jau gana, manau. beje, o tu daug kg jau priaugai? As tai žiauriai manau, jau per 10 perkopiau...Ir dar juk ne pabaiga...
Dirbti nepavargstu labai, tik dabar jau pradejo nugarą skaudeti. Dirbu tik pusė dienos. Laukiu dekretinių, bet nutariau išeiti tik rugpjūčio vidury, nes daug kas gąsdina, kad iš nuobodulio numirsiu. Bet gal prieš tai dar paimsiu neišnaudotas atostogas, tai išeiti gausis                    anksčiau.
Vakar lankiausi pas savo gyd. , tai sako viskas gera.thumbup.gif
Tai ka tu veiki dienomis, kuo mėgsti užsiimti dabar?

As priaugau apie 10kg,tiksliai nezinau nes sesele per pirma apziura nepasvere,o tik paklause tai as jai apytiksliai pasakiau kiek galeciau sverti g.gif .
Svarbiausia kad nepervargtum,nes manau vaikutis i viska reaguoja.Kada tau echoskopas?Pamirsau ar zinai ko laukiesi?Kada tavo terminas?O nedirbant manau rasi ka veikti,juk ir kraiteli krauti ir namus susiruosti.As per dienas atrodo nieko ypatingo neveikiu,bet nebuvo dar kad is nuobodulio mirciau lotuliukas.gif
siaip megstu skaityt knygas,megzti ir daug vaikscioti biggrin.gif
Atsakyti
Nemanau, kad iš nuobodulio numirsit tongue.gif geriau anksčiau išeiti, pailsėti, nėra reikalo darbuose persitempti. Tai jūs nedaug priaugot, nes aš tai +20kg doh.gif iš pradžių daug augo, paskutiniu metu po truputį, žiūrėsiu kaip bus. Mano mama per abu nėštumus buvo +30, bet per pusę metų nukrito, tikiuosi ir man nukris tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2007 06 22, 09:31)
Nemanau, kad iš nuobodulio numirsit  tongue.gif  geriau anksčiau išeiti, pailsėti, nėra reikalo darbuose persitempti. Tai jūs nedaug priaugot, nes aš tai +20kg  doh.gif  iš pradžių daug augo, paskutiniu metu po truputį, žiūrėsiu kaip bus. Mano mama per abu nėštumus buvo +30, bet per pusę metų nukrito, tikiuosi ir man nukris  tongue.gif

manau tikrai nukris jei idesi siek tiek pastangu,o su vaikuciu sportuot tikrai galima.Ka tu veiki per dieneles?
Atsakyti
QUOTE(saule. @ 2007 06 22, 14:30)
manau tikrai nukris jei idesi siek tiek pastangu,o su vaikuciu sportuot tikrai galima.Ka tu veiki per dieneles?

Kadangi atostogos, tai nieko ypatingo ax.gif valgyt šeimynai darau, išvažiuoju kur pasibastyti, skaityti kažką netraukia. Galvoju, kad šiom dienom reikės į kokį kiną nueiti tongue.gif o tu ką veiki? dar dirbi?
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2007 06 18, 21:48)
Labas visom. Man jau 25 savaitės, taigi panašiai kaip ir jum  4u.gif

Sveikos,

Na va ir mes jau atkeliavome iki 6 mėnesiuko. Priaugau jau 6 kg. Šią savaitę buvau pas gine, tai lyg atrodo turėsim berniuką biggrin.gif Sveria lėliukas apie 500 g. (plius minus 100 g. sakė) mano pirmasis irgi bernas. Su pirmu buvau priaugusi per visą nestuke.gif 20 kg. su šituo labai norėčiau tiek nepriaugti, nes labai sunki jaučiausi 9 mėn. Nors tuomet buvau ir jaunesnė ir lieknesnė, prieš pastojimą svėriau mažiau 9 kg, nei dabar. Bet.... Gimė didelis vaikinas tada, apie 4600 kg.
O dar daug kas sako, kad antri vaikai būna dar didesni už pirmus, tai tuomet nežinau kaip reiks išgimdyti g.gif Na bet kaip bus, taip.... Pas jus matau pirmi vaikiukai, tai nelabai turbūt apie tai galvojat schmoll.gif
Atsakyti