Įkraunama...
Įkraunama...

6 mėnesiukas

Sveikutes,mums jau baiginejasi 25sav..Priaugau apie 8kg.tai mano gyd sako kad labai normaliai,nors nebuvau labai liekna ir pries tai. Rugstys taip pat labai kyla,ipac vakarais.Atrodo kad visastemple issvilins.As tuo met stengiuosi ko nors uzvalgyt(aisku tik nerugstaus),tai kartais aprimsta.
Pries 3sav. buvom pas genetikus.Tai ten echoskopas labai fainas matosi viskas,visa lialiaus sandara.Tai suzinojau kad turesiu mergyteir ji visiskai sveikute,gerai issivyscius ir svere 490gr.gyd.sake kad labai normaliai.
clap.gif lotuliukas.gif O pilvuzas dabar pradejo augti ne dienom o valandom,na bet nieko tegu sau auga i sveikata smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

na va musu namukas-pilvukas jau irgi labai dideja. Jau reiks kada lekt pas fotografa kad iamzintu mano pilvuziuka su namuko gyventoju smile.gif
Na man viskas kaip ir gerai, tik pradejau jaust,kad ir kiek ne daug pavalgau jau taip skrandis apsunksta, kad kvepuot net sunku. Ir tos rugstys kyla. Niekad neturejau tokios bedos. Tai tik angliukus geriu.
Gal patrsit ka daryt kad skranduka palengvint.
Stengiusoi valgyt labai nedaug, bet kazkaip vistiek negerai. Skrandis kaip cemento pripiltas.

Jau eisiu nuo 04 23 atostogu 3 savaitem, o 05 14 dekretiniu. Planuoju eit pasportuot i Zebra kluba, pajudet.
Laukiu nesulaukiu kad iseisiu is darbo, nes jau uzknisa viskas, norisi laisves.
beje turim visokiu dziaugsmu su naujojo butuko irenginejimu, tai turesiu ka veikt.
na tiek naujienu musu fronte.
Ai beje mazylis labai judrus, spardosi, pilviukas kilnojasi. 18 diena eisiu i genetikos centra manau suzinosim kas ten gyvena smile.gif

Atsakyti
bet rimtai pilvukas auga taip sparciai kad oij... ax.gif
Atsakyti
o as sian is gydytojos. Nu net nepatikejau, kai pasake, kad per menesi 3 kg isitaisiau blink.gif
Atsakyti
Sveikutės, o kaip jums su nugara? Nekankina nemalonūs pojūčiai? Man tai kartais būna, kad atrodo, jog surakina ją, o tada nei pirmyn, nei atgal per pusiaują cool.gif
O man atostogos jau nuo 19 balandžio, o paskui iškart dekretas, tai galėsiu ramiai augint sau pilvuką nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, teoriskai mums dabar 22 savaites, o pagal echoskopa 20-21 savaite. jauciuosi visai neblogai, visi blogumai jau praeity, o ju tikrai buvo blink.gif Tik del svorio truputi pergyvenu, nes pries nestuma sveriau apie 63 -64, o dabar jau 70 kg, o jau dabar negaliu atsispirti ledams, o kas bus vasara doh.gif Pilvukas mano didukas pupso jau kaip reikiant atsikises, visus savo megstinius tempiu ir tempiu zemyn, tai kita met bus visu priekis ilgesnis doh.gif
Kartais ir man surakina nugara, kai atsigulu i lova, tai taip pasimuistau, pasimuistau ir atsirakina smile.gif Man keistesnis skausmas buna uzpakaly dupces ir koju skausmai, kartais nakty pabundu ir taip maudzia, atrodo dubces ir slaunu kaulus juos kas plestu i salis...
Judesiukus pradejau jaust jau labai anksti (15-16 sav.), tai dabar juos jauciu labai gerai. jau atskiriu, kada mazius miega, kada duksta, kada ramiai mane is vidaus tyrineja, kada buna patenkintas, kada ne. Labai nemegsta mano darbo... O gal greiciau, kad taip ilgai prasedziu prie kompo, tada ziauriai spardosi.
Vienintelis, kas labai nervuoja, tai nuolatinis vaiksciojimas i WC, nors darbe bent kiek taip pajudu smile.gif Ir dar vargelis, kad ziauriai uzkieteja viduriai.
Sian girdejau, kad si vasara bus itin karsta, tai bijau, kad reiks kraustytis i rusi gyvent smile.gif Labai bijau karsciu, o kai bus didziulis nestuke.gif , speju bus laaabai sunku, o dar sia vasara dvieju draugiu vestuves doh.gif
Atsakyti
sveikutes mum baiginejasi 24ta savaite. vakar buvom pasidaryti anatominio ultrasoundo, tai sunelis musu jau 613gr. thumbup.gif na bet sake cia su 50 gr paklaida...
siusiuko tai ir as begioju labai daznai.
stengiuosi sportuoti, bet kazkaip jauciu kad darausi nerangi, sunku jau darosi nuo zemos sofos atsikelti ax.gif priaugau jau 6 kg blush2.gif nors labai stengiuosi nepersivalgyti, nu bet desertu atsisakyti negaliu doh.gif
mazylis labai budrus, nemegsta dulkiu siurblio lotuliukas.gif
rugstys kolkas ne kamuoja, bet labai bijau ju, nes pries nestuma turejau su jom problemu doh.gif
jau laukiu nesulaukiu to paskutinio menesiuko 4u.gif
Atsakyti
Va man irgi dupces raumenis skauda. Nu nezinau ar ten raumenys smile.gif bet jau kai surakina slauni, tai nei siudy nei tudy.O skausmas pasireiskia tada kai namucio griztu ir prigulu ant nugarytes pagulet, matyt atrofuojasi kazkaip raumenukai ir sakes.O visa diena tai neskauda.

Kazkaip maziukas pradejo maziau judeti, gal jau jam vietos ne tiek daug.
Bet labai idomu buvo. Sakau saviskiui : mazius nebejuda, jis paeme su rankyte ir taip paradejo su pirstais kutenti ir prisiglaudes sneketi, ir ka sau manot bum bum niuks niuks buvo smile.gif
Jaucia teti reiskias smile.gif
Atsakyti
omusiskis pradeda judeti jeei tetis i bamba ikisa pirsta ir ja pajudina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tanitausa @ 2007 04 13, 16:09)
omusiskis pradeda judeti jeei tetis i bamba ikisa pirsta ir ja pajudina  biggrin.gif

che lotuliukas.gif
reiks ir mums pabandyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano pupa kaip tik ramesne pasidaro, kai tevelis ranka uzdeda ir paglosto. buna, kad nakti pabundu nuo jos dukimo, tai tada zadinu teveli, kad dukra ramintu biggrin.gif
Atsakyti
mano lelius irgi nurimsta kai MB ranka prideda smile.gif
sakau va ka reiskia teviska ranka... ramybe is karto lotuliukas.gif
Atsakyti